Efectuarea unei transformări la subsol este un proiect dificil, care necesită o planificare atentă.

În general, o conversie de succes va fi o combinație de competență tehnică și experiență, tipul de conversie a subsolului și locația. Primul pas este să înțelegeți cerințele legale ale conversiei subsolului pentru a începe.

De exemplu, trebuie să determinați dacă conversia dvs. va încălca regulile de zonare și de ape freatice. Mai mult, trebuie să vă decideți bugetul pentru proiect și cât va costa acesta. Dacă intenționați să finalizați singur conversia, este important să verificați legalitățile legate de proiect.

image - Planning Basement Conversion in London
Planificarea conversiei subsolului în Londra

O conversie la subsol poate adăuga valoare proprietății dvs., în funcție de locul în care locuiți. Atunci când alegeți un arhitect, este o idee bună să găsiți câteva exemple de lucrări similare pe care le puteți vedea. Odată ce vă faceți o idee despre costuri, este important să obțineți mai mult de o cotație. Costul total ar trebui să includă taxele de topografie și arhitect, precum și tencuielile și vopsirea.

Dacă proiectul dvs. de conversie a subsolului este permis sau nu, depinde de o serie de factori, inclusiv aspectul proprietății dvs. și pereții despărțitori, natura solului și structurile subterane. O vizită în cartier este o modalitate excelentă de a determina dacă veți avea nevoie de permis de planificare.


Citeste si:


Amintiți-vă, totuși, că, dacă conversia subsolului dvs. are loc într-o pivniță existentă, probabil că este în curs de dezvoltare permisă și nu va avea nevoie de nicio permisiune de planificare suplimentară XMX Basement Conversion .

Dacă intenționați să vă transformați subsolul, veți avea nevoie de permisiunea consiliului local sau a departamentului de urbanism. Veți avea nevoie de permisiunea de planificare pentru a efectua conversia, astfel încât să puteți verifica dacă există o altă casă similară în cartierul dvs.

Este o idee bună să verificați case comparabile din zona dvs. pentru a vedea cum au ieșit. Acest lucru este important deoarece va trebui să luați în considerare prețul casei atunci când alegeți un antreprenor. De asemenea, ar trebui să obțineți cel puțin trei citate înainte de a lua orice decizie.

În funcție de mărimea proprietății dvs., nu este întotdeauna necesar să obțineți permisul de planificare. Cu toate acestea, poate crește valoarea casei tale și poate crește valoarea de revânzare a acesteia. Dacă plănuiți o conversie la subsol în Londra, asigurați-vă că găsiți compania potrivită.

Dacă nu ești sigur ce să faci, ei îți vor spune ce funcționează și ce nu. De asemenea, este o idee bună să verificați cu autoritatea locală pentru a vă asigura că clădirea este în conformitate cu regulile și reglementările.

Mulți oameni aleg să-și transforme subsolurile în spațiu suplimentar de locuit. Nu este o idee neobișnuită ca oamenii să folosească spațiul de sub casa lor pentru depozitare și recreere, dar o transformare a subsolului poate crește valoarea proprietății tale.

Acesta implică săpături și sprijinire și necesită desene de arhitectură și autorizație de planificare. Chiar dacă o conversie a subsolului este o întreprindere majoră, este totuși un proiect valoros pentru mulți proprietari.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.