Nu este un secret pentru nimeni că cărămida este un material poros, ceea ce înseamnă că nu este impermeabilă.

Cu toate acestea, ca orice alt material, cărămida devine murdară în timp și este esențial să găsești o modalitate de a face exteriorul casei tale la fel de luminos ca exteriorul.

Prin urmare, cel mai bun mod de a face acest lucru este spălarea sub presiune în Washington DC . Cu toate acestea, nu prea mulți oameni sunt deschiși la ideea de a-și spăla sub presiune casa din cărămidă, deoarece cărămizile nu sunt impermeabile.

Adevărul este că îți poți spăla casa din cărămidă. Dar trebuie să o faci corect și să folosești tehnica adecvată de spălare puternică pentru a te asigura că casa ta din cărămidă are un exterior strălucitor, fără riscuri. Deci, iată un ghid pas cu pas despre cum să vă spălați casa din cărămidă.

image - Can you Power Wash a Brick House?
Puteți spăla cu putere o casă din cărămidă?

Ghid despre cum să vă spălați cu putere casa din cărămidă

Pasul 1: Alegeți mașina de spălat cu presiune

Atunci când spălați cărămizile cu putere, alegerea mașinii de spălat cu presiune potrivită este esențială pentru a finaliza treaba. PSI al mașinii de spălat cu presiune joacă un rol crucial în spălarea puternică a casei dvs. de cărămidă.

Prin urmare, asigurați-vă că alegeți o mașină de spălat cu o gamă de putere de la 100 PSI la 1500 PSI. O mașină de spălat cu presiune mai mare PSI ar putea sfârși prin a vă deteriora casa din cărămidă.

În timp ce daunele pot părea minime, în timp, acestea cresc, iar acest lucru poate duce în cele din urmă la prăbușirea casei tale.

Pasul 2: Pregătiți peretele pentru spălarea sub presiune

Este întotdeauna important să vă pregătiți peretele de cărămidă pentru spălarea sub presiune, deoarece acest lucru împiedică trecerea apei prin suprafața sa exterioară.

De asemenea, previne orice deteriorare masivă a peretelui. Pașii pe care trebuie să îi urmați pentru acest proces includ:

Aplicarea mortarului

Căutați găuri și fisuri între pereții de cărămidă. Dacă observați vreunul, asigurați-vă că aplicați mortar nou între fiecare cărămidă și lăsați-l să se usuce timp de cel puțin cinci zile.

Curățați zona de curățare

Asigurați-vă că îndepărtați orice obstacole care vă pot îngreuna procesul de curățare. De asemenea, asigurați-vă că acoperiți orice mobilier din apropiere, deoarece nu ați dori să fie înmuiat în timpul procesului de curățare.

Spălare delicată

Amintiți-vă, cărămida nu este un material impermeabil. Prin urmare, pulverizați ușor apă pe peretele dvs. de cărămidă numai pentru a-l face umed și nu umed.

Pasul 3: Spălați peretele cu presiune

Începeți prin a încărca rezervorul de detergent cu o soluție de curățare sigură. Asigurați-vă că selectați o soluție de curățare adecvată pentru spălarea cărămizilor și ecologică. Odată ce detergentul este încărcat complet, puteți continua să-l pulverizați pe peretele de cărămidă.

Cheia pentru a vă spăla cu presiune corectă casa din cărămidă este să folosiți mai multă apă și detergent. De asemenea, asigurați-vă că pulverizați amestecul de detergent și apă cu cea mai mică presiune.

Și asigurați-vă că pulverizați de jos în sus. Pentru zonele cu murdărie încăpățânată, puteți folosi o perie.

Un alt aspect de reținut atunci când spălați cu presiune este întotdeauna să păstrați distanța față de casa dvs. de cărămidă. A sta prea aproape înseamnă a folosi prea multă presiune, iar acest lucru îți poate deteriora casa.

Menținerea unei distanțe adecvate între dvs. și peretele de cărămidă vă asigură, de asemenea, că puteți spăla corect tot detergentul.


Citeste si:


Sfaturi pentru a vă ajuta să vă curățați în siguranță casa din cărămidă

Nu folosiți niciodată o perie de sârmă sau o unealtă electrică pentru a curăța cărămida

Nu încercați niciodată să vă curățați casa de cărămidă cu o perie de sârmă sau o unealtă electrică. Folosirea acestor metode vă poate determina să îndepărtați vopseaua de pe perete, ceea ce nu este bun pentru nicio suprafață de zidărie.

Purtați întotdeauna echipament de siguranță

Nu utilizați niciodată o mașină de spălat cu presiune fără echipament de siguranță adecvat. Unele dintre aceste echipamente includ ochelari de protecție, pantofi, căști și cizme.

Utilizați soluții de curățare sigură pentru a vă spăla casa din cărămidă

Tipul de soluție pe care îl utilizați pentru a vă spăla cu putere casa din cărămidă face o diferență enormă în rezultatul spălării. Prin urmare, asigurați-vă că soluția pe care o utilizați este ecologică și sigură. Ar trebui să funcționeze, de asemenea, pe punctele grele cu rezistență mică.

Dar dacă ai vreodată zone cu probleme pe casa ta din cărămidă, poți folosi metode de bricolaj, cum ar fi bicarbonatul de sodiu sau oțetul.

Tot ce trebuie să faceți este să faceți o pastă, să acoperiți zona pătată și să o frecați cu o perie rigidă. Dacă petele nu dispar, poate fi necesar să repetați procesul de curățare și spălare la următoarea spălare.

Prima spălare nu trebuie să fie perfectă, dar te poate ajuta să scapi de acele pete dure și grele. Îți oferă doar o bază de ten cu care poți lucra și cu mai multe spălări puternice, casa ta își poate dobândi încet aspectul exterior.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.