Studiile de azbest reprezintă o problemă reală pentru orice casă construită înainte de 1990, așa că este important să știți cu ce aveți de-a face înainte de a începe orice lucrare de renovare.

Majoritatea renovărilor băii implică îndepărtarea azbestului, iar acesta este ceva pe care trebuie să îl luați în considerare în bugetul pentru renovare.

image - Planning for Asbestos Removal During Bathroom Renovations
Planificarea îndepărtarii azbestului în timpul renovării băilor

Azbestul nu trebuie încercat în propria casă, deoarece expunerea la fibre minuscule de azbest poate provoca boli ireversibile dacă le inhalați.

Mulți proprietari nu știu unde poate fi azbestul, deși știți cum să-l îndepărtați.

Realitatea este că s-ar putea afla în mai multe locuri decât doar în spatele căptușelilor pereților băii, precum și simplul fapt că multe persoane nu înțeleg că ar putea avea de-a face cu azbest până nu este mult prea târziu.

Ce va însemna asta pentru renovarea băii mele?

Unele materiale care conțin azbest pot fi lăsate nederanjate, în funcție de domeniul de aplicare al proiectului.

Cu toate acestea, dacă azbestul a fost deteriorat, se recomandă ca materialul să fie îndepărtat complet pentru a preveni orice expunere ulterioară.


Citeste si:


La toate echipamentele de baie cu proiectele noastre de renovare a băii

Solicităm furnizarea unui raport de azbest, în caz contrar vom preleva un eșantion din folie de perete pentru a o examina.

Dacă se descoperă azbest, iar costul de îndepărtare și eliminare a acestuia se poate ridica, mii de dolari pot fi adăugați la un proiect de renovare a băii, așa că azbestul trebuie inclus în estimările de cost înainte de a semna un contract cu un Constructor.

De asemenea, se așteaptă ca antreprenorul să fie îngrijorat de posibilele pericole din punct de vedere al sănătății și siguranței.

Nu există un nivel sigur de expunere la fibrele de azbest, iar consecințele azbestului pot fi supărătoare atât pentru tine, cât și pentru familia ta în anii următori.

Dacă aveți nevoie de ajutor cu acest pericol sau dacă sunteți în curs de renovare, echipa noastră vă poate sfătui cum să îl gestionați.

Având în vedere că ratele bolilor nevindecabile cauzate de expunerea la azbest se estimează că vor crește în următorii zece ani, înainte de a planifica un proiect de renovare pentru casele construite înainte de 1990, trebuie să planificați și probabilitatea azbestului.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.