Lemnul de Suar este o opțiune bună dacă sunteți în căutarea unei mese din lemn de înaltă calitate, la preț redus. Este una dintre cele mai recomandate mese din lemn din Singapore .

Pentru întâlniri, cafea și cină, Suar Wood produce cele mai frumoase blaturi de masă! De aceea, vă vom oferi o mulțime de informații despre o masă din lemn de suar pe care ar trebui să le cunoașteți înainte de a achiziționa una. Să începem!

image - Is a Suar Wood Dining Table Worth it?
Merită o masă din lemn Suar?

Ce este Suar Wood?

Suar Wood este cunoscut sub o varietate de nume în diferite părți ale lumii. În Occident, se numește Parota, Nuc din America de Sud, Monkeypod și Samanea Saman. În Thailanda, era cunoscut sub numele de Salcâm, în timp ce în Indonezia, era cunoscut sub numele de Suar Wood.

Suar Wood, pe de altă parte, a fost produs dintr-un copac cunoscut sub numele de „Arborele de ploaie”. Dacă nu ești familiarizat cu acest brad, are un design modelat precis, iar calitatea și calitățile lemnului care provine din acest copac sunt bune, făcându-l unul dintre cele mai flexibile produse pentru fabricarea mobilei.

Mai mult, Albizia Saman și Samanea Saman sunt denumirile științifice și latine pentru acest arbore din America de Sud. Arborele Albizia Saman este un nativ din America de Sud care poate fi găsit în Panama, Venezuela, Brazilia și Peru.

Coloniștii spanioli l-au introdus în Asia de Sud-Est la mijlocul secolului al XX-lea. Datorită caracteristicilor sale, coloniștii spanioli au introdus arborele în Asia de Sud-Est. Acest copac a fost ales pentru capacitatea sa de a oferi suficientă umbră și de a supraviețui în climatul nostru cald și umed.

Este Suar un lemn bun?

Is Suar a Good Wood

Da, Suar este lemn bun, mai ales pentru fabricarea mobilei! Este un lemn masiv care este atât ecologic, cât și o substanță foarte durabilă.

Lemnul de Suar este recunoscut pentru mai mult decât pentru modelele sale frumoase și pentru alburnul galben deschis care coboară pe marginea plăcii. Este un material excelent pentru mobilă datorită flexibilității și durabilității sale.

Lemnul Suar este mai puțin predispus la deformare sau fractură decât alte lemne din mai multe motive, inclusiv granulele sale încrucișate, care ajută la conectarea și consolidarea lemnului.

Cât de durabil este lemnul Suar?

Lemnul de Suar este un lemn foarte robust care nu vă va provoca bătăi de cap dacă obțineți unul. Dacă ai grijă de el, te vei putea bucura de el pentru o lungă perioadă de timp!

Lemnul de Suar este rezistent în mod natural la termite și la descompunere, ceea ce îl face o alegere bună atât pentru producătorii de mobilier, cât și pentru proprietarii de case.

Mobilierul din lemn Suar este o investiție excelentă pentru proprietarii de case datorită durabilității și simplității de întreținere. Are potențialul de a rezista o viață întreagă!

Lemnul Suar se sparge ușor?

Suar, așa cum sa menționat anterior, este un lemn foarte durabil, ceea ce îl face mai puțin susceptibil la astfel de probleme de genul acesta.

Lemnul de Suar este rezistent la crăpare din cauza mișcării lemnului datorită granulelor întrecrucișate și este apreciat pentru duritatea sa. Lemnul de Suar este oarecum greu, dar extrem de robust și rezistă la putregai și termitele uscate.

Lemnul de suar nu vă va cauza probleme atâta timp cât nu faceți nimic pentru a-l distruge, cum ar fi să-l așezați în lumina directă a soarelui sau să vărsați prea multă apă pe el și să nu îl curățați imediat.


Citeste si:


Cum întrețin Lemnul Suar?

Mesele din lemn Suar sunt extrem de rezistente. Suar Wood este rezistent la majoritatea infestărilor cu insecte și este excepțional de durabil în ceea ce privește rezistența la descompunere. Dar asta nu înseamnă că nu ar trebui tratați cu prudență.

După cum am spus anterior, dacă aveți grijă de el în mod corespunzător, nu vă va cauza probleme. Iată câteva sfaturi despre cum să îngrijești corect mobilierul din lemn de suar.

  • Obiectele fierbinți nu trebuie așezate direct pe masa de lemn. Ar trebui protejat de daune provocate de căldură cu un coaster robust din lemn sau plastic.
  • Curățați regulat cu o cârpă curată sau cu un aspirator cu o perie de praf pentru a îndepărta firimiturile de praf și murdăria de pe suprafața mesei. Prin urmare, praful nu va adera la suprafața sa.
  • Păstrați băuturile puternice, cum ar fi cafeaua și vinul, departe de mobilierul din lemn de esență tare. Orice lichid vărsat pe lemn trebuie șters în loc să fie șters cât mai curând posibil.
  • Temperaturile extreme și radiațiile UV pot cauza deteriorarea lemnului. Dacă nu se indică altfel, evitați să puneți mobilier din lemn afară. Umiditatea extremă sau lipsa acesteia pot face, de asemenea, ca mobilierul din lemn să-și piardă forma.
  • Este logic să așezați suporturi sau covorașe deasupra mobilierului pentru a preveni apariția filigranelor urâte. Cu toate acestea, rețineți că unele materiale pot reacționa la anumite substraturi de mobilier din lemn.

Vă recomandăm să folosiți suporturi din plută, plastic sau ceramică care pot absorbi umezeala și pot proteja suprafața mesei.

