Dintre toate elementele de mobilier din casa ta, covoarele suferă cel mai direct trafic. Când se întâmplă acest lucru, are ca rezultat acumularea de murdărie și uzură.

Deoarece curățarea covorului vă asigură sănătatea dumneavoastră și a familiei dumneavoastră și crește longevitatea acesteia, vă recomandăm să lucrați cu agenți de curățare de încredere precum Tri-Cities, WA, care oferă servicii de curățare impecabile. Iată la ce ar trebui să vă așteptați de la curățarea profesională a covoarelor:

image - What to Expect from Spotless Carpet Cleaning
La ce să vă așteptați de la curățarea impecabilă a covoarelor

O experiență excepțională care prelungește durata de viață a covorului tău

Spre deosebire de alte elemente de mobilier din casa dvs., covorul dumneavoastră este predispus să sufere de diferiți poluanți, inclusiv acarieni, păr de animale de companie, spori de mucegai și bacterii. Același lucru colectează, de asemenea, posibilele gaze toxice din aer și circulă în interiorul și în jurul casei tale.

Poluanții și gazele otrăvitoare duc la boli ale aerului, mai ales atunci când aspiră casa sau te odihnești în spații cu praf, cum ar fi coridoare și balcoane. Când se întâmplă acest lucru, riscați riscuri pentru sănătate, cum ar fi alergiile și astmul.

În timp ce puteți elimina și curăța poluanții și alte elemente prin mijloace convenționale, curățarea profesională fără pată este cea mai bună modalitate de a îndepărta perfect murdăria și de a asigura sănătatea gospodăriei dumneavoastră. Detergenții profesioniști conțin echipamentul potrivit care elimină perfect toți alergenii.

Făcând acest lucru, casa dumneavoastră rămâne fără pată și fără elemente care cauzează alergii sau alte componente care cauzează boli, inclusiv mucegai și bacterii.


Citeste si:


Creșterea duratei de viață a covorului dvs

Pe lângă menținerea curată a împrejurimilor, curățarea profesională fără pată are ca scop menținerea covorului prin îndepărtarea obiectelor străine care altfel l-ar deteriora, reducându-i astfel durata de viață. Covoarele sunt predispuse la uzură, în special cele realizate din materiale precum bumbac, țesătură și lână.

Curățenii profesioniști, spre deosebire de cei convenționali, folosesc nenumărate moduri, cum ar fi curățarea capotei, încapsularea și cu abur. Aceste tehnici asigură că fiecare alergen se curăță în mod corespunzător și îi împiedică să se lipească și să se ascundă, în special atunci când se utilizează metode obișnuite de curățare.

Curăță în mod corespunzător și scapă de petele încăpățânate pe covoare

În timp ce majoritatea oamenilor își rearanjează în mod regulat mobilierul pentru a ascunde petele și alte elemente care cauzează murdărie, angajarea de tehnicieni de curățare profesioniști și impecabili oferă o experiență de curățare excelentă, care lasă covorul tău strălucitor și îmbunătățește fără efort estetica casei tale.

Majoritatea petelor de covoare, inclusiv lac de unghii, pipi, cafea, vin, vopsea și altele, pot fi dificil de curățat. Deși vă puteți folosi abilitățile de curățare bricolaj, eradicarea vărsărilor și petelor persistente necesită echipamente avansate ale curățenilor profesioniști.

Spre deosebire de echipamentele avansate, instrumentele de curățare tipice de bricolaj riscă integritatea covorului dvs., mai ales atunci când eliminați soluțiile toxice și substanțele chimice, având în vedere că va trebui să vă frecați covorul din greu, ceea ce duce la uzură.

Pe de altă parte, atunci când profesioniștii vă curăță covorul, indiferent de petele și scurgerile de îndepărtat, cum ar fi cerneala, noroiul și alte scurgeri persistente, aceștia folosesc tehnici eficiente de extracție, lăsând covorul fără pete, arătând astfel nou și atractiv.

Așteptați-vă la utilizarea unor tehnici eficiente de curățare

Spre deosebire de curățenii convenționali, profesioniștii elimină și scapă de scurgerile și petele încăpățânate, deoarece folosesc metode eficiente de curățare, cum ar fi:

  • Curățare prin extracție cu apă caldă

Cunoscută și sub denumirea de curățare cu abur a covoarelor, extracția cu apă caldă folosește apă fierbinte de înaltă presiune pentru a curăța cu atenție fibra covorului și pentru a îndepărta murdăria dizolvată și alte elemente.

  • Aburi

Curățarea cu abur implică agenți de curățare eficienți murdari pe suprafețe, inclusiv pe covorul dumneavoastră. Metoda contine si un proces de agitare care presupune perierea usoara si clatirea.

După aceea, agenții de curățare se așează pe covor pentru o perioadă scurtă de timp înainte de a fi spălat cu alte instrumente avansate de curățare pentru a-l clăti și curăța bine înainte de a-l usca într-o cameră instalată cu aer condiționat.

  • Șamponarea

Spre deosebire de abur și alte metode de curățare, șamponarea este o opțiune excelentă dacă curățați bacteriile și alte organisme de pe covor. Același lucru este eficient și în reducerea alergenilor, în special a scurgerilor și a petelor.

Cu toate acestea, deși este o metodă eficientă, principalul dezavantaj al șamponării este că lasă în urmă o cantitate considerabilă de reziduuri de spumă umedă care durează mult timp să se usuce covorul. De asemenea, reziduurile de spumă se pot usca și îngreunează clătirea covorului, ceea ce duce la apariția unor pete lipicioase care sporesc uzura, mai ales atunci când frecați.

  • Încapsulare cu spumă

Pe lângă abur și șamponare, încapsularea este o altă metodă eficientă de curățare a covoarelor de utilizat. Procesul folosește detergenți sintetici în cristalizarea elementelor de praf și murdărie în pulbere, prin urmare, ușor de spălat și curățat.

De asemenea, slăbește perfect particulele de murdărie, în special de pe covoarele din material fibros. Pe lângă faptul că este o metodă eficientă, încapsularea cu spumă este, de asemenea, cea mai ecologică tehnică de utilizat, având în vedere că nu utilizează substanțe chimice toxice.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.