Este o perioadă de renaștere pentru designul casei. Toată lumea pare să accepte adevărul că este posibil să stăm în casă mai mult timp decât de obicei. De aceea, cele mai noi tendințe pentru 2021 se conformează acestei nevoi. Designul interior al casei 2021 va fi funcțional, inspirator și, mai mult ca niciodată, ne va permite să ne exprimăm individualitatea.

image - Designing Your Home in 2021, What’s in Trend
Proiectarea casei dvs. în 2021, ce este în tendințe

Necesitatea de a avea grijă de sănătatea mintală a cuiva a fost subliniată în mass-media. Această nouă conștientizare a sănătății mintale domină și tendințele de amenajare a casei. Creăm spații care ne fac să ne simțim bine.

Nu este surprinzător că mulți au bani în plus economisiți din cauza planurilor de călătorie anulate și îi folosesc pentru a-și renova casele, așa că fiți gata să vedeți acele tendințe în timp ce vizitați apartamentele recent renovate ale prietenilor tăi.

Spațiul deschis s-a dovedit a fi nepractic

Cand toata lumea sta acasa, un living open space nu satisface nevoile nimanui. Unii trebuie să muncească, alții trebuie să studieze. Mulți oameni restaurează ușile și împart spațiul astfel încât indivizii să aibă propriul lor colț.

Dacă acest lucru nu este posibil, ne transformăm raftul cu cărți în separatoare de cameră. Nevoia de mai mult spațiu de lucru acasă a transformat, de asemenea, cel mai apropiat într-un „birou”; un birou de acasă creat dintr-un spațiu mic care era înainte un dulap sau un dulap.


Citeste si:


The Home Office – Mobilier multifuncțional

Nevoia de spațiu mai funcțional ne-a făcut foarte creativi. Vânzarea de mobilier multifuncțional Sofafox a crescut anul acesta. O masă pliată care poate servi drept spațiu de lucru, dar care dispare și ocupând spațiu minim atunci când vrei să te odihnești după muncă.

O măsuță de cafea care se poate transforma într-un birou de lucru în picioare. Un birou care poate oferi, de asemenea, locuri confortabile. Sună puțin nerealist? Verificați singuri.

Cozy Up – Dacă stai acasă, creează-ți un loc unde să te odihnești

Nimeni nu mai economisește pe fotolii. Mobilierul pentru relaxarea noastră este prioritar. Dacă vă place un hamac, acesta este momentul să-l instalați și nimeni nu va ridica o sprânceană. Textilele au devenit, de asemenea, plăcute la atingere – velur, catifea, franjuri din bumbac sau piele de căprioară.

Inspiră-te – Decorație Maximalistă

Aceasta este o tendință foarte surprinzătoare, dar când te gândești la asta, chiar are sens. Vechea noastră înfățișare atenuată a devenit destul de plictisitoare. Cui îi place să se uite constant la un perete bej?

De aceea, acum am adunat trăsăturile noastre preferate, artă, fotografii, sculpturi, pereți de memorie, texturi și le-am expus. Refacem decorul maximalist și dezordinea. Camera ar trebui să fie vibrantă, plină de viață și inspirație.

Adăugați stiluri confortabile – Boho sau rustic?

Dormitoarele și livingurile boho sunt unul dintre cele mai căutate articole pe Pinterest. Este o reflectare bună a unde se află interesul oamenilor. Este un design freestyle în casă – ar trebui să fie artistic, nomad și aristocratic.

Culorile sunt destul de strălucitoare, rupte de colecția de articole adunate din locuri din întreaga lume. Totul este aranjat haotic.

Pe de altă parte, există stilul rustic, care câștigă și popularitate. Aduce în minte amintiri din momente fericite la bunicii noastre. Haine de masă, perdele proaspăt spălate, mobilier din lemn, canapele vechi cu huse tricotate – caută-ți amintirile sau un album foto pentru inspirație.

Plante de apartament și plante pe pereți

Spațiile verzi sunt liniștitoare pentru mintea noastră, așa că nu este de mirare că le adăugăm caselor noastre. Cu toate acestea, soiurile dintre care putem alege nu au fost niciodată atât de largi.

Îngrijirea unei plante a devenit un hobby cu normă întreagă și nimeni nu le mai pune pe pervazul ferestrei în spatele perdelei. Dacă intenționați să vă scufundați în lumea grădinăritului de interior, mai bine creați un afișaj cu plante în camera de zi sau un perete cu plante.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.