Frumusețea unei mese din lemn Suar, ca și a oricărui alt produs, poate fi păstrată doar dacă știi să o cureți și să o îngrijești în mod corespunzător.

Mobilierul din lemn de Suar necesită foarte puțină întreținere. Pentru a vă curăța mobila din lemn Suar în mod regulat, tot ce aveți nevoie este o soluție blândă de săpun.

Cum să alegi lemn de Suar premium?

Escrocii există și vă înțeleg teama de a cumpăra mobilier din lemn, deoarece ați putea fi victima unuia dintre ei și, în loc să primiți lemn premium, veți ajunge cu lemn necalitativ care costă prea mult.

De aceea iti voi oferi cateva sfaturi pe care le poti folosi atunci cand vizitezi un magazin de mobila pentru a te asigura ca lemnul pe care il cauti este de inalta calitate.

Verificați dacă Originea

Suar Wood este un lemn nativ sud-american, dar este cultivat și în Indonezia și Thailanda. Deci, dacă sunteți în căutarea pentru lemn de zahăr premium, asigurați-vă că puteți găsi sursa, deoarece dacă nu este, sunt destul de sigur că nu este premium.

Verificați stabilitatea

O piesă de mobilier excelentă va avea o senzație solidă. În diferite locuri, sprijiniți-vă de el sau așezați-vă pe el. Verificați dacă este rezistent. Probabil că nu este de calitate excelentă dacă se mișcă sau se clătinește.

Uită-te la Finish

Lustruirea trebuie să fie consistentă pe întregul articol, rezultând o nuanță curată și omogenă. Dacă nu este, s-ar putea să implice că munca a fost făcută ieftin.

Simte-te pentru Heft

O piesă de mobilier din lemn de calitate superioară va fi mai grea decât un articol similar de calitate mai mică. Dacă este mai greu, înseamnă că este construit din lemn de calitate superioară.

Este Suar Wood în Singapore scump?

Dacă aveți un buget, nu vă supărați; Suar Wood, în special în Singapore, este ieftin și prietenos cu bugetul, ceea ce o face o masă ideală pentru cei care caută o masă din lemn de înaltă calitate, cu întreținere redusă.

Când vine vorba de articole din lemn Suar, majoritatea magazinelor de mobilă din Singapore oferă personalizare, mai ales dacă doriți să achiziționați o placă de lemn Suar pentru o masă sau o bancă de sufragerie.

Dacă intenționați să personalizați, gândiți-vă la stilul dorit, precum și la dimensiuni. În acest fel, puteți evita să vă întoarceți în showroom pentru a vedea dacă designul dorit este realizabil. Articolele personalizate nu sunt doar unice, dar se pot potrivi mai bine cu decorul dvs. existent și completează estetica.

Dimensiunea lemnului determină prețul produsului finalizat. În general, cu cât placa care poate fi tăiată este mai mare, cu atât copacul este mai în vârstă. Copacii mai tineri nu creează plăci largi. Cu asta, dacă aveți nevoie de o placă mai mare pentru o masă mare, va trebui să cheltuiți mai mult decât dacă aveți nevoie de o placă mai mică.

Alegerea mesei perfecte pentru casa ta

Achiziționarea unei mese este o investiție considerabilă. La urma urmei, este una dintre cele mai multifuncționale piese ale casei tale, fiind folosită pentru orice, de la joc la lucru, ca să nu mai vorbim de mâncat. Iată lucrurile pe care ar trebui să le iei în considerare atunci când alegi o masă perfectă pentru casa ta!

Material – Alegeți unul care este perfect pentru stilul dvs. de viață

Alegeți un material robust, cum ar fi melamina, lemn masiv sau furnir robust din lemn de esență tare dacă aveți copii sau o masă care servește și ca post de lucru. Astfel, dacă vrei cu adevărat să investești în ceva care va dura mult timp, mesele din lemn sunt cea mai bună soluție.

Dimensiune – Care este numărul maxim de persoane pe care doriți să le așezați?

Începeți prin a vizualiza modul în care veți folosi tabelul. Veți avea doar farfurii și tacâmuri în timp ce luați masa sau veți avea și multe feluri de mâncare?

Dacă doriți să obțineți acea distanță adecvată într-o masă, fiecare persoană are nevoie de aproximativ 60 cm de spațiu de luat masa, cu un minim de 80 cm între masă și orice se află în spatele ei, deși este de dorit mai mult în această situație. Luați în considerare o masă extensibilă dacă nu aveți suficient spațiu pentru o masă uriașă.

Formă – Permiteți spațiului dumneavoastră să decidă

Mesele dreptunghiulare sunt perfecte pentru spațiile de luat masa aglomerate, deoarece pot găzdui banchete care pot fi depozitate sub masă. De asemenea, oferă o mare capacitate, deoarece pot fi folosite pe toate cele patru laturi.

Mesele rotunde sau ovale necesită un spațiu mai larg, dar echilibrează o cameră pătrată și, de obicei, permit ca mai mulți oameni să stea în jurul lor. Pentru că toată lumea este în față, mesele pătrate sunt ideale pentru conversații.

Acum că ți-am oferit o mulțime de informații despre lucrurile la care ar trebui să te gândești înainte de a cumpăra o masă, sper că te-ai hotărât deja ce masă să cumperi.

Ține minte întotdeauna că oamenii cu care vei sta la masa ta sunt cei care contează cel mai mult și chiar și o masă simplă te poate ajuta să stabilești legături și amintiri de durată. Dacă mai aveți întrebări, nu ezitați să le postați în secțiunea de comentarii de mai jos. Ar fi grozav de auzit!


Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.