Daca garajul imbatraneste sau nu mai indeplineste cele mai noi standarde in materie de izolare termica si securitate, atunci garajul trebuie renovat.

image - Garage Renovation – Rebuild, Renovate and Modernize a Garage
Renovare garaj – Reconstruiți, renovați și modernizați un garaj

Atât garajele prefabricate, cât și cele din cărămidă prezintă daune și defecte inițiale în timp. Dar corecțiile cosmetice sau modernizarea anumitor componente ale garajului pot face necesară și renovarea garajului. Acest sfat vă spune la ce să aveți grijă.

Când merită renovarea unui garaj?

Deoarece garajele sunt expuse constant la intemperii, de-a lungul anilor pot apărea defecte. Aceasta include deteriorarea pereților exteriori, a podelei garajului, a acoperișului sau a ușii de garaj învechite. Renovarea poate prelungi durata de viață a garajului și, de asemenea, poate preveni extinderea în continuare a daunelor.

Modernizarea ușii de garaj pentru mai mult confort și securitate

Mai presus de toate, se recomandă înlocuirea ușii de garaj dacă garajul îmbătrânește. O nouă ușă de garaj nu numai că oferă mai mult confort, dar oferă și mai multă siguranță și eficiență în ceea ce privește izolarea termică.

Pentru că ușile de garaj vechi oferă de obicei mai puțină protecție împotriva efracției și nu sunt izolate optim.

Acționările ușilor de garaj învechite fără mecanisme automate de oprire și inversare pot fi deosebit de periculoase pentru copii și animale de companie, deoarece nu pot evalua riscurile coborârii unei uși.

Prin urmare, noua ușă de garaj ar trebui să aibă întotdeauna o funcție de oprire automată pentru a preveni accidentele grave.

Prin instalarea unei uși de garaj izolate termic precum Smooth Garage Doors LPU 42 și LPU 67 Thermo în gamă, se poate economisi energia termică. Ușile de garaj moderne oferă, de asemenea, multe opțiuni pentru un confort sporit.

Aceasta include deschiderea automată a ușii garajului, de exemplu cu emițător manual, smartphone sau amprentă digitală.


Citeste si:


Conversie garaj pentru posibilități extinse de utilizare

Atunci când renovați complet garajul, poate merita și convertirea acestuia după cum este necesar. Acest lucru este deosebit de relevant dacă doriți să integrați o cameră de depozitare în garaj sau să o folosiți ca cameră de lucru.

Pentru a folosi spațiul în mod optim și, de exemplu, pentru a putea parca bicicletele în garaj, ar trebui să faceți un plan înainte de transformarea garajului.

Acest lucru vă permite să determinați în mod specific unde aveți nevoie de spațiu de depozitare și rafturi sau unde doriți să atașați opțiuni de agățare pentru biciclete, de exemplu. Acest lucru este relevant și atunci când alegeți noua ușă de garaj.

Depinde daca folosesti spatiul de pe tavan sau lateralul garajului. Poti obtine usi sectionale care trec sub tavan si astfel ofera spatiu lateral, precum si usi care se deschid lateral sau se ruleaza, lasand tavanul liber.

Modernizare sau conversie garaj – trebuie să luați în considerare asta

Înainte de a începe modernizarea, renovarea sau remodelarea garajului dvs., ar trebui să aflați în prealabil reglementările privind construcția.

Deoarece acestea diferă în funcție de statul federal și sunt, de asemenea, reglementate individual la nivel de oraș și comunitate, este recomandabil să mergeți la autoritatea locală de construcții.

Aici puteți afla și dacă conținutul Ordonanței garajului este relevant pentru dvs. În comparație cu modernizarea interiorului, designul exteriorului este supus statutului de proiectare. Aceasta reglementează caracteristicile exterioare ale clădirilor. Acestea includ:

  • Materialul și culoarea fațadei
  • Forma acoperișului, panta, dimensiunea și acoperirea

Statutul de proiectare este deosebit de relevant dacă nu doriți doar să vă modernizați garajul la interior sau să înlocuiți ușa de garaj sau să reparați, ci și să aveți planificate modificări externe.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.