Salariile în Arabia Saudită sunt mari în 2020. Dimensiunea maximă pe săptămână este de 3700 de dolari, media este de 4300 de dolari, minimul de 224 de dolari. Vizele de turism pentru Arabia Saudită nu sunt practic eliberate. Majoritatea străinilor merg acolo în scopul angajării.

Astăzi, SA angajează o mulțime de lucrători și ingineri medicali talentați. Mulți străini lucrează în industria petrolului. Unul dintre avantajele legii saudite este că cetățenii altor state nu trebuie să plătească taxe atunci când aplică pentru un loc de muncă. Toți voluntarii pot găsi locuri de muncă în Arabia Saudită pe Layboard.in .

image - Jobs in Saudi Arabia
Locuri de muncă în Arabia Saudită

Salariul minim în țară este de 1000 de dolari SUA. Salariul lunar variază între 10.000 USD și 30.000 USD. Cele mai profitabile activități în 2020:

  • medicament;
  • industria petrolului;
  • educaţie;
  • turism.

În aceste sfere pot fi bonusuri suplimentare:

  • Asigurare medicala.
  • Mașină personală.
  • Plata pentru educatia copiilor.
  • Plata pentru cazare.

Cu ceva timp în urmă, angajatorul plătește pentru tot. În 2020 a fost majorat salariul și situația s-a schimbat.

Arabia Saudită este un stat conservator. Munca feminină a fost interzisă până la începutul anilor 2000.

Astăzi, mulți saudiți studiază în Europa. Întorcându-se în patria lor, ei „aduc cu ei” nu numai cunoștințele dobândite, ci și conceptele anumitor libertăți. Diferența de venit a sexului slab față de bărbați este de aproximativ 30%.


Citeste si:


Structura economiei Arabiei Saudite

În medie, femeile saudite câștigă până la 3.000 de dolari pe săptămână. Sunt in vanzari. Sunt și mulți profesori și medici. În medicină, există și o specialitate pur „feminină” – ginecolog, dermatolog.

Bărbații nu sunt angajați pentru o poziție atât de delicată. Majoritatea bărbaților lucrează în industria petrolului și în turism. Mulți au propriile lor afaceri.

image - The Structure of the Economy of Saudi Arabia

Nuanțele muncii la țară

În cele mai multe cazuri, femeile lucrează întotdeauna separat de bărbați. Excepție fac instituțiile medicale în care lucrează reprezentanți ai ambelor sexe.

Nu există șovinism religios în Arabia Saudită. Prin urmare, angajatele străine pot purta sau nu hijab și niqab.

Dar, potrivit femeilor străine, nu este nimic rău în a purta aceste pălării, este chiar convenabil. În caz contrar, ei trebuie să se confrunte cu o atenție sporită din partea locuitorilor locali.

O altă nuanță: un angajat străin este obligat să-și țină constant managerul informat despre mișcările din oraș și țară. Nu este vorba de a avea drepturi și libertăți. Aici este importantă nuanța că managerul este responsabil pentru lucrătorii săi.

Salariile sunt plătite „în arabă”, nu există o dată anume când pot fi primite. Dar, de obicei, banii sunt plătiți chiar la începutul lunii. În unele cazuri, există întârzieri.

Dacă contractul nu specifică o dată anume, ar trebui să se aștepte ca aceasta să se întâmple în decurs de o lună. Dacă un angajat al întreprinderii se confruntă cu o întârziere a salariului, trebuie să mergeți la angajator și să vă revendicați.

Logica angajatorului este următoarea: dacă ceva nu este specificat în contract, atunci străinului nu i se va da până nu va cere. Mulți străini lucrează fără contract, așa că drepturile lor sunt adesea încălcate.

Ziua de lucru durează opt ore. Totodată, angajatul are dreptul de a-și potoli foamea atunci când are nevoie.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.