Doriți să vă reduceți cheltuielile lunare cu utilitățile făcând casa mai eficientă din punct de vedere energetic? Sau poate doriți să reduceți amprenta de carbon a proprietății dvs. și să investiți în energie menajeră curată și ecologică? Oricum, trecerea la componente eficiente din punct de vedere energetic iti va ridica calitatea vietii si va reduce cheltuielile lunare.

image - Ways to Make Your House More Energy Efficient
Modalități de a-ți face casa mai eficientă energetic

Există mai multe strategii pentru a vă face casa mai eficientă din punct de vedere energetic. De exemplu, puteți investi în aparate inteligente care automatizează componentele casei pentru a preveni risipa de energie. Un termostat inteligent reglează căldura și temperatura utilizând senzori de detectare a mișcării, se oprește automat când casa este goală.

Să presupunem că nu ai mii de dolari de cheltuit pe aparate inteligente și componente automate pentru casă. În acest caz, puteți îmbunătăți gips-cartonul și izolația și puteți etanșa toate zonele care permit aerului cald să iasă. Continuați să citiți pentru a explora mai multe idei pentru a vă face casa eficientă din punct de vedere energetic și ecologic.

Eliminați dezordinea de colectare a prafului

Transformarea unui spațiu de locuit într-o cameră de depozitare, cum ar fi garajul, podul sau subsolul, vine cu numeroase costuri. Dezordinea articolelor nedorite și a bunurilor aruncate mărește facturile de energie ale gospodăriei, făcând spațiile interioare ineficiente și dezorganizate.

Vă privează de o suprafață prețioasă, în timp ce dezordinea dvs. de colectare a prafului consumă energie pentru a menține un mediu cu temperatură controlată.

Nu puteți opri sistemul HVAC din unitățile de depozitare, mai ales dacă depozitați lucrări de artă, fotografii, mobilier și suveniruri.

Vă sfătuim să închiriați un depozit din apropiere pentru a vă muta bunurile nedorite și pentru a reduce consumul de energie. Google vă poate ajuta să găsiți cele mai de încredere și mai credibile afaceri din cartierul sau localitatea dvs.

Să presupunem că căutați o unitate de depozitare cu temperatură controlată în Olympia. În acest caz, utilizați cuvintele cheie de căutare „ Unități de depozitare Olympia ” pentru a intra în legătură cu companii de renume și de rang înalt. Îndemnăm cu tărie să explorați recenziile scrise de rezidenții și proprietarii de case din Olympia înainte de a rotunji opțiunile.

Vizitarea mai multor facilități din vecinătatea dvs. vă va ajuta să explorați protocoalele de securitate și să vă mulțumiți cu cea mai bună opțiune.

Deci, cum vă va reduce consumul de energie transferul dezordinei într-o unitate de depozitare? Va reduce consumul de energie prin reducerea nevoii de aspirare, de reglare a temperaturii, de îndepărtare a prafului și de corpuri electrice. În plus, poți reutiliza spațiul într-un spațiu de locuit funcțional, care adaugă valoare vieții tale.


Citeste si:


Sigilați totul!

Toate proprietățile rezidențiale sunt pline de mici găuri, goluri și scurgeri care scapă de aerul cald și rece. Când aerul cald sau rece scapă în mod constant, acesta pune mai multă sarcină asupra sistemului HVAC pentru a normaliza și regla temperatura casei.

Această presiune are ca rezultat creșterea consumului de energie și a facturilor la utilități. Puteți încheia această problemă sigilând totul, de la conductele până la golurile dintre ferestre și uși.

Etanșarea îmbinărilor și a dapurilor din conductele de la subsol și de la etaj vă va ajuta să reglați temperatura casei. Puteți sigila îmbinările și golurile cu niște bandă de aerisire pentru încălzire. Cu toate acestea, ferestrele și ușile vor avea nevoie de o etanșare care ar putea necesita expertiza unui profesionist.

