Mutarea acasă poate fi un moment interesant pentru mulți oameni. Este un proces care poate fi stresant, dar există modalități de a-l face mult mai ușor. Pe măsură ce instinctul de cuibărit se instalează, s-ar putea să fii entuziasmat de a-ți amenaja noul loc.

image - Moving Home: 10 Tips to Keep in Mind
Mutarea acasă: 10 sfaturi de care trebuie să țineți cont

Este important să luați măsuri pentru a vă asigura că nu aveți probleme în timpul mișcării – și că mutarea dumneavoastră decurge fără probleme. Deci, dacă te muți acasă. Iată zece lucruri de reținut pentru o mișcare mai ușoară.

10 sfaturi de care trebuie să țineți cont atunci când vă mutați acasă

1. Înștiințați-vă

Veți dori să predați anunțul dvs. dacă închiriați un loc. Dă o notificare de intenție de a pleca oricui îi plătești chiria. Uneori trebuie să înmânați o notificare cu o lună înainte de mutare, așa că asigurați-vă că verificați cât de lungă este perioada.

Ai închiriat de mai puțin de un an? Dacă da, verificați-vă contractul, deoarece este posibil să existe o clauză de întrerupere. De asemenea, fii 100% sigur de data la care te vei muta.

2. Rezervați o companie de mutari și dezordine

Ar trebui să dezordine. Când vă rezervați compania de mutari, va trebui să le oferiți o idee despre câte lucruri veți muta. Dacă nu sunteți sigur cum să alegeți o companie de mutare, atunci ar trebui să vă uitați la site-ul web al Asociației Britanice a Eliminatorilor.

Dacă aveți lucruri de care nu aveți nevoie, atunci donează-le. De asemenea, nu ezitați să începeți să împachetați articole care nu sunt esențiale.

Articolele mai mari pot fi depozitate temporar. Veți dori să vă asigurați că aveți o mulțime de provizii de ambalare la îndemână conform https://visugu.com/

3. Gândiți-vă la animalele și copiii dvs

Ai copii care vor merge cu tine sau animale de companie? Dacă da, atunci informați vechea școală că se vor muta.

Pentru animalele dvs. de companie, luați în considerare rezervarea lor într-o canisa pentru datele în care vă veți muta. Luați în considerare modul în care animalele dvs. de companie vor fi transportate și apoi faceți-vă cercetări pentru a găsi cea mai bună canisa pentru animalele dvs. de companie.

4. Actualizați-vă detaliile

Veți dori să vă faceți timp să vă gândiți la ce fel de detalii va trebui să actualizați. Dacă aveți de gând să vă mutați într-un loc nou-nouț, atunci înregistrați-vă la un dentist și un medic nou.

Dacă este cazul, veți dori să vă actualizați detaliile cu furnizorii actuali de îngrijire. Alte locuri și lucruri pe care poate fi necesar să le actualizați includ:

. Furnizorul dvs. de internet

. Consiliul în scopuri fiscale

. Locul dvs. de muncă

. Compania dvs. de gaz și electricitate

. Medicul și dentistul dvs

. Veniturile interne

. Furnizorii de asigurări

În acest sens, aveți asigurare de locuință în locul în care vă mutați? Dacă nu, luați în considerare obținerea acestuia. Nu uitați să cumpărați o asigurare de locuință, deoarece așa veți găsi cea mai bună ofertă.


Citeste si:


5. Inspectați-vă mașina și verificați traseul

Ai de gând să conduci pe distanțe lungi? Dacă da, verificați mașina și verificați anvelopele. Verificați de două ori traseul și verificați dacă există zone în care puteți opri. Nu știi niciodată când va trebui să te oprești pentru o pauză sau să faci plin.

6. Împachetează totul și închide

Apoi, vrei să începi să împachetezi. În general, împachetați cu cel puțin două săptămâni înainte de data mutării și, odată ce ziua se apropie, veți dori să împachetați aproape totul. Cu cât începeți mai devreme să vă faceți bagajele, cu atât vă va fi mai ușor să vă calmați pe măsură ce zilele trec.

De asemenea, veți dori să faceți o curățare bună. Frigiderul și congelatorul sunt locuri bune de început. Nu uitați de garaj, mansardă și dulapuri de bucătărie.

7. Informați-vă prietenii

Spune-i familiei și prietenilor unde te vei muta. Dați-le adresa și cereți-le ajutor, dacă este necesar.

Dacă ești prietenos cu vecinii tăi, atunci asigură-te că le anunți că te vei muta și la ce dată. Acest lucru va reduce șansele ca orice dificultăți să apară în ziua mutării.

8. Confirmare

Ești sigur că mutarea ta va merge înainte? Dacă da, atunci confirmați cu agentul imobiliar sau avocatul dumneavoastră. De asemenea, doriți să fiți conștienți de faptul că pot apărea întârzieri. În săptămâna premergătoare datei mutării, verificați dacă există întârzieri.

9. Păstrați obiectele de valoare în siguranță

Păstrați orice lucru de valoare, inclusiv hârtiile și documentele, într-un loc sigur în timp ce împachetați. Dacă aveți documente de care aveți nevoie pentru mutare, includeți-le și pe acestea. Asigurați-vă că vă amintiți unde ați pus toate documentele, inclusiv:

. Pașaport

. Certificate de naștere

. Permis de conducere

. Hârtii fiscale

. Certificat de căsătorie

10. Cu o zi înainte de a vă muta

Cu o zi înainte de a vă muta, probabil vă veți simți stresat. Asigurați-vă că vă încărcați telefonul mobil și cele mai importante articole sunt într-o casetă marcată.

Verificați-vă de două ori traseul și confirmați totul cu compania dvs. de mutări. După ce faci asta, ar trebui să te poți relaxa puțin.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.