Viața este ocupată, iar cineva nu are timp să curețe casa. În curând, vei descoperi că casa este aglomerată și plină de gunoaie inutile pe care nu le vrei. Mulți oameni lasă munca să se acumuleze și le place să facă lucrările de curățare dintr-o singură mișcare.

Este ca și cum te-ai uita în exces la emisiunea ta TV preferată; nu te uiți la un singur episod în fiecare săptămână; în schimb, urmăriți totul într-o singură ședință. Nu există o abordare corectă sau greșită a curățării.

image - Ways to Clean Your House Fast
Modalități de a vă curăța casa rapid

Fiecare are un stil diferit de a-și curăța casa. Dacă aveți o singură zi de rezervă pentru treburile gospodărești, poate doriți să realizați tot ce puteți face.

Continuați să citiți acest articol pentru a afla sfaturi valoroase despre curățarea casei.

Creați o strategie

Cu fiecare proiect masiv, aveți nevoie de un plan pentru a aborda și executa lucrarea. Sarcina gigantică poate părea descurajantă la început, dar când o descompuneți în bucăți mici, nu pare atât de înfricoșătoare.

Prin urmare, aveți nevoie de o strategie care să nu vă consume energia și, în același timp, să lăsați munca să se termine. De exemplu, puteți urma tehnicile Pomodoro și puteți lucra într-o bucată de timp.

Pe de altă parte, puteți lucra în mod continuu pentru bucăți de 30 sau 45 de minute și puteți face o pauză de cinci minute.


Citeste si:


Pune deoparte mizeria

Mai întâi trebuie să puneți toată mizeria într-o grămadă și apoi să curățați mobila și patul. Acum este timpul să sortați dezordinea și sarcinile separate.

De exemplu, treceți prin fiecare cameră și puneți toate lucrurile inutile într-o grămadă. Odată ce nu adunați lucruri, puteți sorta articolele unul câte unul.

Vid

Odată ce camerele sunt libere de dezordine, este timpul să faceți un aspirator rapid înainte de a curăța temeinic. Aspiratorul nu trebuie să dureze mai mult de zece minute pentru fiecare cameră.

Amintiți-vă, scopul ar trebui să fie o curățare rapidă în acest moment și nu una minuțioasă. În timp ce curățați baia, asigurați-vă că ștergeți suprafața.

Nu poți pierde timpul curățând fiecare colț cu o periuță de dinți; nu ai atât de mult timp la îndemână.

Curatenie specifica camerei

Poate doriți să curățați o cameră la un moment dat. De exemplu, dacă începeți cu dormitorul, poate doriți să curățați unul câte unul spațiul dulapului, sertarele și patul atunci când faceți patul, asigurați-vă că curățați salteaua.

Trebuie să vă curățați salteaua în mod regulat într-o lume ideală, deoarece lenjeria de pat acumulează mult praf. Preferi să nu dormi într-un pat plin de viruși și praf, deoarece poate duce la boli și îmbolnăviri.

Se spune că curățenia este alături de evlavie. Prin urmare, asigurați-vă că vă curățați dormitorul pentru a vă revitaliza corpul și mintea. După ce ați terminat de măturat dormitorul, vă puteți muta în diferite părți.

Angajați Ajutor

Să presupunem că ai doar o zi la îndemână și sarcina considerabilă nu poate fi îndeplinită în douăzeci și patru de ore, chiar dacă ai lucrat ca un supraom.

În momente ca acestea, s-ar putea să vă gândiți să angajați ajutor care ar putea reduce volumul de muncă și vă poate ajuta să finalizați munca la timp.

De exemplu, în timp ce ajută la curățarea vaselor și a bucătăriei, puteți începe să lucrați la alte secțiuni ale casei.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.