Descopera ce tehnologie sa integrezi in bucataria ta premium, cu idei de la Atelierul Bucuresti de mobila la comanda.

Hai sa incepem!

Conținutul paginii

Cuplu privind o bucatarie la comanda ce devine poza-
Cuplu privind o bucatarie la comanda ce devine poza-

Majoritatea oamenilor nu o știu, dar bucătăria este una dintre cele mai importante încăperi din casa ta. Acolo sunt create amintirile și mesele, ceea ce înseamnă că petreci o cantitate semnificativă de timp în ea în fiecare zi.

Și deși există multe moduri de a proiecta o nouă bucătărie elegantă, tehnologia pe care o utilizați va fi întotdeauna punctul culminant al proiectului.

Iată cinci idei de înaltă tehnologie de la Manta Property Service Group pentru a vă ajuta să creați o bucătărie inovatoare și modernă pe care toată lumea o va iubi.

1. Integrare Google Home/Alexa/Siri

Adăugarea unui asistent vocal în bucătărie este una dintre cele mai simple modalități de a integra tehnologia în casa ta.

Aceste dispozitive sunt difuzoare mici, fără fir, care pot fi majordom sau servitoare personală. Le puteți pune întrebări simple despre viața de zi cu zi și vă vor oferi răspunsuri simple cu un efort minim din partea dumneavoastră.

Și în timp ce majoritatea oamenilor folosesc aceste dispozitive pentru a obține raportul meteo, pentru a reda muzică sau pentru a citi titluri de știri, ei sunt, de asemenea, asistenți grozavi de bucătărie.

De exemplu, îi puteți spune asistentului personal ce produse alimentare aveți nevoie și vă va oferi o listă cu articolele care sunt în prezent la vânzare la magazinele alimentare locale.

Acest lucru nu este doar convenabil, ci și extrem de rentabil. Și datorită capacității lor de a se conecta la alte dispozitive inteligente de acasă, le puteți configura cu aparatele dvs. de gătit preferate și se vor porni automat când sunteți gata să începeți sau să opriți gătitul.

2. Robinete activate prin atingere

Când gătești, mâinile tale sunt adesea acoperite cu diferite tipuri de alimente și lichide. În timp ce robinetele sunt concepute pentru a oferi o modalitate ușoară de a vă spăla mâinile, ele pot deveni, de asemenea, sursa de contaminare dacă nu sunteți atent.

Din fericire, există o remediere ușoară care nu necesită re-unelmente sau taxe costisitoare de instalare.

Bateriile activate prin atingere sunt accesorii moderne de bucătărie pe care le puteți instala cu ușurință peste chiuveta existentă.

Tot ce trebuie să faci este să găsești zona de sub mâner și să te apropii de ea cu una dintre mâini.

Acest lucru va activa un senzor de mișcare cu infraroșu care va porni apa pentru o anumită perioadă de timp, în funcție de marca pe care o alegeți.


Citeste si:


3. Stații de încărcare

Stațiile de încărcare sunt de obicei considerate a fi un accesoriu modern de birou, dar vă pot face și bucătăria mai funcțională.

Dacă aveți copii cărora le place să folosească tablete sau telefoane mobile în scopuri de divertisment, este important ca aceștia să rămână încărcați tot timpul, astfel încât jocurile lor să nu se întrerupă în mijlocul timpului de joacă.

Cea mai bună parte a acestor stații este că vă vor menține dispozitivele organizate, astfel încât să nu mai fie pierdute încărcătoare sau să nu mai aduceți adaptoare de alimentare voluminoase.

Tot ce trebuie să faci este să le așezi într-o zonă ușor accesibilă, astfel încât să poți urmări rețetele pe YouTube în timpul liber!

4. Aparate inteligente

Aparatele inteligente sunt probabil cea mai interesantă idee de tehnologie pentru bucătărie care va face diferența în modul în care gătiți.

Aceste dispozitive sunt proiectate cu tehnologie inovatoare care le permite să se conecteze direct la telefonul smartphone sau la asistentul vocal.

De exemplu, dacă dețineți un cuptor inteligent, tot ce aveți nevoie este o aplicație pe telefon sau un asistent vocal și îl puteți porni sau opri de la distanță.

Aceasta înseamnă că nu trebuie să fii în bucătărie așteptând să se gătească mâncarea sau să supraveghezi o oală cu apă clocotită. În schimb, puteți să vă relaxați și să lăsați tehnologia să facă toată munca de gătit pentru dvs.

5. Coșuri inteligente care fac compostarea ușoară

Dacă ai o familie sau locuiești cu colegi de cameră, sunt șanse ca majoritatea alimentelor tale să ajungă la gunoi în loc să fie reciclate.

Și în timp ce compostarea devine din ce în ce mai populară în întreaga lume, poate fi dificil să găsești loc pentru pubele mari și echipamente de compostare în aer liber.

Din fericire, există o modalitate ușoară de a face compostarea mai ușoară și mai eficientă. Pubelele inteligente sunt compostoare mai mici pe care le puteți păstra în casă, de obicei sub chiuveta din bucătărie sau într-un dulap.

Tot ce trebuie să faci este să arunci resturile de mâncare în ele după fiecare masă până când sunt sătui. Apoi, scoate-le afară pentru a se întoarce cu o lopată sau folosește un composter automat.

Desigur, există o mulțime de alte moduri de a încorpora tehnologia în designul bucătăriei tale, dar acestea sunt unele dintre cele mai practice și utile idei pe care le poți folosi.

Vă recomandăm să le încercați pentru a vedea care dintre ele funcționează cel mai bine pentru dvs. și familia dvs.

Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.