Companie de constructii

Dacă vă place să lucrați cu unelte, vă puteți folosi experiența și abilitățile pentru a începe și a conduce o companie de construcții. Vei câștiga bani din firma ta de construcții, așa că vei deveni propriul tău șef.

Cu toate acestea, trebuie să aveți un plan dacă doriți să dezvoltați o companie de construcții de succes. A avea un plan crește șansele de succes.

image - Step by Step Process to Start a Construction Company
Proces pas cu pas pentru a începe o companie de construcții

O companie mică de construcții este la fel ca orice altă afacere mică. Prin urmare, va trebui să munciți din greu și să respectați reglementările. De asemenea, trebuie să lucrați pentru a câștiga încrederea clienților dvs.

Un plan de afaceri

Un plan de afaceri oferă un plan pentru înființarea companiei dvs. de construcții. Planul dvs. de afaceri ar trebui să aibă obiective și metode pentru atingerea acestor obiective. De asemenea, ar trebui să existe secțiuni care să abordeze aspectele financiare ale companiei dvs., planurile de publicitate, consumabilele și echipamentele, instrumentele necesare și clienții vizați. Odată ce îți creezi planul de afaceri, îl poți tipări.


Citeste si:


Ia un împrumut

Ai nevoie de fonduri pentru noua ta companie de construcții? Apoi, solicitați un împrumut. Puteți folosi împrumutul pentru a cumpăra un camion mic și alte instrumente noi.

Va trebui să-i arătați bancherului planul dvs. de afaceri. Poate fi necesar să-i spuneți bancherului de ce v-ați înființat compania de construcții și de ce credeți că aceasta va reuși.

Discutați despre diferitele opțiuni de împrumut și despre termenii și ratele dobânzii.

Înregistrați-vă compania și obțineți o licență

Consultați guvernul local și statul dumneavoastră pentru reglementările care guvernează micile companii de construcții. Veți ști dacă aveți nevoie de legături înainte de a oferi servicii de construcție în zona dvs. locală. Veți ști, de asemenea, taxele pentru certificare și licențe, cum să înregistrați un nume de companie și cum puteți solicita o licență pentru afacerea dvs.

Solicitați EIN sau numărul de identificare a angajatorului de la IRS. Solicitați o garanție contactând o companie de obligațiuni. Puteți obține nume de companii de renume de la guvernul orașului sau de la statul dumneavoastră.

Dacă guvernul dvs. local sau domeniul de aplicare al afacerii dvs. nu o solicită, este mai bine să aplicați pentru o obligațiune. Dacă ești legat, clienții tăi nu vor ezita să te angajeze.

Obțineți instrumentele necesare

Trebuie să cunoașteți tipurile de unelte și echipamente de care aveți nevoie pentru a achiziționa echipamente uzate de înaltă calitate la Surplus Network . Dacă dețineți deja unele echipamente, trebuie să le întrețineți. Va trebui să achiziționați uneltele necesare, inclusiv nivele pentru dulgheri, ferăstrăi, scări, burghie și biți.

Promovați-vă compania de construcții

Folosiți diferite mijloace media pentru a vă promova compania de construcții. Puteți oferi reduceri clienților noi pentru a crește șansele de a obține clienți noi.

De asemenea, le puteți spune rudelor, prietenilor și vecinilor despre noua companie de construcții. Ele vă pot ajuta să vă promovați construcția prin răspândirea veștii. Îți pot recomanda chiar compania prietenilor apropiați.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.