Știm cu toții că o casă aglomerată duce la o minte aglomerată.

Este destul de important să rămâi la curent cu jocul tău și să-ți păstrezi casa organizată pentru a-ți ușura viața ție și familiei tale. Chiar și atunci când vrem să ne organizăm casa, adesea nu știm de unde să începem.

image - Organizing your Home: 4 Important Places to Start
Organizarea casei: 4 locuri importante pentru a începe

Poate fi destul de copleșitor dacă nu planificați acest pas cu pas. Aceasta nu este o procedură care poate fi terminată într-o zi, s-ar putea să vă dureze câteva săptămâni sau chiar mai mult de o lună.

Este vital să nu fii frustrat între ele, ci doar să te ții de plan. Am pregătit o listă de spații de unde puteți începe mai întâi.

Organizați spațiile de depozitare în casa dvs

Adesea, cea mai mare dezordine din casa noastră se află în locuri unde nu le putem vedea. Verificați-vă spațiile de depozitare, cum ar fi sertarele, sunt bine organizate? Acestea sunt spațiile pe care ai tendința de a pune majoritatea lucrurilor importante pe care nu vrei să le pierzi.

Nu crezi că asta ar trebui organizat în primul rând? Acest lucru va permite acestor spații să primească mai multe lucruri din alte locuri din casa dvs.

Așa cum trebuie săvă curățați cămara înainte de a descărca o mulțime de alimente, trebuie să curățați aceste sertare înainte de a putea introduce mai multe lucruri în ele.

Spații private

Chiar și oamenii care se mândresc că sunt organizați nu pot spune că fiecare piesă de îmbrăcăminte pe care o dețin este la locul său. Cel mai important lucru de făcut este să-ți organizezi garderoba astfel încât să știi unde îți sunt lucrurile.

Lăsarea hainelor întinsă nu vă va ajuta să le găsiți atunci când vă aflați într-o criză de timp. Este important să luați decizii cu privire la ce haine să păstrați și ce să donați.

Configurați un sistem care să funcționeze pentru dvs. și pentru rutina dvs. de zi cu zi. De exemplu, vă puteți păstra cămășile pe o parte și tricourile pe cealaltă.

Spații comune

Adesea vedem multă dezordine în locuri precum bucătăria, camera de zi și salonul. Acestea sunt locurile care sunt folosite frecvent.

Organizarea acestor spații vă va aduce beneficii și chiar va determina pe alți membri ai familiei să le păstreze curate.

Ar trebui să găsiți un loc desemnat pentru fiecare articol pe care îl aveți în jur în aceste spații. Spune-i membrului familiei tale aceste locuri și vezi cum toată lumea te va ajuta să păstrezi aceste zone curate.

Spatii mici

Acum că am terminat cu organizarea majorității casei, acum este timpul să veniți la spațiile mici pe care le aveți. Spații precum spălătoria dvs. și camera de oaspeți pot intra în această categorie.

S-ar putea să nu doriți să le organizați atât de radical așa cum ați procedat cu restul casei, ci asigurați-vă că le păstrați relativ fără dezordine.

Este important să-ți ții casa organizată pentru a avea mai mult control asupra vieții tale. Folosiți acest ghid pentru a vă ajuta să vă dezordinea casa.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.