Ce sa tineti cont cand urmeaza ca sa te apuci de proiectul de constructie a sopronului.

Ce sa stii ÎNAINTE de a începe primul proiect de construcție a magaziei

Ce sa stii ÎNAINTE de a începe primul proiect de construcție a magaziei

Conținutul paginii

Nu există nimic mai fericit decât să construiești ceva pe cont propriu. Uneori, chiar și crearea celui mai mic lucru manual ne aduce o plăcere imensă și un sentiment de realizare.

Daca vrei totusi ajutor, Biroul de Arhitectura UTOPIAN are ingineri structuristi ce pot sa te ajute cu un sfat

Dacă ești un tip ce face insa lucrurile singur, DIY, și a face ceva unic este petrecerea ta preferată, construirea unui șopron poate fi entuziasmant pentru tine.

Un șopron poate fi un plus grozav pentru casa dvs. și vă puteți gândi la construirea unui șopron ca parte a îmbunătățirii casei dvs.

Adăposturile sunt excelente pentru depozitarea uneltelor de grădină, a echipamentelor de grădină și a mai multor lucruri pe care doriți să le luați în considerare.

Cu puține cunoștințe și câteva unelte la îndemână, poți construi șoprone mai mari dacă spațiul grădinii tale îți permite.

Dar există reguli asociate cu un proiect de construcție a șopronului și, uneori, este posibil să aveți nevoie de un permis, în funcție de dimensiunea șopronului dvs.

Fiecare municipalitate are un set diferit de reguli. Trebuie să vă cercetați legile locale înainte de a vă pune inima și sufletul în construirea unei magazii frumoase personalizate de la zero.

În plus, deoarece construirea unui șopron vă necesită timp, bani și o muncă grea serioasă, trebuie să aveți puține mai multe informații despre construcția de hale de bricolaj. Am inclus câteva informații cruciale în acest articol.

Este obligatoriu să aveți o licență în timp ce construiți o magazie?

Repetăm din nou aceeași afirmație. Fiecare municipalitate are un set diferit de reguli cu privire la autorizația de construire.

Uneori, chiar și cel mai mic șopron poate necesita o licență pentru a fi construit. Trebuie să consultați regulile municipalității locale pentru a afla mai multe despre cerințele de acoperire.

Multe state și orașe nu permit rezidenților lor să verse pe aceeași proprietate dacă prea mult din suprafața lor este deja acoperită.

Înainte de a întocmi planuri și de a aduna instrumente pentru a vă construi șopronul, fiți conștienți de restricții, amintiți-vă că dacă încălcați orice regulă, vă puteți confrunta cu consecințe grave mai târziu.


Citeste si:


Care este locația potrivită pentru a vă construi șopronul?

Puteți avea propria idee despre o locație perfectă în timp ce vă construiți propria magazie. Dar dacă vă așteptați să răspundem la această întrebare, vom lua în considerare apropierea șopronului de casă.

Dar ținând cont de frecvența de acces la magazie și cât de grele vei depozita acolo; puteți alege locația dvs.

Amintiți-vă că, dacă construiți șopronul pentru a vă păstra uneltele de grădină, îl veți accesa în mod regulat. Astfel, nu localiza o magazie departe de gradina care te-ar putea obliga sa regreti mai tarziu.

Ce trebuie să luați în considerare înainte de a construi o magazie?

Construirea propriei magazii este un proiect uriaș. Chiar și pentru un proiect DIY obișnuit, este o provocare să-și imagineze o nouă magazie pentru prima dată.

Vestea grozavă este că am enumerat câteva sfaturi utile și ușor de urmat, inclusiv planurile și alte informații care să vă ghideze în acest proiect. Dacă sunteți gata să începeți proiectul de construcție a șopronului, puteți urma acești pași simpli.

  • Luați în considerare cererea de permis de muncă

În primul rând, să presupunem că aflați că locația dvs. necesită să urmați anumite coduri de construcție. În acest caz, este esențial să luați timp și să lucrați la cererea de permis de muncă.

