Intenționați să puneți niște iluminat afară, în curtea dvs.? Sau puneți iluminat exterior pentru spații comerciale? Există multe lucruri care ar trebui luate în considerare în timpul instalării iluminatului electric în Salem, OH. Cel mai bine este să apelați la un profesionist care există de secole.

image - Things to Consider During Exterior Lighting Installation in Salem, OH!
Lucruri de luat în considerare în timpul instalării iluminatului exterior în Salem, OH!

Alegerea corpurilor de iluminat exterioare adecvate

În primul rând, alegeți lămpile potrivite, țineți cont nu numai de câtă lumină este necesară, ci și de ce fel de scop va avea. Dacă este doar pentru a vedea mai bine în timp ce te plimbi noaptea, atunci luminile LED de bună calitate ar trebui să fie suficiente.

Cu toate acestea, dacă există alte scopuri, cum ar fi securitatea sau amenajarea peisajului, consultați-vă cu instalatorul profesionist despre nevoile dumneavoastră exacte înainte de a începe instalarea.

Acest pas este foarte important, deoarece altfel, s-ar putea să ajungeți să cumpărați lumini greșite sau să le instalați în locul nepotrivit.

Structura de iluminat

Asigurați-vă că corpurile de iluminat alese sunt potrivite pentru structura dvs. de iluminat. De exemplu, dacă sunt așezate pe pereți, asigurați-vă că se pot descurca și nu vor fi corodate de apă dacă există umiditate în apropierea ei în timpul ploilor.

De asemenea, nu alegeți lumini de perete care par prea grele pentru a se ține singure, țineți cont de scopul instalării iluminatului exterior al casei atunci când alegeți un stil de corp potrivit pentru luminile exterioare.

Trebuie să luați în considerare și impermeabilizarea; luminile exterioare ar trebui să poată rezista la temperaturi extreme, dacă este posibil, cu puține daune.

De asemenea, luați în considerare dacă aveți nevoie de senzori sau temporizatoare pentru lămpile dvs. exterioare; luminile moderne vin deja cu aceste caracteristici și vă pot economisi mulți bani și timp, precum și asigura siguranța.


Citeste si:


Iluminare pentru a îmbunătăți ambianța

Atunci când alegeți lămpi de exterior, luați în considerare efectul pe care doriți să îl obțineți cu iluminatul, de exemplu, dacă este vorba de curtea din față, fasciculele de mare intensitate vor permite oamenilor să vadă mai bine noaptea, dar s-ar putea să nu fie potrivite pentru o grădină amenajată sau față. verandă.

S-ar putea să aveți nevoie de lumini mai slabe care să nu lumineze fiecare colț și să ofere totuși suficientă lumină atât pentru vizibilitate, cât și pentru estetică.

Mulți experți recomandă utilizarea luminii în sus, în jos sau a spoturilor în funcție de efectul dorit, mai degrabă decât să vizeze o singură sursă de lumină puternică pe întreaga zonă.

Evitați iluminarea necorespunzătoare

Este foarte ușor să faceți greșeli atunci când instalați lumini exterioare, de exemplu, plasarea luminilor prea aproape de casă poate face ca casa să arate ca și cum ar avea ochi înfiorător care se uită la tine sau plasarea lor prea departe de casă poate duce la o vizibilitate redusă. . Cu amplasarea lămpii exterioare, trebuie să găsiți un echilibru între proximitate și estetică.

Design de iluminat exterior

Când construiți un design de iluminat exterior, amintiți-vă că nu numai că ar trebui să lase oamenii să vadă, ci și să dea impresia corectă; ideea este de a crea suficientă lumină, astfel încât oamenii să poată vedea unde se îndreaptă fără a-i orbi cu fascicule de mare intensitate în toată curtea din față.

Luați în considerare locurile de pe proprietatea dvs. în care cineva s-ar putea împiedica și cădea, precum și luați în considerare ce fel de iluminat de securitate este cel mai bun în diferite tipuri de cartiere.

Standardele profesiei

Înainte de a instala iluminatul exterior în mod profesional, asigurați-vă că antreprenorul dumneavoastră este calificat și certificat pentru a vă oferi serviciile de care aveți nevoie.

Acest lucru asigură că aceștia au suficiente abilități și cunoștințe despre factori precum siguranța energiei electrice, codurile necesare pentru instalare și conformitatea cu ordonanțe locale, dacă există.

Sfaturi de experți pentru aprinderea luminilor exterioare

Rețineți când aprindeți luminile exterioare:

  • Localizați toate întrerupătoarele de lumină lângă uși, astfel încât să nu fiți prins bâjbâind în întuneric când ieșiți noaptea sau veniți târziu acasă de la serviciu.
  • Dacă este o lumină de verandă, asigurați-vă că evitați alte aparate electrice zgomotoase din apropiere.
  • Asigurați-vă că nu există „puncte întunecate” în care copiii să se împiedice și să cadă.
  • Încercați să utilizați cel mai mult lumina în jos în peisajul dvs., deoarece este mai moale și nu dăunează vizibilității pe timp de noapte.

Amintiți-vă siguranța pe primul loc

Nu uitați de siguranța electrică; asigurați-vă că împământați corect lămpile exterioare, utilizați materiale de înaltă calitate de izolare la intemperii pentru corpuri de iluminat și ascundeți toate firele sub capacele sau capacele care vin cu acestea.

Asigurați-vă că toate luminile sunt certificate dacă doriți să instalați lumini în afara casei dvs. De asemenea, luați în considerare angajarea pe cineva care este calificat conform standardelor locale.

Nu uitați să contactați Cline Premier Services dacă aveți nevoie de ajutor cu instalarea iluminatului exterior. Suntem experimentați, competenți și certificați pentru nevoile dumneavoastră electrice. Sunați la 540-698-3860 pentru mai multe informații.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.