Este înțelept să angajați un profesionist pentru a examina ușile și tocurile ferestrelor pentru semne de curent. Ramele ar putea avea nevoie de calfeftare, impermeabilizare sau o folie exterioară pentru a spori eficiența. Este recomandabil să adăugați o matură a ușii pentru a preveni scăparea aerului cald în lunile reci de iarnă.

Izolați-vă proprietatea

Proprietatea dumneavoastră este bine izolată pentru a menține componentele casei eficiente din punct de vedere energetic? Dacă nu, izolația este o investiție care va crește valoarea de piață și vă va menține casa confortabilă în lunile reci. Izolația face minuni la creșterea eficienței energetice pe tot parcursul anului.

Trebuie să începeți cu acoperișul, deoarece cea mai mare parte a căldurii se pierde din cauza problemelor de acoperiș. Izolarea acoperișurilor se poate dovedi împovărătoare din punct de vedere financiar, dar puteți căuta împrumuturi pentru locuințe legate de energie care acoperă izolația. Izolarea pereților este o strategie rentabilă și extrem de eficientă pentru reținerea căldurii și reducerea consumului de energie.

Izolația din peretele cavitate și din fibră de sticlă vă pot reduce considerabil cheltuielile de încălzire și amprenta de carbon. În plus, proprietarii de case pot recupera costul izolației în termen de cinci ani, economisind cheltuielile anuale cu energia.

Reparatii si intretinere cazane

Știați că centrala reprezintă peste 50% din cheltuielile cu energia? Așa este, iar dacă centrala dvs. este ineficientă, facturile de energie din casă sunt obligate să crească și să se înmulțească. Vedeți, cazanul consumă mai multă energie decât toate aparatele dvs. electrice și componentele casei.

Cazanele deteriorate și sub întreținute utilizează mai multă energie decât au nevoie, ceea ce duce la poluare cu carbon în exces.

Daca centrala ta a oferit peste zece ani de utilitate, este timpul sa investesti intr-un model mai nou. Un cazan deteriorat și ineficient crește facturile la energie și dăunează mediului prin producerea de carbon în exces. Aveți două opțiuni pentru a rezolva această problemă: faceți upgrade la un model mai nou sau reparați și întrețineți centrala existentă.

Înlocuirea unui cazan vechi pe gaz cu o tehnologie mai nouă vă poate reduce dramatic consumul de energie și amprenta de carbon. În cele mai multe cazuri, cumpărarea unui model nou este mai rentabilă decât repararea unui cazan învechit. Iar trecerea la o centrală modernă în condensație care asigură încălzire prin pardoseală este o investiție pe care o poți recupera rapid.

Investește în panouri solare

V-ați gândit vreodată să alimentați componente electrice și aparate electrocasnice folosind energia curată și verde a soarelui? Majoritatea proprietarilor de case consideră că ideea este atrăgătoare, dar ezită din cauza costului uluitor al panourilor solare. Este înțelept să ne concentrăm pe rentabilitatea investiției și pe beneficiile pe termen lung ale energiei solare, în timp ce determinăm meritele acestei investiții.

Astăzi, prețul panourilor solare este considerabil mai mic decât era acum un deceniu. Panourile solare sunt o investiție mult mai accesibilă, având în vedere varietatea copleșitoare de pe piață.

În plus, puteți începe mic și adăugați treptat panouri în loc să treceți la energia solară cu mai multe panouri. Pe termen lung, panourile solare vor face casa dvs. eficientă din punct de vedere energetic și să se bazeze pe deplin pe soarele strălucitor.

Gânduri finale

În loc să te copleșești cu cheltuieli uluitoare, concentrează-te pe micile schimbări pe care le poți face pentru a reduce consumul de energie. De exemplu, stingerea corpurilor de iluminat și utilizarea luminii naturale va ajuta la reducerea facturilor la utilități cu aproape 15%. De asemenea, vă puteți eficientiza din punct de vedere energetic casa scurtând dușurile, economisind apa și prevenind risipa de electricitate.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.