Alegeti sa va răsfatati cu aceste idei de de amenajare a baii tale.

Daca vrei mai multa inspiratie pentru baii tale, te invitam sa descoperi Atelierul Bucuresti de mobila la comanda

Vine un moment în viața fiecăruia când relaxarea devine obligatorie.

Indiferent de tipul de job pe care îl ai, de obiceiurile tale zilnice sau de stilul tău de viață în general, stresul este una dintre constantele lumii moderne în care trăim.

Ca atare, nu îl putem evita în totalitate, dar îl putem opri cât putem de bine.

Deși există diverse strategii pe care le puteți adopta, să vă bucurați de cele mai simple plăceri ale vieții este cu siguranță cea mai ușoară soluție pe care cineva o poate încorpora și de care poate beneficia.

Printre acestea, savurarea într-o baie caldă trebuie să fie în topul luxului atunci când vine vorba de a obține o experiență zilnică liniștitoare, asemănătoare unui spa, în confortul locuințelor noastre.

Sigur, dușurile sunt plăcute pentru o clătire rapidă și toate, dar nimic nu bate momentele liniștite de singurătate petrecute în sanctuarele private cu ajutorul unei căzi de ultimă generație, cu o calitate și o estetică excepționale .

Sunt conștient că acest lucru vă stârnește curiozitatea, deoarece vă veți gândi că ideea este grozavă, deși nu tocmai plauzibilă, deoarece aceste piese de grandoare, de genul pe care le vedeți în reviste de design, nu sunt tocmai potrivite pentru bugetul tuturor.

Adevărat, dar merită pe deplin investiția dacă vrei să profiti la maximum de oaza ta personală, stăpânind arta de a crea un loc care să curgă de confort.

Nu sunteți convins? Următoarele beneficii pun în lumină de ce aceasta este o idee grozavă pe termen lung!

Creșteți valoarea proprietății dvs

Indiferent câte tendințe apar și pleacă, căzile de lux sunt întotdeauna populare, așa că nu va trebui să vă faceți griji că își vor pierde vreodată valoarea.

Acest lucru a fost clar mai ales recent, deoarece interesul pentru a avea zone fără stres acasă a început să crească în timpul izolărilor și blocajelor cauzate de COVID-19.

Sub acest aspect, ele pot fi așii tăi în mânecă dacă visezi să-ți infuzi cu ușurință proprietatea cu acele caracteristici dezirabile care ar crește valoarea de revânzare .

Nu trebuie să vă spun cât de util este acest lucru în cazul în care ați plănui vreodată să vindeți sau să închiriați în viitor.

Ceea ce face ca astfel de elemente să devină esența valorii este faptul că sunt fabricate din materiale durabile, care vă garantează că nu va trebui să vă luptați cu rugina după o anumită perioadă de utilizare.

Cu alte cuvinte, cu siguranță, nu trebuie să vă răsfoiți exact cu ceva de top, dar este recomandat dacă vă interesează să dețineți articole de baie care nu vor costa un braț și un picior de întreținut după ce le-ați uzat considerabil. și lacrimă.

În acest sens, este indicat să vă concentrați atenția în primul rând asupra materialelor atunci când faceți cumpărăturile pentru cada ideală, și să lăsați decizia stilului ca o idee ulterioară.

Acrilul, fonta și suprafețele solide sunt toate opțiuni excelente de luat în considerare, cunoscute pentru durabilitatea lor.


Răsfățați-vă și baia dvs. cu lux: obțineți o cadă de ultimă generație!

Citeste si:


Creșteți-vă designul general al băii

cesarom-gresie-si-faianta-renovare-baie-utopian-construct
cesarom-gresie-si-faianta-renovare-baie-utopian-construct

Nimic nu vorbește un punct focal care radiază opulență așa cum o oferă cadă de baie de lux, bine aprovizionată, cu magazinele de articole pentru casă.

