Peste un milion de cazuri de efracție sunt raportate în fiecare an în statele SUA, dar, din păcate, doar aproximativ 13% dintre ele sunt rezolvate. Deoarece majoritatea cazurilor rămân nerezolvate, este esențial ca proprietarii de case să prioritizeze și să învețe în mod activ despre cele mai bune strategii și pași pentru a atenua apariția spargerii și pentru a-și păstra casele în siguranță.

image - Four Benefits of Automatic Gates for Your Home
Patru beneficii ale porților automate pentru casa ta

Una dintre cele mai bune strategii pentru a realiza acest lucru este atragerea de tehnicieni profesioniști de la firme de reparații și instalații de uși de renume, cum ar fi cei de la Alamo Door & Gates, pentru a instala porți automate pentru casa dvs.

Spre deosebire de omologii lor tradiționali fără mecanism de auto-închidere și deschidere, porțile automate oferă un plus de siguranță, confort și simplitate.

Porțile automate vin cu diverse modele și stiluri care se potrivesc diverselor peisaje de casă, iar selecția lor depinde de preferințele proprietarului. Majoritatea instalatorilor de porți automate sunt flexibile și oferă porți personalizate pentru a răspunde nevoilor specifice ale proprietarilor de case.

Porțile automate folosesc în mișcarea lor fie motoare electrice, fie sisteme hidraulice. Cele mai populare trei modele pentru mulți proprietari sunt porțile batante, porțile culisante și porțile de ridicare.

Proprietarii de case ar trebui să treacă prin mecanismele fiecărui tip de poartă și să își cântărească avantajele și dezavantajele înainte de a se stabili pe un anumit tip. De exemplu, dacă spațiul de pe alee nu este suficient de spațios sau plat, instalarea porților batante poate să nu fie o idee grozavă, deoarece necesită mult spațiu pe alee pentru a funcționa eficient.

Într-un astfel de scenariu, porțile culisante se vor potrivi perfect, deoarece funcționează eficient cu spații de conducere limitate și abrupte.

Acest articol va evidenția cele mai notabile 4 beneficii pe care proprietarii de case le pot obține prin instalarea de uși automate pentru casele lor.

1. Îmbunătățește securitatea casei tale

Creșterea securității și siguranței generale a casei dvs. este principalul beneficiu al instalării unui sistem de poartă automatizată. Granițele casei tale nu numai că vor fi bine delimitate, dar și siguranța copiilor tăi mici și a animalelor de companie de potențiale pericole din jurul casei tale va fi asigurată.

Să ai un gard ridicat în jurul casei tale cu porți automate care sunt întotdeauna încuiate este o modalitate sigură de a descuraja hoții care se află pe furiș, deoarece sunt de obicei mai predispuși să organizeze un jaf în case fără granițe și porți ridicate.

Pe lângă faptul că oferă o securitate sporită a locuinței, instalarea porților automate vine cu alte beneficii gratuite, cum ar fi confortul (deschiderea porții printr-o apăsare de buton). În plus, primele dvs. de asigurare pot fi ajustate în scădere ca urmare.

Acest lucru se datorează faptului că furnizorii de asigurări presupun că casele cu porți ale drumului sunt mai sigure, prin urmare, riscul redus care duce la prime reduse.


Citeste si:


2. Creșteți valoarea proprietății casei dvs. și reduceți atractivitatea

În afară de asigurarea securității casei dvs., alegerea unui sistem adecvat de proiectare a porților automate va crește valoarea totală a proprietății dumneavoastră.

Acest lucru se datorează faptului că o poartă automată frumoasă, care se potrivește perfect, care completează perfect exteriorul, va crește atractivitatea estetică a proprietății, ceea ce va întări impresiile pozitive asupra evaluatorilor și cumpărătorilor.

Orice îmbunătățiri aduse de proprietari de case asupra proprietăților lor, fie din motive de securitate sau din alte motive, adesea duc în cele din urmă la o creștere generală a valorii acestora. O locuință cu porți automate dă imediat o impresie de prestigiu care îi sporește atractivitatea.

3. Control exclusiv asupra accesului casei tale

Proprietarii de case cu porți automate se simt ușor cu intimitatea lor generală, deoarece nu trebuie să facă față numeroaselor tulburări potențiale deranjante de la animalele de companie ale vecinilor, vizitatorii nedoriți la mașinile vecinilor care folosesc aleile pentru a se întoarce.

Adăugarea unui sistem de monitorizare cu camere la sistemul de poartă automată vă va completa și mai mult confidențialitatea, securitatea și controlul asupra proprietății dumneavoastră.

Acest lucru se datorează faptului că veți ști dinainte cine este la poartă și veți alege să le lăsați să intre sau nu, oferindu-vă control total asupra cui lăsați să vă acceseze casa.

Având un sistem de control atât de elaborat, dă un sentiment că există alte măsuri de control de siguranță, făcându-i pe hoți să evite pătrunderea în proprietate.

4. Comoditate

Porțile automate oferă o modalitate convenabilă de a accesa casa fără a coborî din mașină pentru a deschide și închide porțile manual. Cu doar o apăsare de buton și ești înăuntru sau chiar mai bine, poți alege porți automate care folosesc detectoare de mișcare pentru a stimula deschiderea și închiderea atunci când îți detectează mașina.

Nu există nicio limită pentru modurile în care proprietarii de case își pot personaliza porțile automate pentru a funcționa mai bine conform așteptărilor lor.

În afară de instalarea unui sistem de camere care să funcționeze mână în mână cu porțile automate, puteți alege să vă securizați și mai mult perimetrul instalând un sistem de cod de acces pentru mai mult control al accesului și conștientizarea cine se află în proprietate la un moment dat.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.