Inundațiile și eroziunea pot duce la cantități semnificative de daune la o proprietate, care pot fi costisitoare de reparat.

Este mult mai bine ca proprietarii de case să fie proactivi atunci când observă probleme cu proprietatea și să-și ia timp pentru a face modificări care pot ajuta la păstrarea curții în siguranță. Pentru a proteja casa de inundații sau eroziune, încercați următoarele.

image - Ways to Keep Your Home Safe from Floods and Erosion
Modalități de a vă proteja casa de inundații și eroziune

Adăugați un zid de sprijin

Pereții de susținere ajută la menținerea terenului pe loc, ceea ce poate ajuta la protejarea împotriva eroziunii și oferă modalități de deplasare a apei în afara proprietății.

Atunci când o proprietate are unghiuri abrupte care se îndepărtează de casă, pereții de sprijin pot ajuta la menținerea plantelor și a solului la loc.

Pereții de sprijin trebuie să fie proiectați și instalați corespunzător pentru a vă asigura că sunt eficienți și vor rezista pe termen lung. Proprietarii de case pot lucra cu companii precum Masonworks pentru a construi un zid de sprijin conceput pentru a se potrivi proprietății.

Verificați și remediați gradarea

Clasamentul unei proprietăți se referă la panta descendentă a terenului departe de locuință. Acest lucru ar trebui măsurat în mai multe locații pentru a vă asigura că terenul are o pantă suficientă pentru a lăsa apa să se îndepărteze de fundație și pentru a preveni deteriorarea fundației sau inundațiile în jurul casei.

Dacă gradarea nu este suficientă, este posibilă ajustarea gradării pentru a ajuta la mișcarea mai bună a apei și pentru a preveni problemele care ar putea deteriora casa în mod semnificativ.


Citeste si:


Schimbați amenajarea peisajului

Ajustările amenajarii peisagistice pot ajuta la prevenirea eroziunii. Eroziunea are loc atunci când solul se poate mișca liber odată cu ploaia sau vântul.

Plantarea copacilor și a plantelor care au rădăcini mai lungi poate ajuta la menținerea terenului la loc, prevenind eroziunea.

Cel mai bine este să folosiți opțiuni native acolo unde este posibil, deoarece acestea vor oferi mult mai multe beneficii, cum ar fi sprijinirea faunei sălbatice locale și creșterea fără atâta apă sau îngrijire suplimentară necesară.

Utilizați burlane mai lungi

Dacă apa se bazează în jurul fundației, extinderea burlanului de scurgere poate ajuta la îndepărtarea acesteia. Odată cu extinderea burlanului, acordați atenție unde aterizează apa când iese.

Folosirea pietrelor poate ajuta la încurajarea apei să se îndepărteze și mai mult de casă, protejând și mai mult fundația.

Verificați gradarea înainte de a extinde burlanul, deoarece apa va curge înapoi spre casă sau spre piscină în apropierea burlanului dacă terenul nu se înclină în jos, departe de casă.

Folosiți butoaie de ploaie

Adunarea ploii în exces poate ajuta la prevenirea strângerii acesteia în apropierea fundației și ajută la protejarea împotriva eroziunii.

Dacă există zone mici care tind să se inunde mai ușor, plasarea unui butoi de ploaie poate ajuta la colectarea apei, astfel încât să poată fi folosită în altă parte în curte atunci când nu plouă. Este posibil să puneți butoaiele de ploaie direct sub burlane pentru a preveni și bălțirea apei aproape de capăt.

Odată ce butoaiele de ploaie sunt pline, este posibil să folosiți apa pentru paturi de grădină, spălarea articolelor de exterior și în alte scopuri. Nu este recomandat să bei apa din cauza potențialilor contaminanți.

Ești îngrijorat de inundațiile sau eroziunea din exteriorul casei tale? Sfaturile de aici vă pot ajuta să corectați problemele din jurul casei, protejând fundația de excesul de apă sau de eroziune, care deplasează solul.

Discutați cu un profesionist despre opțiuni precum adăugarea unui perete de sprijin pentru a afla mai multe despre cum vă pot ajuta să vă protejați casa și proprietatea.


Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.