Mutarea de case este adesea un proces copleșitor, mai ales dacă deții o mulțime de lucruri. Având o companie profesională de mutări sau chiar un grup de prieteni care să vă ajute, procesul este ușor de gestionat.

Când nu aveți pe nimeni care să vă ajute cu mutarea, procesul devine mult mai dificil. Uneori, însă, aceasta poate fi singura opțiune. Poate că prietenii tăi nu sunt disponibili și nu ai bani să angajezi mutări profesioniști precum https://a-plus-moving.com/il/ la momentul respectiv.

image - Moving By Yourself Expert Advice on How to Move Alone
Mutați-vă singur Sfaturi de experți despre cum să vă mutați singur

Dacă te găsești într-o situație în care trebuie să te muți singur, iată 5 sfaturi de experți care vor face mult mai ușor procesul de deplasare singur.

Planificare in avans

Nu așteptați până în ultima zi pentru a începe pregătirea, deoarece acest lucru nu va face decât să îngreuneze lucrurile și să crească posibilitatea ca ceva crucial să fie uitat.

Ceea ce trebuie să faceți este să faceți o listă de verificare cu tot ce trebuie să faceți înainte de data mutării, cu un termen limită pentru fiecare sarcină. Ideea este să aveți totul gata până la data mutării.

Unele dintre sarcinile pe care trebuie să le aveți în lista de verificare includ…

  • Găsirea cutiilor de mișcare și a altor consumabile de ambalare, cum ar fi bandă de ambalare, folie cu bule și așa mai departe
  • Aruncă obiectele de care nu mai ai nevoie
  • Ambalarea articolelor în fiecare cameră
  • Crearea unui inventar al tot ceea ce ați împachetat
  • Anularea sau actualizarea utilităților dvs

Deglomerați articolele inutile

Oamenii se trezesc adesea ținându-se de lucruri de care nu mai au nevoie. Acestea ar putea fi haine pe care nu le mai purtați, electrocasnice vechi, lucrări de artă care nu vă mai plac și așa mai departe. Deoarece nu aveți nevoie de aceste articole, nu are rost să vă mutați cu ele.

Înainte de a începe să împachetați, parcurgeți lucrurile și sortați astfel de articole pe care trebuie să le dezordine.

Poți scăpa de aceste articole donându-le, vânzându-le sau aruncând la gunoi cele care nu mai pot fi folosite la bun sfârșit. Acest lucru va reduce semnificativ numărul de lucruri pe care trebuie să le împachetați.


Citeste si:


Găsiți cutii de mișcare

Cutiile de mutare fac procesul de împachetare și mutare a bunurilor dumneavoastră mult mai simplu. Dacă angajați o companie profesionistă de mutări, aceasta va veni de obicei cu propriile lor cutii de mutări. Cu toate acestea, atunci când vă mutați singur, va trebui să găsiți singur cutii de mutare.

O modalitate bună de a găsi cutii de mutare ieftină este să vizitați magazinul din cartier și să aflați dacă au cutii de ambalaj uzate pe care vi le pot vinde la un preț redus. Alternativ, puteți cumpăra cutii de mutare de la magazinul de îmbunătățiri pentru locuințe din cartier.

image - Find Moving Boxes

Etichetați-vă cutiile

Ambalarea este agitată, dar despachetarea poate fi și mai dificilă, mai ales dacă nu știi ce articole au intrat în ce cutie.

Pentru a evita acest lucru, este o idee bună să etichetați conținutul fiecărei cutii. De exemplu, puteți eticheta cutia care conține lenjeria de pat, pilotele și pernele drept „lenjerie de pat”. În acest fel, când este timpul să despachetați, veți putea spune cu ușurință ce conține fiecare cutie.

image - Label Your Boxes

Împachetați elementele esențiale separat

Deoarece faci totul singur, s-ar putea să-ți ia ceva timp să despachetezi totul și să-l pui la locul potrivit. Acum, imaginați-vă că trebuie să săpați printr-o grămadă de lucruri încă împachetate doar pentru că doriți să vă încărcați telefonul sau să beți un pahar cu apă… foarte frustrant, nu?

Pentru a evita astfel de neplăceri, împachetați întotdeauna o geantă separată care să conțină unele lucruri esențiale. Unele articole pe care ați putea dori să le împachetați separat includ haine de schimb, încărcătoare de telefon, articole de toaletă, câteva ustensile și așa mai departe.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.