Dacă locuiți în jurul unei zone care rămâne verde și plăcută pe tot parcursul iernilor, probabil că încă mai faceți grădinărit în aceste luni.

Cu toate acestea, dacă locația dvs. primește zăpadă abundentă și se confruntă cu temperaturi reci, grădina dvs. ar fi fost probabil înghețată în acest moment. Din fericire, avem doar o lună și ceva înainte ca acest lucru să se schimbe și zăpada să se topească.

image - Revive Your Garden This Spring with Some Handy Tips
Înviorează-ți grădina în această primăvară cu câteva sfaturi utile

Acest lucru aduce, de asemenea, oportunitatea de a începe lucrările de întreținere și revigorare a grădinii dumneavoastră pentru primăvară și vară.

Dacă vă este teamă să scoateți toată iarba și plantele moarte, nu vă faceți griji! Lista noastră de verificare vă va ajuta să vă organizați misiunea și să vă desfășurați munca cu eficiență maximă. Vrei să știi de unde să începi? Continuați să citiți sfaturile de mai jos.

Scoateți toată materia organică moartă

Va fi o mulțime de iarbă și plante moarte dacă nu sunt genul care să reziste la vremea rece. Acest lucru este natural și doar anual pentru majoritatea locurilor care primesc zăpadă.

De asemenea, vă oferă posibilitatea de a o lua de la capăt și de a crea o grădină de care să fiți mândri când ajunge la stadiul de înflorire. Ne gândim că ați dus toate plantele în ghivece la grădinița interioară pentru a le ajuta să supraviețuiască iernilor.

Scoateți toată iarba moartă și materia vegetală, inclusiv frunzele și rădăcinile căzute. Când zăpada se topește și soarele face solul cald, rădăcinile moarte pot deveni acasă pentru ciuperci, stricând calitatea solului. Asigurați-vă că le eliminați și le compostați pentru grădina dvs.

Reparați gardul

Verificați gardul și reparați orice daune vizibile cauzate de zăpadă sau dăunători în ultimele luni. Luați ajutorul profesioniștilor de garduri Doylestown dacă gardul dvs. trebuie înlocuit.

Odată ce căldura uscă orice semn de umiditate, veți putea vedea rapid orice semn de degradare în lemn. Asigurați-vă că șlefuiți aceste părți sau înlocuiți-le pentru a evita deteriorarea ulterioară și adăugați un strat de vopsea proaspătă pentru a face ornamentele să arate bine.


Citeste si:


Îndepărtați buruienile și atenuați dăunătorii

Buruienile tind să iasă foarte repede după ce vremea începe să se încălzească. Asigură-te că le-ai îndepărtat de la rădăcină, astfel încât să nu consume toți nutrienții grădinii tale. Apoi, urmăriți-vă orice semne de invazie a dăunătorilor, cum ar fi vizuini și găuri, pentru a evacua acești chiriași deranjați.

Adăugați plante noi

Adăugarea de iarbă și plante noi nu necesită mult efort dacă ați făcut acest lucru în fiecare an. Cu toate acestea, o modalitate mai ușoară ar fi ca profesioniștii să furnizeze semințe și plante în ghivece pentru a fi adăugate pur și simplu în grădina dvs. Scoateți plantele din pepinieră pentru ca și ele să se bucure de soare!

Fertilizează-ți grădina

Adăugați îngrășăminte organice de calitate la plante și la iarbă, astfel încât acestea să crească mai repede. Dacă faceți singur compostul, adăugați câțiva substanțe naturale de respingere a dăunătorilor pentru a-i ține la distanță.

Încheierea:

Rezistența inițială se topește odată ce începi să simți cât de măcinată și terapeutică este grădinăritul. Sperăm că aceste sfaturi vă vor ajuta să începeți întreținerea grădinii!


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.