Este inutil să spunem că conducerea unei gospodării nu este altceva decât o provocare. Acest lucru este valabil mai ales dacă sunteți singurul responsabil pentru întreținerea acestuia.

Indiferent de provocări, îți dorești întotdeauna ceea ce este mai bun pentru casa ta. Acesta este motivul pentru care îți petreci tot timpul, energia și resursele pentru a-ți asigura bunăstarea.

image - Keep Your Home Healthy by Avoiding These Housekeeping Mistakes
Păstrează-ți casa sănătoasă evitând aceste greșeli de menaj

Dar știați că anumite greșeli de menaj vă pot duce toată munca grea la scurgere? Da, ai citit bine.

Pentru a evita acest lucru, trebuie să vă gândiți să lucrați inteligent, nu din greu. Pentru a vă ușura lucrurile, iată o listă cu câteva greșeli de menaj pe care ar trebui să le evitați cu orice preț. Continuați să derulați pentru a afla mai multe despre ele și nu uitați să luați notițe.

Nu așezați corect ustensilele în mașina de spălat vase

S-ar putea să fi auzit o mulțime de moduri și opinii cu privire la încărcarea ustensilelor în mașina ta de spălat vase. Fă-o greșit și ai putea pune în pericol durata de viață a mașinii tale de spălat vase. Ca să nu mai vorbim de faptul că acel mod incorect de așezare a ustensilelor le poate lăsa murdare ulterior.

Tocmai de aceea trebuie să înveți cum să-ți conduci corect ustensilele în mașina de spălat vase.

Pentru început, evitați să vă încărcați mașina de spălat vase cu o grămadă de vase . Încercați să le distribuiți în mod uniform în mașina de spălat vase peste carcasă. De asemenea, ar fi o idee grozavă să lăsați câteva secțiuni goale în timp ce încărcați mașina de spălat vase. În acest fel, mașina dvs. de spălat vase poate funcționa cel mai bine și vă poate livra ustensile îngrijite și curate.


Citeste si:


Folosind prea mult agent de curățare a scurgerilor

O canalizare înfundată în baie și bucătărie este ceva cu care fiecare proprietar este forțat să se confrunte la un moment dat. Și să fim sinceri, nu este ușor să curățați și să desfundați acele scurgeri.

Din această cauză, s-ar putea să te fi trezit să apelezi la soluții de curățare a scurgerilor pentru a vă ușura lucrurile. Nu știați că soluțiile de curățare a scurgerilor nu fac altceva decât să deterioreze calitatea conductelor dumneavoastră.

Analiză a realității! Credeți sau nu, în loc să vă curățați țevile, acești soluții de curățare a scurgerilor se pot adăuga la saboți și pot înrăutăți lucrurile mult pentru dvs. Nu numai asta, dar aceste produse de curățare induse de chimicale generează căldură pentru a desfunda canalele de scurgere.

Și expunerea prea mare la căldură este cu adevărat dăunătoare pentru țevile tale, în special pentru cele mai vechi. Astfel de țevi sunt deja pătate, iar agenții de curățare a scurgerilor le fac doar mai slabe.

Astfel, este recomandat să contactați întotdeauna un specialist în instalații sanitare pentru a se ocupa de astfel de probleme. Ei au pregătirea și experiența pentru a vă desfunda canalele fără a vă afecta negativ conductele.

Nu se înlocuiesc filtrele de aer

Înlocuirea filtrelor de aer în sistemul HVAC este ceva cu care mulți proprietari tind să se zgățească. În cele din urmă, ajunge să compromită eficiența sistemelor HVAC , rezultând facturi mari la energie.

Vezi, filtrul este de fapt prima linie de apărare a sistemului tău HVAC. Este responsabil pentru ca praful și murdăria să nu fie aspirate în el. Acest lucru, la rândul său, permite sistemului HVAC să lucreze mai mult decât capacitatea sa inițială.

Deci, asigurați-vă că înlocuiți filtrele de aer cel puțin o dată pe an. Alegeți dimensiunea potrivită care se potrivește sistemului dvs. HVAC și veți fi gata de plecare.

Verdictul

Gestionarea eficientă a gospodăriei poate fi dificilă, dar a face greșelile menționate mai sus poate face imposibilă prelungirea sănătății casei tale.

Așadar, evită să faci astfel de greșeli de menaj și asigură o sănătate bună pentru spațiul tău.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.