În Texas, sistemele normale de aer condiționat sunt considerate o strictă necesitate, împreună cu un acoperiș și o podea.

Prin urmare, majoritatea locuințelor din orașele mari precum Houston au aer condiționat adecvat. Dintre toate tipurile de aer condiționat, majoritatea caselor din Houston au un sistem HVAC pentru răcire.

Cu toate acestea, aceste sisteme necesită întreținere sau reparații adecvate pentru a le menține funcționarea optimă. În plus, praful și alți poluanți sunt ușor de suspendat în aer, care pot fi aspirați direct în conducta sistemului, necesitând curățarea des canalelor.

image - Common Reasons Why You Must Clean the Ducts of Your HVAC in Houston
Motive obișnuite pentru care trebuie să curățați conductele HVAC din Houston

Dacă conductele de AC nu sunt curățate corespunzător, ar putea reduce eficiența unității dvs. de AC și ar putea provoca, de asemenea, o creștere a costului facturilor la energie. Așadar, dacă simțiți că eficiența aerului condiționat este îngreunată, trebuie să contactați o companie de reparații AC care oferă reparații AC 24 de ore din Houston .

O cantitate mică de praf în conducte este acceptabilă, dar dacă ar putea fi o problemă, rămâne prins mult timp. Iată câteva motive comune pentru care trebuie să vă curățați temeinic conductele HVAC.

1. Mucegai

Este unul dintre cele mai comune motive pentru care trebuie să vă curățați temeinic conductele HVAC. Praful se lipește adesea de suprafață, dar mucegaiul se lipește pe suprafață eliberează spori în aer, contaminând casa ta. Respirarea unui astfel de aer vă poate afecta sistemul respirator și poate provoca probleme de respirație.

Mucegaiul poate provoca reacții alergice, strănut, curge nasul, ochi roșii, iritații ale pielii și alte astfel de probleme dacă inhalați aer infestat de mucegai pentru o perioadă lungă de timp. În plus, îți poate face casa să miros urât, făcându-ți traiul extrem de inconfortabil.


Citeste si:


2. Praf

Ar putea fi multe motive pentru care praful pătrunde în canalele tale. Prezența prafului prin orificiile de ventilație este o problemă comună, dar praful excesiv în conducte poate face ca întregul sistem HVAC să nu funcționeze .

Dacă în sistem circulă praf excesiv, acesta s-ar putea lipi de condensatoare și conducte de bobine ale sistemului de aer condiționat.

Renovarea în interiorul casei este o cauză principală a formării de praf în interiorul sistemului de ventilație. Dacă încercați să construiți o piesă de mobilier sau să construiți gips-carton, atunci cel mai bine este să acoperiți orificiile de admisie. Deci, ar putea duce la o problemă majoră dacă praful nu este curățat de canale în mod regulat.

3. Animale de cuibărit

S-ar putea să fii surprins că multe animale, rozătoare și păsări își pot găsi drum în conductele sistemului tău HVAC. Aceste animale își lasă excreția în urmă, ceea ce ți-ar putea face să miroase casa.

În plus, excreția de blană de animal ar putea circula și prin canale, iar blana s-ar putea lipi de condensator sau de compresor, făcând sistemul dumneavoastră ineficient. Pe parcursul perioadei, poate provoca reacții alergice sau poate favoriza simptomele de astm.

Dacă auziți vreun zgomot când porniți HVAC sau observați orice blană care iese din conducte, ar putea fi timpul să apelați la o companie de reparații AC care oferă reparații AC 24 de ore din 24 în Houston.

Acestea sunt câteva dintre motivele comune pentru care ar trebui să vă curățați corect conductele HVAC. Pentru a evita diversele pericole pentru sănătate și pentru a extinde durata de viață a sistemului dvs. HVAC, este esențial să curățați și să faceți service în timp util.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.