Bricolagii sau cei care fac bricolaj sunt oameni care fac sau repară lucruri pe care profesioniștii le fac de obicei. DIY este un hobby care a început în anii 50 și a devenit o mișcare a secolului XX. Este un fenomen care a aprins geniile creative ale multor oameni și le-a aprins ingeniozitatea.

image - Not Just Old Jeans: 3 Reasons DIYers Need Durable Workwear
Nu doar blugi vechi: 3 motive pentru care amatorii de bricolaj au nevoie de îmbrăcăminte de lucru durabilă

Mulți oameni care au vrut să încerce să facă lucruri în mod independent, cum ar fi să construiască căsuțe în copac sau să creeze canisa pentru câini, încep sarcina doar cu hainele pe spate ca protecție. Cei mai mulți dintre ei probabil cred că pot purta o pereche veche de blugi, așa că nu va fi mare lucru dacă va fi pătat cu vopsea.

Cei mai mulți dintre ei se scufundă cu capul întâi fără a lua în considerare și aspectele de siguranță. Acestea fiind spuse, mai jos sunt câteva dintre numeroasele motive pentru care bricolagii au nevoie de îmbrăcăminte de lucru durabilă.

1. Previne apariția problemelor de sănătate

Purtarea blugilor nepotriviți pentru o perioadă prelungită în timpul lucrului poate provoca infecții ale tractului urinar sau ale tractului urinar, testicule răsucite la bărbați și slăbiciune a vezicii urinare. Ultima problemă poate duce, de asemenea, la un număr scăzut de spermatozoizi și o infecție fungică.

Blugii ar trebui să aibă mult spațiu în jurul zonei inghinale și ar trebui să se simtă confortabil, astfel încât să nu fii restricționat în niciun fel.

2. Te protejează de condițiile dure

Când lucrați la o sarcină, puteți fi expus la elemente dure, cum ar fi căldura, frigul și accidente minore. Hainele tale ar trebui să te poată proteja de aceste condiții.

Este foarte recomandat să purtați pantaloni de lucru din motive de siguranță. DIYerii sunt expuși la condiții dure, iar îmbrăcămintea lor trebuie să-i poată proteja de asta.

Bricolagii pot lucra la unelte care au lame rotative, burghie rotative și chiar dispozitive de aprindere a focului, cum ar fi o lanternă. Mânecile care atârnă și cămășile umplute se pot prinde de margini și pot provoca un accident.

Un pantalon de lucru este conceput pentru a proteja bricolagii de accidente. Lacerațiile sunt cele mai frecvente leziuni care pot fi prevenite prin purtarea unor pantaloni de lucru corespunzători. Există multe magazine de la care puteți cumpăra îmbrăcăminte de lucru de înaltă calitate; pentru mai multe detalii verificați mancaveworkwear.com.au și alte site-uri similare.

Un bricolaj trebuie, de asemenea, să-și protejeze părți importante ale corpului, cum ar fi ochii, capul, mâinile și picioarele.

Purtarea ochelarilor de protecție în timp ce lucrați cu o pistolet sau o unealtă de sudură vă va proteja ochii de căldura și scânteile instrumentului, care ar putea cauza orbire temporară sau permanentă.

De asemenea, este recomandabil să purtați ochelari de protecție atunci când lucrați cu rumeguș, ferăstrău circular, pistol de cuie și alte unelte de mare putere.


Citeste si:


O cizmă funcțională și rezistentă este, de asemenea, recomandată atunci când faci activități de bricolaj. Cizmele de lucru vă protejează picioarele de căderea obiectelor grele, care vă pot răni degetele și vă pot deteriora picioarele.

Cizmele de lucru sunt fabricate din materiale robuste, durabile și ar trebui să vă acopere toate picioarele până la vârful gleznelor și picioarelor inferioare. Sunt adesea făcute din piele de înaltă calitate sau, uneori, din cauciuc, iar cele mai bune au degete de oțel.

Unul dintre cele mai frecvente accidente într-o magazie este scăparea unui obiect greu, cum ar fi un ciocan, pe picior, iar acest lucru poate provoca traumatisme contondente sau, uneori, contuzii ale piciorului.

Când se întâmplă acest lucru, vasele mici de sânge se pot deteriora, ceea ce duce la scurgerea sângelui de sub piele, provocând astfel vânătăi și umflături. Acest lucru poate fi evitat purtând cizme de lucru rezistente și funcționale.

Mănușile sunt un must-have important pentru orice bricolaj. Mănușile vă protejează mâinile de arsuri termice, arsuri chimice, lacerații și traume contondente. Lovirea unei mâini cu un cui sau un ciocan este, de asemenea, un accident frecvent suferit de un bricolacer. Purtarea mănușilor de lucru vă va proteja mâna de astfel de lucruri.

3. Te împiedică să cheltuiești inutil

image - Prevents You from Spending Needlessly

Îmbrăcămintea de lucru durabilă ar trebui să reziste mult timp, mai ales dacă este fabricată din materiale de înaltă calitate. Materialele folosite la fabricarea pantalonilor de lucru pot rezista la lucrări murdare și pot rezista la multe cicluri de spălare. Achiziționarea unui pantalon de lucru reprezintă o investiție utilă pentru orice bricolaj certificat.

Îmbrăcămintea de lucru durabilă este proiectată și fabricată din materiale care ar rezista la deteriorări fizice, cum ar fi abraziunea, pilingul și strângerea. De asemenea, are o calitate rezistentă la culoare , ceea ce înseamnă că producătorul a ales vopseaua perfectă pentru a rezista la decolorare în timp.

Îmbrăcămintea de lucru este, de asemenea, concepută pentru a se potrivi, deoarece designerii au creat acest lucru având în vedere ideea longevității. ceea ce înseamnă că pot fi ajustate pentru a se potrivi formei unui individ. Deci, nu trebuie să cumpărați din nou în cazul în care v-ați îngrășat puțin în timpul sărbătorilor.

Concluzie

Siguranța este primordială în orice sarcină care implică lucrul cu unelte sau expunerea la elemente dure. Nu te poți bucura de nimic dacă ești rănit și invalid.

Dacă îți place cu adevărat să repari lucrurile pentru tine sau pentru alții, trebuie să te asiguri că ai grijă și de tine. Oricum, nu te vei putea bucura de roadele muncii tale când stai întins pe un pat de spital. Dreapta?


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.