Puteți verifica la Camera de Comerț și puteți afla ce coduri de construcție trebuie să urmați atunci când vă construiți șopron.

Aceste coduri pot include locația șopronului dvs., designul, dimensiunea și modul în care va fi construit.

Dacă ultimul lucru pe care îl doriți este să vă faceți magazia în mod liniștit, urmați corect toate codurile locale și solicitați toate permisiunile necesare înainte de a începe.

  • Alegeți dimensiunea și designul potrivite

Sper că acum știți despre toate codurile locale și că aveți toate permisele de muncă la îndemână. Următorul pas este să alegeți dimensiunea și designul potrivit pentru șopronul dvs.

Dacă aveți acces la Internet, veți descoperi că există multe opțiuni diferite disponibile. Dacă legile locale vă permit să construiți magazii de diferite dimensiuni și stiluri, veți avea numeroase oportunități de a alege.

Atunci când alegeți o dimensiune și un design pentru magazie, luați în considerare ambele cu importanță optimă. Mărimea șopronului depinde în principal de modul în care doriți să utilizați șopronul.

De asemenea, este necesar să luați în considerare spațiul disponibil în proprietatea dumneavoastră pentru a alege stilul și dimensiunea potrivite pentru șopronul pe care intenționați să îl construiți.

  • Concentrați-vă pe locație și decideți asupra funcției

Următorul lucru pe care trebuie să-l faceți este să decideți funcția și locația magaziei dvs. Și amintiți-vă că funcția este esențială, deoarece va avea un impact semnificativ asupra site-ului pe care îl alegeți pentru șopron.

Dacă doriți să vă folosiți șopronul în mod regulat pentru depozitarea materialelor de grădinărit, va fi potrivită o șopronă amplasată în apropierea grădinii.

Alegeți întotdeauna locația în funcție de utilizarea șopronului dvs. Pentru că nu este distractiv să-ți duci toate proviziile de grădinărit pe distanță lungă în fiecare zi.

  • Verificați problemele de locație și adresă

Înainte de a începe să vă construiți propria magazie, trebuie să căutați orice probleme în apropierea locației alese.

Dacă faceți un șopron în curtea dvs., trebuie să luați în considerare copacii, crengile, frunzele care ar putea cădea și pot cauza probleme fundației și acoperișului.

Uneori, rădăcinile copacilor ar putea ajunge să provoace probleme, ceea ce este un alt aspect de care trebuie să ții cont.

Dacă nu puteți găsi o zonă deschisă pentru construirea șopronului, luați în considerare înlocuirea câțiva copaci. De asemenea, asigurați-vă că șantierul pe care doriți să vă faceți șopronul are un drenaj suficient și bun.

Dacă ignorați drenajul, apa s-ar putea să stea în jurul șopronului și să-l deterioreze.

  • Luați în considerare caracteristicile

În timp ce construiți o magazie, trebuie să acordați atenție caracteristicilor suplimentare pe care doriți să le adăugați. Încercați întotdeauna să construiți o magazie funcțională.

De exemplu, dacă doriți să depozitați diverse unelte în magazie, veți avea nevoie de rafturi care să ofere mult spațiu de depozitare.

Dacă doriți să adăugați câteva caracteristici exterioare șopronului dvs. pentru a arăta atractiv, alegeți niște obloane decorative și efectuați o lucrare excelentă de vopsea.

Deși caracteristicile estetice nu sunt cea mai esențială parte a construcției unui șopron, este împlinitor să construiești un șopron care să-ți facă proprietatea să arate puțin mai frumos.

Atelierul BUCURESTI de mobila la comanda vă ajută cu toate sfaturile, trucurile, ghidurile și resursele pentru a vă planifica și a construi propriile proiecte legate de mobila ca un profesionist.

Pentru mai multe informatii despre constructii, va invitam sa vedeti blogul nostru dar si blogul Biroului de Arhitectura Utopian. Dacă vrei proiecte de blocuri sau alte constructii, biroul acesta este recomandarea noastra.

Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.