A deține propria casă este una dintre cele mai bune realizări de-a lungul vieții pentru majoritatea oamenilor. Dar nu este scopul pentru toată lumea.

image - Top Reasons Why Living in a Rental Property is a Good Idea
Principalele motive pentru care a trăi într-o proprietate închiriată este o idee bună

Potrivit unui sondaj recent, astăzi, millennials preferă să locuiască în proprietăți închiriate, considerând-o o opțiune fezabilă. De ce nu? Nu trebuie să-și facă griji cu privire la ipotecare sau avans. Este, de asemenea, o idee grozavă, mai ales dacă locul de muncă necesită relocare.

Oricum, locuirea într-o proprietate închiriată poate oferi numeroase avantaje. Și unele dintre ele sunt enumerate mai jos.

Costuri minime de reparație

Cea mai bună parte a locuirii într-o unitate de închiriere este că nu vă apăsați cu cheltuielile de reparații suplimentare. Deși, în calitate de chiriaș, se așteaptă să păstrați proprietatea în stare bună, proprietarul dumneavoastră este responsabil pentru întreținerea generală a acesteia.

În unele cazuri, proprietarul își poate asuma întreaga responsabilitate pentru costurile de întreținere și îmbunătățire. De exemplu, să presupunem că un aparat se defectează sau acoperișul prezintă semne de scurgere. În acest caz, este responsabilitatea proprietarului dumneavoastră să plătească pentru astfel de reparații grele.

Știind că cele mai multe dintre reparațiile necesare sunt plătite și îngrijite de proprietarul tău, poate elimina mult stres de pe umerii tăi.

PS: Singurul lucru pentru care trebuie să plătești sunt facturile de utilități. Deoarece multe proprietăți de închiriere sunt de obicei planificate cu un plan de etaj eficient, acestea necesită mai puțină energie și căldură. Aceasta înseamnă că plata facturilor de utilități nu va fi nici împovărătoare.

Acces la facilități

Un alt avantaj financiar al locuirii într-o unitate de închiriere este accesul la anumite facilități, care altfel ar fi presiune pentru portofel.

De exemplu, multe proprietăți oferă facilități de lux, cum ar fi piscine subterane, centre de fitness și multe altele. De fapt, multe dintre aceste facilități de lux nu vin cu taxe suplimentare pentru chiriași.


Citeste si:


Scutire de impozite pe bunuri imobiliare

Impozitele pe proprietate sunt una dintre provocările semnificative cu care se confruntă mulți proprietari. Acestea sunt accesate pe baza locației geografice și se pot schimba în timp. Aceasta, la rândul său, reflectă valorile generale ale proprietăților.

Dacă nu este manevrat corespunzător, poate impune o povară uriașă pentru buzunarul tău. De fapt, impozitele pe proprietate pot fi vertiginoase în anumite zone și pot ajunge până la mii de dolari.

Dar, optând pentru o proprietate închiriată, taxele nu sunt o problemă pentru tine. Impozitele pe proprietate sunt gestionate și plătite de proprietar. Ei calculează și estimează valoarea proprietății și se ocupă de plata taxelor la timp. Astfel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la niciun calcul complex sau cheltuieli suplimentare în calitate de chiriaș.

Fără plăți în avans

Chiar dacă reușești să obții un împrumut pentru noua ta locuință, avansurile pot fi puțin problematice. De obicei, este de 20% din valoarea totală de piață a casei.

Cu toate acestea, nu ar fi o problemă dacă optați pentru o unitate de închiriere.

În calitate de chiriaș, este posibil să trebuiască să plătiți un depozit de garanție în timp ce semnați contractul. De obicei, este egală cu o chirie de o lună și este rambursabilă după mutare fără a deteriora proprietatea. Astfel, dacă nu doriți să cheltuiți o sumă mare de bani pe avans, proprietatea de închiriat este cea mai potrivită pentru dvs.

Mai multă flexibilitate pentru a trăi în orașul ales

Un alt avantaj de a fi chiriaș este să locuiești oriunde îți place. De fapt, spre deosebire de proprietarii de case, vă este mai ușor să locuiți în orașe scumpe precum New York și San Diego.

Singurul lucru de care trebuie să vă asigurați este să alegeți localitatea potrivită. În anumite zone, chiria poate fi destul de mare decât în celelalte.

Și dacă nu sunteți sigur de durata șederii dvs. într-o anumită locație, închirierile pe termen scurt pot fi potrivite pentru dvs. De asemenea, puteți simplifica procesul de „mutare” optând pentru proprietăți mobilate.

Pentru aceasta, cel mai bine ar fi să căutați ajutor de la experți din industrie, deoarece aceștia sunt bine versați în domeniul pe care îl alegeți. Tot ce trebuie să faceți este să vă comunicați nevoile, iar acestea vă vor ajuta să căutați proprietăți disponibile. De asemenea, ei se asigură că proprietatea respectă standardele tale de trai și îl găsește pe cel mai potrivit pentru tine.

Flexibilitatea reducerii

Potrivit unui sondaj recent, mulți proprietari au recunoscut că s-au simțit copleșiți în timp ce își mențin proprietățile. Acest lucru este valabil mai ales pentru persoanele care nu au suficient timp și energie pentru a-și asigura întreținerea caselor.

În cele din urmă, se deteriorează valoarea totală a proprietății, făcând-o să se destrame în cel mai scurt timp. Și aici reducerea personalului poate ajuta. În calitate de chiriaș, puteți oricând să treceți la alternative mai mici. Acest lucru nu numai că vă va ajuta cu bugetul dvs., ci vă va facilita și întreținerea și îngrijirea proprietății.

Sumă accesibilă pentru chirie

Cea mai bună parte a închirierii unei proprietăți este că o poți alege pe cea care se potrivește nevoilor și bugetului tău. Odată ce ai găsit unul, poți continua să trăiești plătind chirie lunară.

Un alt avantaj de a fi chiriaș este că plătiți o chirie fixă până la finalizarea contractului pe termen lung. Și dacă proprietarul dvs. trebuie să mărească chiria, ar trebui să trimită o notificare prealabilă înainte de a o actualiza în contractul de închiriere. Excursia este de obicei negociabilă și aveți opțiunea de a vă muta dacă nu se potrivește bugetului dvs.

Costul de asigurare accesibil

Inutil să spunem că asigurarea de proprietar oferă asistență financiară împotriva daunelor sau pierderilor cauzate de evenimente nefericite. Se poate cere despăgubiri pentru pierderile cauzate de furtuni, incendii și furturi.

De asemenea, asigurarea chiriașului se poate asigura că oferiți acoperire pentru orice accident care are loc la proprietatea dumneavoastră.

De la obiectele dvs. de valoare până la mobilă, polița acoperă de obicei tot ceea ce dețineți. Dar cea mai bună parte este că polița este relativ accesibilă decât asigurarea proprietarilor de case. Aceasta înseamnă că nu trebuie să vă spargeți banca pentru a plăti polițe de asigurare scumpe.

Pentru a rezuma totul,

Pentru persoanele care doresc să evite necazurile asociate cu proprietatea, locuința într-o proprietate închiriată poate fi o opțiune bună. Și avantajele menționate mai sus vor susține cu siguranță afirmația la maximum.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.