De sărbători, toată lumea vrea să decoreze camera.

Și unora le place să creeze un stil nou în casă în funcție de starea de spirit sau de perioada anului. Așadar, în acest articol, vă vom prezenta o mare varietate de moduri de a face acest lucru sau, mai exact, vă vom vorbi despre pictura pe sticlă.

image - Glass Art Painting
Pictură de artă pe sticlă

Pictură pe sticlă

Lucrarea manuală fină este întotdeauna la modă. Colorând sticla, puteți transforma o sticlă transparentă într-o operă de artă, un decor original pentru casă sau birou. Este mai bine să alegeți vopsele rezistente, care nu sunt supuse la abraziune sau crăpare.

Există acum o selecție mare de toate tipurile de vopsele. Există o mulțime de seturi de vopsea pentru artiștii începători și profesioniști care s-au angajat în pictură de mult timp.

Fără a cunoaște caracteristicile compozițiilor, este dificil să o alegi pe cea potrivită. Printre varietatea mare, găsiți cele lavabile pentru decor și de neșters pentru ustensile de uz casnic.

In zilele noastre poti picta orice pahar de la sticla la fereastra, asa ca paharele de vin de cristal decorate cu ornamente pot deveni un cadou original.

Vopsele acrilice

Este un material durabil ecologic pur pe bază de apă, fără miros. Polimerul filmogen devine puternic sub influența aerului și durează până la 12 ore pentru uscarea completă.

Timpul de uscare completă este indicat în instrucțiuni. Consistența vopselelor acrilice seamănă cu analogii de ulei.

Perii largi sunt folosite pentru a aplica modelul, cutiile de spray sunt folosite pentru a crea un fundal. În timp ce vopseaua nu s-a îngroșat, este ușor să corectați contururile cu o cârpă umedă sau un burete.

Vopsele pe bază de silicați

Acesta este un strat de silicat rezistent la căldură, format din flux și colorant. Pe tehnologie, acestea sunt arse la o temperatură de +550…600 ° C, iar după aceasta, devin transparente sau opace.

Sunt folosite pentru colorarea vaselor de zi cu zi, deoarece nu se spală nici măcar în mașina de spălat vase. Acum, cele mai multe dintre seturile de coloranți pe bază de silicați constau din 4 culori de bază, amestecându-le puteți produce orice nuanță.

Vopsele colorate

Se obișnuiește să se numească amestecuri care formează pelicule transparente după uscare. Acestea sunt vopsele destul de populare care nu necesită ardere, creând un efect sidef datorită celor mai mici particule reflectorizante sau paiete sub formă de inimi sau stele.

Compoziția amestecului are o pulbere metalică iar culoarea depinde de tipul de metal folosit. Vopselele translucide mate se aplică cu un burete pentru a da rugozitate.


Citeste si:


Coloranți poliuretanici

Amestecurile de vitralii rezistente la apă devin durabile fără ardere. Se usucă până la câteva zile, dar nu se tem de umiditate.

Este necesar să lucrați cu compoziții de poliuretan cu precauție extremă, deoarece la desen se lipesc imediat de suprafață.

Pentru diluare, este indicat să folosiți solvenți speciali pentru a elimina aglomerarea. Vopselele structurale etanșe la lumină pentru sticlă care imită piatra și piele sunt create și pe baza unei baze de poliuretan.

Foi de vinil adezive

O metodă destul de simplă de decorare este lipirea unei foi de vinil adezivă CraftOnline special concepute. Aceste filme se disting prin varietatea de modele, culori și nuanțe.

Deci, atunci când alegeți această metodă, va fi ușor să decorați fereastra în orice stil. În plus, aceasta este una dintre cele mai ieftine și rapide metode.

Decorarea sticlei cu plastilina

Acest mod de a decora este excelent pentru a lucra împreună cu copiii. Folosind acest material, va fi posibil să creați capodopere de artă. Este suficient doar să imprimați șabloane pentru decor, iar apoi, în raport cu modelul, sunt selectate culorile.

Apoi, fiecare dintre culorile plastilinei este lipită de o anumită zonă a desenului și se obține o imagine. Alegerea desenului în acest caz este nelimitată. În plus, puteți crea compoziții de sticlă în interior.

De exemplu, după ce faceți pești, animale marine, alge din plastilină, puneți-le într-un borcan de sticlă, decorați-l cu sare de mare, care va simula picăturile de apă. Pune pietricele, scoici pe fund, decorează borcanul într-o temă de mare, iar acvariul decorativ este gata.

Sticla lichida

Este un material foarte popular pentru crearea de produse decorative, utilizat pe scară largă de designeri și personalități creative.

Este ușor de lucrat și puteți atât decora diverse suprafețe, cât și creați tot felul de elemente: agrafe de păr, cercei, margele, figurine, vaze, flori.

În interior, puteți decora orice suprafață cu sticlă lichidă: pentru aceasta, este suficient să puneți diferite obiecte mici sub un strat de material și să o lăsați să se răcească.

Decoupage

Maeștrii din orașul Veneția au remarcat costul ridicat al articolelor de uz casnic chinezești decorate cu cele mai frumoase picturi sau sculpturi. Dar din moment ce nu cunoșteau tehnica, s-a creat o imitație.

Un model a fost aplicat pe o farfurie sau pe o bucată de mobilier, cel mai adesea era o țesătură subțire cu un anumit model, iar apoi suprafața a fost acoperită cu mai multe straturi de lac. Uneori numărul lor ajungea la 30 sau mai mult.

Lacuirea îi va oferi un finisaj mat, dar în același timp desenul va câștiga adâncime și, în același timp, nu va interfera cu pătrunderea luminii. Astăzi, decoupage-ul ocupă unul dintre primele locuri în rândul tipurilor moderne de ac, așa că există pline de tot felul de semifabricate și materiale pentru decoupage pentru toate gusturile.

Decoupage-ul pe sticlă este unul dintre cele mai populare. Blankurile sale simple pot fi găsite în orice casă – fiecare persoană are cutii, farfurii, sticle sau vaze, iar tehnica decoupage-ului este destul de simplă și interesantă.

Un alt tip de decoupage este inversul. Și-a primit numele datorită specificului în aplicarea straturilor. Cele mai multe dintre ele sunt aplicate în ordine inversă. Pentru acest tip de decor sunt potrivite doar semifabricatele transparente fără model.

Așadar, nu uitați că imaginația voastră este nesfârșită și mult noroc în crearea propriei capodopere. Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți câteva idei noi despre pictura pe sticlă de artă.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.