În ciuda tuturor celorlalte accesorii și accesorii care fac parte din ansamblul obișnuit al băii, oriunde există o cadă, aceasta este întotdeauna cea care atrage cea mai mare atenție.

Având în vedere acest gând, poate fi alegerea ta perfectă atunci când vrei să actualizezi designul de unul singur.

Și, în această notă, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la acele caracteristici nu atât de dorite de la ploua pe parada voastră.

Cel mai bine este că, cu varietatea de modele și stiluri de cadă, fiecare baie este potrivită pentru o astfel de adăugare – da, chiar și cele care sunt mai mici! În funcție de preferințele dvs., buget, precum și de aspect, aveți avantajul de a alege dintr-o gamă de băi uimitoare cu detaliile și caracteristicile lor.

În timp ce modelele de cadă autoportante și clasice cu picioare funcționează grozav în băile încăpătoare, injectându-le instantaneu cu o mulțime de personalități, acestea nu sunt atât de adecvate pentru băile care sunt compacte.

Nu vă faceți griji, totuși, dacă nu aveți norocul să dețineți o oază personală care impresionează prin spațiu, puteți totuși binevenit o caracteristică de zonă de răcire precum cada dacă optimizați spațiul de colț, de exemplu.

Modelele pentru cadă în nișă și colț sunt ambele alegeri frumoase atunci când vine vorba de soluții care insuflă atât practic, cât și confort în oaza privată.

În plus, sunt la fel de utile atunci când doriți să le sporiți cu ușurință scopul prin introducerea și a unei configurații de duș.

Pentru acea atingere supremă de design, rezultatul „direct din paginile unei reviste”, optați pentru robinete de duș și de baie spectaculoase ca cireșe de deasupra.

Creșteți gradul de curățenie

servicii-profesioniste-curatenie-bucuresti-2
servicii-profesioniste-curatenie-bucuresti-2

Curățenia este cu siguranță un aspect crucial pentru o baie, locul în care mergi nu doar pentru a-ți purifica corpul, ci și sufletul.

Cu toată relaxarea pe care o oferă o cadă elegantă, sunt sigur că nu ați fi deloc încântat să vă împărțiți minutele prețioase petrecute relaxându-vă în treburile de întreținere și curățare.

În acest punct, atunci când răsfoiți gama largă de modele de baie și materialele în care vin, nu ar strica să privim lucrurile din perspectiva acestor două detalii.

De exemplu, pietrele naturale sunt uimitoare prin modelele și texturile lor unice și izbitoare, dar, deși aduc un mare caracter băii, o fac în detrimentul întreținerii.

Din păcate, același lucru este valabil și pentru oțelul emailat și fonta super elegantă.

Ați face o investiție mai înțeleaptă și mai bună dacă alegeți să introduceți elemente elegante cu suprafață solidă și acrilice, care, de asemenea, nu ar crește semnificativ costurile de-a lungul anilor.

În combinație cu alte accesorii și accesorii care necesită întreținere redusă, ați putea crea o baie cu adevărat relaxantă, în toate sensurile cuvântului.

Alegeri precum toaletele și chiuvetele din acril, robinetele din oțel inoxidabil și restul robinetului, ușile din sticlă de duș rezistente la abur, plus faianta și faianta din porțelan care sunt impermeabile la apă și petele de amprentă a mâinilor sunt toate alegerile pe care le fac cumpărătorii inteligenți.

Nu uitați să luați în considerare și blaturile dvs. dacă doriți ca vanitățile să fie la fel de elegante și durabile.

Fii unul dintre acești cumpărători și te vei bucura la maxim de baia ta și de băile răcoritoare!

Pentru mai multe informatii despre constructii, va invitam sa vedeti blogul nostru dar si blogul Biroului de Arhitectura Utopian. Dacă vrei proiecte de blocuri sau alte constructii, biroul acesta este recomandarea noastra.

Must read pentru orice om pasionat de DIY sau alte amenajari interioare

Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.