Multe băi mai vechi au toalete de tip rezervor cu aspect ciudat, cu partea superioară a rezervorului intermitent cu sau așezat deasupra blatului.

Dacă acesta este cazul cu baia dvs., ar trebui să vă gândiți să investiți într-o toaletă relativ nouă, cu profil redus, pentru a crea un aspect nou și proaspăt în baia dvs.

Aceste modele de toaletă sunt foarte elegante și atrăgătoare datorită profilului lor redus. În plus, poți extinde un blat chiar peste ele!

image - Space Saving Bathroom Remodeling with Low profile Toilets
Remodelarea băii cu economie de spațiu cu toalete cu profil redus

Reproiectați-vă baia cu o toaletă cu profil redus

Există mai multe modele de toalete cu profil redus din care să alegeți atunci când faceți cumpărături pentru aceste modele de toalete ingenioase și moderne. Doar fii creativ și caută corpuri de baie de lux care vor reface complet aspectul băii tale.

Kohler, de exemplu, are o galerie foto grozavă pentru a vă inspira cu mai mult decât corpuri de baie, așa că merită vizionată.

În cele mai multe cazuri, toaletele cu profil redus sunt disponibile ca stiluri dintr-o singură piesă, așa că rămâneți cu acea categorie. De asemenea, asigurați-vă că măsurați înălțimea totală a unității de toaletă de la podea până la partea de jos a tejghelei înainte de a vă îndepărta vechea toaletă. Acest lucru vă va asigura că noua toaletă pe care o alegeți se va potrivi cu exactitate spațiului vertical.

În plus, puteți decide între un vas de toaletă rotund sau alungit pentru a vă asigura că toaleta se va potrivi spațiului orizontal. În cele mai multe cazuri, poate doriți să optați pentru un model de spălare asistată de presiune atunci când cumpărați toalete cu profil redus.

Aceste modele speciale de toaletă folosesc aer presurizat pentru a oferi o spălare puternică, economisind în același timp în mod semnificativ apă. Așadar, ține cont de aceste informații și, fără îndoială, vei găsi toaleta ideală cu profil redus.


Citeste si:


Profil scăzut vs. Toalete cu înălțime mică

Toaletele cu profil redus sunt uneori denumite toalete cu înălțime joasă. Cu toate acestea, numirea lor de toalete cu înălțime joasă aduce o oarecare confuzie, deoarece toaletele cu scaune cu înălțime mică sunt uneori denumite toalete cu înălțime joasă.

Când vă referiți la toalete cu înălțime mică, amintiți-vă că poate însemna și toalete cu vase de înălțime mică, făcându-le ușor de utilizat pentru persoane mici și copii.

În general, atât toaletele cu scaun joase, cât și toaletele cu rezervor joase se încadrează în categoria toaletelor cu înălțime mică, dar au propriile utilizări, considerații și caracteristici unice la care să te gândești atunci când cumperi una dintre ele.

În contextul nostru, o „toaletă de înălțime mică” se referă la o toaletă cu un rezervor de înălțime mică, ceea ce înseamnă o toaletă de înălțime mică.

Majoritatea modelelor de toalete cu profil redus de pe piață au de fapt un scaun Comfort Height mai înalt, ceea ce le face perfecte și ușoare pentru adulții înalți, seniori și persoanele cu probleme la genunchi.

Dar, dacă aveți nevoie de o toaletă cu profil redus, care are și o înălțime mai mică a scaunului, luați în considerare toaleta KOHLER K-3722-0 San Raphael. Are un scaun cu înălțime standard mult mai scurtă, de aproximativ 15 inci. Cu toate acestea, alte toalete cu profil redus au un scaun confortabil cu o înălțime de 17+ inci.

Gânduri finale

În general, KOHLER K-5172-0 San Souci este o toaletă grozavă cu profil redus. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unui interval de preț rezonabil, atunci toaleta elvețiană Madison SM-1T803 Chateau este o alegere excelentă. Dacă aveți o baie mai mică, luați în considerare toaleta KOHLER K-4007-0 San Souci cu un vas rotund în față.

În general, toaletele cu profil scurt sunt percepute ca o declarație de eleganță și lux în lumea băilor. Cu toate acestea, acestea pot fi necesare în anumite circumstanțe, cum ar fi atunci când aveți nevoie de un sistem de toaletă care să se potrivească sub blatul de baie sau în spații cu constrângeri de înălțime în care un sistem de toaletă obișnuit poate să nu se potrivească.

Din oricare motiv, trebuie să aveți mai multe opțiuni pentru a face o alegere informată. În cele din urmă, va trebui să alegeți toaleta ideală cu profil redus, care se potrivește nevoilor și cerințelor dumneavoastră individuale.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.