Nimic nu se aseamănă cu satisfacția de a găsi o ofertă grozavă pe mobila uzată.

image - Things to Look at Before Buying Second-Hand Furniture
Lucruri de văzut înainte de a cumpăra mobilier la mâna a doua

Dar înainte de a merge la cumpărături, este important să fii conștient de ce să cauți, astfel încât să nu ajungi la o piesă care necesită mai multă muncă decât te-ai chinuit.

În această postare pe blog, vă vom oferi câteva sfaturi despre ce să căutați atunci când cumpărați mobilier la mâna a doua. Așadar, fie că sunteți în căutarea unei noi măsuțe de cafea sau a unui fotoliu, citiți mai departe pentru câteva îndrumări!

1. Verificați dacă există deteriorări sau semne de uzură

Verificarea semnelor de uzură este importantă înainte de a cumpăra mobilier la mâna a doua. Acest lucru se poate face prin examinarea articolului în cauză sau privind fotografiile pentru a vedea dacă a fost utilizat intens, abuzat printr-un tratament neglijent etc., dar asigurați-vă întotdeauna că nu există daune vizibile la ceea ce plănuiți să cumpărați, deoarece acest lucru ar putea rezulta. în disconfort în timpul utilizării!

2. Asigurați-vă că toate piesele sunt incluse

Principalul lucru la care trebuie să aveți grijă atunci când cumpărați mobilier la mâna a doua este dacă toate piesele sunt incluse sau nu.

Nu vrei o canapea veche cu un singur braț, nu? Asigurați-vă că fiecare piesă poate fi identificată și scoasă cu ușurință din recipientul original înainte de a trece la o altă etapă a acestui proces, vă va asigura satisfacția pe tot parcursul achiziției! De exemplu, dacă achiziționăm mobilier de luat masa online , atunci verificarea cu atenție sub perne ne poate scuti de la blocarea plății mai mult decât este necesar, deoarece unii comercianți cu amănuntul solicită returnări numai la descoperirea bunurilor deteriorate, așa că asigurați-vă că totul arată bine la sosire, examinând mai întâi aceste zone. .

3. Inspectați șuruburile, șuruburile și alte accesorii pentru a vă asigura că sunt în stare bună

Sunt multe lucruri de care trebuie să te uiți atunci când cumperi mobilier la mâna a doua. Unul dintre cele mai importante aspecte este verificarea coroziunii sau a ruginii pe hardware cum ar fi șuruburi, șuruburi și alte părți care intră în contact cu noua dvs. achiziție; acest lucru va cauza daune mari în timp dacă este lăsat necontrolat! De asemenea, ar trebui să inspectați aceste articole înainte de a aduna o cameră întreagă plină, astfel încât nimic să nu fie trecut cu vederea mai târziu, s-ar putea să vă aflați că aveți dezlegari imediat din cutie (sau portbagajul).

4. Căutați orice pete sau decolorări

Importanța de a privi mobila înainte de a o cumpăra nu poate fi subliniată suficient. De asemenea, este important să te asiguri că știi ce tip și calitate sunt necesare pentru casa ta, astfel încât să nu existe greșeli în achiziționarea de piese noi, mai ales dacă altcineva le-a achiziționat deja!

Look for Any Stains or Discolorations

Primul lucru pe care majoritatea oamenilor îl fac atunci când dau peste articole second-hand pe proprietatea lor sau în altă parte, chiar dacă unii ar putea spune că este greșit; cum ar fi din întâmplare prin defilarea în listă online fără să-și dea seama că vânzătorul a folosit imagini din două locuri diferite (vinovăție!) este să priviți lucruri precum pete/decolorări, deoarece acestea ar putea însemna că o boală a fost transferată pe mâini în timpul manipulării, ceea ce ar face ca atingerea acestor suprafețe. periculos.

5. Testează mobila pentru a vedea dacă este robustă

Când te gândești la achiziționarea de mobilier la mâna a doua, există câteva lucruri care ar trebui luate în considerare înainte de a lua orice decizie finală.

Un lucru de care trebuie să te uiți este cât de bine a fost îngrijit de către proprietarii săi anteriori și dacă au făcut ceva greșit major în ceea ce privește reparațiile sau upgrade-urile la astfel de articole de-a lungul timpului, de când le-au cumpărat noi de la un magazin outlet precum IKEA (ca aceasta va da mai multe semne).

Un altul ar implica testarea fiecărei piese pentru robustețe, pentru a nu rămâne blocat plătind prețul întreg plusipping, deoarece aveți picioare ieftine de tip scară în loc de ceea ce trebuia să vă asigurați că totul se potrivește corect în prealabil!

6. Întrebați despre istoria piesei – De unde a venit, cine a deținut-o înainte etc.

Mulți oameni opresc să cumpere mobilier la mâna a doua, deoarece cred că este o practică pe moarte, dar acest lucru nu ar putea fi mai departe de adevăr.

Dacă doriți să cumpărați piese de calitate la prețuri excelente, atunci cea mai bună opțiune este să puneți întrebări precum ce tip de lemn a fost folosit la realizarea acestei mese? Cine a deținut sau a locuit aici înaintea mea și unde se află aceste articole în prezent (adică, dacă am cumpărat un dulap)? Veți avea mai mult succes în vânzarea lor atunci când proprietarul lor anterior s-a ocupat de curățarea oricăror mizerii rămase făcute de chiriașii anteriori – acum nu este timpul pentru lene!

7. Asigurați-vă că aveți suficient spațiu pentru ca mobila să se potrivească în casa dvs

Cel mai bun mod de a cumpăra mobilier la mâna a doua este să vă uitați la diferitele lucruri pe care ar trebui să le luați în considerare înainte de a face achiziția.

De exemplu, asigurați-vă că există suficient spațiu pentru toate acestea în casa dvs. și vedeți în ce stare ar putea fi fiecare articol, astfel încât nicio piesă să nu fie lipsită de calitate din cauza vechimii sale!

Make Sure You Have Enough Space for the Furniture to Fit in Your Home

8. Luați în considerare culoarea și stilul mobilierului pentru a vă asigura că se va potrivi cu decorul dvs

Atunci când decideți ce mobilier să cumpărați pentru casa dvs., există câteva lucruri care ar trebui să fie luate în considerare. Pentru început, culoarea și stilul fiecărei piese vor depinde de modul în care doriți ca acestea să se amestece cu alte piese din spațiul sau camera lor, precum și de potrivirea schemelor de decorare existente în consecință; În plus, este important să ne gândim nu numai dacă aceste noi completări se potrivesc, ci și dacă sunt suficient de confortabile, astfel încât acele momente petrecute stând jos să nu fie irosite!

Concluzie

Cumpărarea de mobilier la mâna a doua poate fi o alternativă excelentă la cumpărarea unui nou. Cu toate acestea, există câteva lucruri importante pe care ar trebui să le faceți înainte de a face achiziția, astfel încât să reziste ani de zile și să nu se destrame după doar câteva utilizări.

Sperăm că aceste sfaturi au fost utile pentru a decide dacă aceasta este opțiunea potrivită pentru casa sau afacerea dvs.

Dacă încă nu sunteți sigur despre cum să cumpărați mobilier folosit, ne-ar plăcea să vă ajutăm! Echipa noastră de experți are experiență în a ajuta oamenii să-și cumpere prima piesă de mobilier uzat de calitate până la ofertele de leasing comercial care implică mai multe piese simultan. Pentru a afla mai multe informatii despre ce ofera compania noastra, contactati-ne la Furbicle.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.