Vopsirea peste lac: Cum să pictați peste garnitură din lemn lacuit – Vopsirea peste lemn lacuit necesită o pregătire bună a suprafeței pentru a obține o aderență adecvată.

Ghid adus de echipa de amenajari interioare si exterioare Utopian Construct Bucuresti

Cum să pictezi peste garnitură din lemn lacuit (pictură peste lac)

Pictura peste lac Cum să pictezi peste garnitură din lemn lacuit-amenajari interioare Utopian Bucuresti
Pictura peste lac Cum să pictezi peste garnitură din lemn lacuit-amenajari interioare Utopian Bucuresti

Curatarea suprafetei

Ani de acumulare de produse de curățare și alți contaminanți care resping vopseaua vor trebui îndepărtați printr-o metodă bună de curățare temeinică.

Un produs de curățare universal bun care funcționează bine pe o mare varietate de contaminare este un produs numit „Krud Kutter”, dar sunt si alte produse recomandate de profesionistii nostrii in amenajari interioare.

Krud Kutter vine într-o sticlă de pulverizare cu pompă cu care îl poți pulveriza pe garnitură, apoi folosesc un tampon de curățat pentru a curăța și degloss lacul în același pas.

Utilizați un prosop de hârtie pentru a șterge ornamentul pe măsură ce mergeți.

Foloseste hartia abrazivă

Urmăresc curățarea cu o șlefuire ușoară (dar minuțioasă), aceasta va „grava” și mai mult lacul și va oferi și mai mult dinte pentru ca grund să adere. De asemenea, șlefuirea va „re suprafață” substratul prin îndepărtarea unei părți a lacului exterior (expunând astfel un lac curat, proaspăt și „fără murdărie”).

  • Notă: Dacă casa dvs. a fost construită înainte de 1978, nu șlefuiți sau deranjați în alt mod substratul – poate doriți să solicitați un pictor profesionist calificat și competent să facă lucrul, deoarece poate exista plumb. Consultați informațiile legale disponibile pentru a afla despre precauțiile și preocupările privind vopseaua cu plumb.

Must read pentru orice om pasionat de DIY sau alte amenajari interioare

Șervețele cu vid și solvent

Apoi aspir praful de șlefuit și apoi urmez cu un solvent care se șterge folosind alcool denaturat sau diluant pentru vopsea (spirt mineral), care îmi lasă un substrat curat și plictisitor.

Folosiți băuturi spirtoase minerale numai dacă veți amorsa cu un grund pe bază de ulei, în caz contrar folosiți alcool denaturat.. (Când ați terminat, agățați cârpe de curățare contaminate cu solvent în exterior sau întindeți-le pentru a se usuca pe o suprafață neinflamabilă – afară, departe de casa dvs. și alte anexe. Carpele saturate cu solvent pot deveni spontan inflamabile.)

Apropo de lucrari de amenajari interioare, puteti sa vedeti cateva din lucrarile pe care le-am postat pe retele sociale din lucrarile efectuate de colegii nostrii.

Amorsare sau grunduire

Acum că suprafața lăcuită este curată și plictisitoare, o puteți amorsa cu o varietate de grunduri de lipire. Întotdeauna joc în siguranță amorsând cu un grund de lipire cu ulei sau alchid, doar în cazul în care am ratat un loc aici sau acolo cu deglosarea sau curățarea mea.

Uleiul va fi mai iertător decât latexul dacă pregătirea suprafeței tale nu este absolut perfectă. Nu faceți o lucrare de pregătire neglijentă în speranța că amorsa de ulei va salva ziua – puteți fi dezamăgit de aderența slabă dacă mergeți pe acest drum.

Faceți o lucrare de pregătire completă și minuțioasă și apoi folosiți grundul de ulei și nu ar trebui să aveți probleme cu aderența. Grundurile mele preferate de ulei de lipire sunt XIM 400 alb și/sau ZInsser’s Coverstain.

Odată amorsat, puteți termina fie cu ulei, fie cu latex (vezi emailuri pe bază de apă), după cum doriți.

Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.