Modelele de podele din lemn sunt una dintre cele mai versatile opțiuni pentru podelele de acasă. Ele oferă o textură frumoasă și o senzație de căldură camerelor de zi, bucătăriei, dormitorului, intrărilor și altor zone ale casei tale. Aceste podele din lemn estetice și uimitoare vă pot ajuta să obțineți un aspect luxos și să lase o impresie veșnică oaspeților și altor membri ai familiei.

Cu toate acestea, pentru a obține un aspect atrăgător și satisfăcător în casa dvs., nu trebuie să vă faceți griji cu privire la instalarea de mobilier și accesorii grele sau excesive în camera dvs., mai degrabă cu câteva trucuri și elemente simple puteți îmbunătăți aspectul atemporal al pardoselilor dvs.

image - Wood Floors Designs 6 Stylish Ideas to Decorate Your Home Floors
Pardoseli din lemn proiectează 6 idei elegante pentru a vă decora podelele casei

În acest articol, am acoperit câteva sfaturi și idei proeminente pe care trebuie să le luați în considerare data viitoare când intenționați să cumpărați pardoseli din lemn de la companiile forestiere din Illinois.

1. Optează pentru o paletă de culori complementară

Mulți proprietari au tendința de a trece cu vederea combinațiile de culori în timp ce își selectează podelele din lemn. Este extrem de important să determinați mai întâi ce culori sau nuanțe pot fi potrivite cu podelele din lemn. Lemnul constă adesea în nuanțe subtile de caracteristici galbene, gri, portocalii, roșii sau maro. Trebuie să vă asigurați că alegeți combinații de culori care se potrivesc bine cu podelele dvs.

2. Folosiți covoare pentru a înmuia podelele din lemn

Pașii repeți pe podelele din lemn de-a lungul unei zile pot provoca disconfort, deoarece lemnul nu are moliciune și poate fi la fel de dur ca gresia sub picioare. Vă puteți amenaja podelele cu covoare moi și la modă pentru a adăuga confort și căldură casei dvs. Puteți instala covoare în zonele dvs. de relaxare sau în alte spații deschise din casa dvs.


Citeste si:


3. Accentuați podelele moderne din lemn

Trebuie să luați în considerare instalarea de podele din lemn în stil modern în casa dvs. Aceste podele din lemn inteligente și moderne sunt proiectate în așa fel încât să ofere confort pe tot parcursul zilei și să reziste mai mult în comparație cu podelele din lemn vechi și tradiționale.

4. Amestecați tonuri între podele din lemn și mobilier

Puteți lua în considerare combinarea podelelor din lemn și a mobilierului care oferă diverse texturi și modele de pete care se îmbină perfect între ele. Puteți amesteca finisaje din lemn cu un subton similar, cum ar fi gri sau galben. Pe lângă potrivirea podelei și a mobilierului, este important să coordonați în mod corespunzător și alte accesorii din camera dvs.

5. Utilizați texturi pentru a echilibra aspectul

In cazurile in care nu te poti decide ce nuanta de pardoseala sa alegi pentru camerele tale poti opta pentru culori contrastante. Culori mai deschise cu nuanțe mai închise sau texturi diferite în funcție de luminozitatea unei anumite încăperi.

Pentru a adăuga moliciune camerei tale poți încorpora materiale textile aerisite sub formă de tratamente pentru ferestre sau cearșafuri din bumbac.

6. Nuanțe deschise pentru podele întunecate

Dacă sunteți un fan al podelelor întunecate, atunci puteți atrage lumina în camerele dvs. în moduri inteligente, optând pentru dulapuri în nuanțe mai deschise și alte accesorii. De asemenea, puteți lua în considerare vopsirea pereților în alb sau în alte nuanțe mai deschise care sporesc frumusețea și aspectul estetic al podelelor din lemn.

Acestea au fost câteva sfaturi de stil care v-ar ajuta să vă decorați casa. De asemenea, trebuie să luați în considerare aceste sfaturi în timp ce găsiți cele mai bune companii de exploatare forestieră din Illinois pentru podelele din lemn de acasă.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.