Din fericire, realinierea senzorilor și restabilirea funcționalității nu este dificilă.

Receptorul, pe de altă parte, nu va primi semnalele de la emițător dacă acestea nu sunt aliniate și ușa nu se va închide. Din fericire, realinierea senzorilor de uși de garaj nu este o sarcină dificilă, totuși, dacă doriți să vă asigurați că știți cum să aliniați senzorii de uși de garaj , atunci acest articol este pentru dvs.

image - Simple Steps to Align Garage Door Sensors
Pași simpli pentru alinierea senzorilor ușilor de garaj

Senzorii ușilor de garaj vă mențin familia, bunurile și animalele de companie în siguranță, împiedicând închiderea ușii grele de garaj dacă ceva se află pe calea de alunecare. Ei realizează acest lucru traversând intrarea cu un senzor electronic pentru ochi.

Ușa nu se va închide dacă senzorul nu primește fasciculul produs de numărul său opus. Acesta pare a fi un mecanism genial până când componentele se aliniază greșit, rezultând în ușa să nu se închidă deloc. Cu toate acestea, iată pași simpli pentru a alinia senzorii ușilor de garaj.

1. Deconectați sursa de alimentare a garajului

Opriți electricitatea la senzorii pe care îi aveți. Puteți realiza acest lucru prin declanșarea unei siguranțe în cutia de întrerupere a casei dvs. pentru întregul garaj.

Este posibil să nu aveți de-a face cu fire sub tensiune. În plus, când vine vorba de siguranța dumneavoastră personală, o mulțime de experți diferiți sfătuiesc acest lucru.

2. Scoateți șuruburile care țin senzorii în poziție

Deschideți șuruburile de pe suporturile de montare ale senzorilor ușii de garaj pentru a le slăbi. Introduceți șurubelnița și rotiți șurubelnița într-o mișcare în sens invers acelor de ceasornic.

Este important să rețineți că tot ce trebuie să faceți este să slăbiți șuruburile. Nu ești obligat să scoți șuruburile menționate până la capăt. Deoarece veți glisa suporturile de montare în următorii câțiva pași, nu veți putea face acest lucru dacă șuruburile lipsesc.


Citeste si:


3. Senzori pentru uși de garaj culisante în jos

Cu mâinile goale, deplasați senzorul ușii garajului mai jos după slăbirea șuruburilor și asigurați-vă că suporturile se pot deplasa liber în sus și în jos.

Pentru a muta senzorul, nu folosiți o unealtă cunoscută sub numele de cheie. Va lăsa semne pe suprafața senzorului și ar putea cauza funcționarea defectuoasă a acestuia. Coborâți-le cât de mult puteți.

4. Examinați nivelul șirului

Asigurați-vă că frânghia rulează la nivel, plasând o nivelă sub ea. Nivelul ar trebui să fie apăsat fizic pe sfoară. Continuați cu pasul următor dacă linia șirului este la nivel. Continuați să reglați nivelul.

Cuvintele finale

După ce ați citit acest articol, acum știți totul despre senzorii ușilor de garaj, inclusiv, dar fără a se limita la, cum să le aliniați. Alinierea senzorilor defecte pentru ușile de garaj nu este dificilă, așa cum ați văzut deja.

Trebuie doar să aveți la îndemână proviziile adecvate și nu ar trebui să vă grăbiți să faceți sarcina. Dacă aveți o mână de ajutor, puteți finaliza treaba rapid.

Indiferent dacă lucrați în grup sau preferați să lucrați singur, urmați instrucțiunile noastre pas cu pas vă va asigura că finalizați treaba în mod eficient.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.