Conținutul paginii

Astăzi, economia globală se îndreaptă din ce în ce mai mult către o industrie a serviciilor de mai multe trilioane de dolari. Iar sectorul imobiliar este un exemplu excelent al acestei tendințe. Investițiile imobiliare sunt considerate un pariu sigur de secole. Oferă, de asemenea, o oportunitate de a investi în active care pot crește valoarea și pot renta investitorului.

Investiția imobiliară este considerată una dintre cele mai sigure și mai profitabile investiții. De asemenea, este considerată una dintre cele mai bune forme de apreciere a capitalului pentru investitori. Merrick Property Group – Agent imobiliar oferă clienților locali și internaționali cele mai bune oportunități de investiții imobiliare de ani de zile.

image - International Real Estate Investments and Recommendations on Where to Buy
Investiții imobiliare internaționale și recomandări de unde să cumpărați

Au o prezență în întreaga lume și o experiență bogată în investiții imobiliare, permițându-le să ofere sfaturi reale despre unde să cumpere ce fel de proprietate. Iată câteva dintre recomandările de unde să cumpărați:

New York

Nu se poate vorbi despre investiții străine și nu se include New York-ul în listă. Orașul este considerat cel mai sigur și unul dintre cele mai vibrante orașe pentru investiții imobiliare. De asemenea, are câteva oportunități profitabile pentru investitorii care doresc să cumpere proprietăți.

Este important de menționat că orașul are o valoare foarte mare a proprietății, ceea ce îl face unul dintre cele mai scumpe orașe din lume. Deci, dacă sunteți în căutarea să cumpărați imobile în New York, aveți o mulțime de opțiuni; de la case de lux la apartamente.

Și chiar dacă sunteți în căutarea unor apartamente de investiții care vor crește în valoare în timp, le veți găsi aici la prețuri avantajoase. Deci, dacă sunteți în căutarea unor oportunități bune de investiții imobiliare, nu căutați mai departe de New York.

Panama

Capitala Panama este, de asemenea, pe lista celor mai bune oportunități de investiții străine de pe tot globul. Țara are multe de oferit când vine vorba de investiții imobiliare. Puteți obține apartamente, case de lux, apartamente de închiriat și oportunități agricole.

Piața imobiliară din Panama este considerată una dintre cele mai reglementate din regiune. De asemenea, permite proprietatea străină 100% aici, oferind astfel multă libertate investitorilor care doresc să investească aici.

De asemenea, libertatea economică a Panama, combinată cu libertatea sa politică, oferă multe oportunități pentru investitorii care doresc să cumpere proprietăți aici. Deci, dacă sunteți în căutarea unor oportunități de investiții imobiliare, Panama este un loc ideal pentru dvs.


Citeste si:


Brazilia

Orașul Rio de Janeiro este unul dintre locurile de top pentru investiții imobiliare. Orașul are multe de oferit din punct de vedere imobiliar și stil de viață. Deci, dacă sunteți în căutarea unei destinații ideale pentru investiții și cu un stil de viață bun, Brazilia este locul potrivit.

Cumpărarea proprietăților în Brazilia nu înseamnă doar cumpărarea de proprietăți imobiliare, ci este și investiția într-o întreagă economie. Realul brazilian rămâne stabil în raport cu dolarul american. Deci, dacă sunteți în căutarea unor oportunități bune de investiții imobiliare în lume, Brazilia este unul dintre cele mai bune locuri pentru a fi.

Tailanda

Thailanda oferă oportunități destul de profitabile de investiții în imobiliare. De exemplu, un străin poate cumpăra un condominiu sau o locuință în Thailanda fără o garanție bancară locală, ceea ce este unul dintre cele mai atractive aspecte ale investiției în țară.

Așadar, dacă doriți să investiți în imobiliare și doriți, de asemenea, niște profituri decente din acesta, Thailanda este una dintre cele mai bune țări în care să vă aflați pentru investiția.

Franţa

Orașul Paris oferă unele dintre cele mai bune oportunități de investiții atunci când vine vorba de imobiliare. Puteți obține proprietăți extrem de luxoase în oraș, care vă vor oferi o rentabilitate bună a investiției dvs. De fapt, ratele dobânzilor pentru creditele ipotecare imobiliare din Franța sunt unele dintre cele mai scăzute, aproximativ 2,05%, cu valori ale creditului până la 85%.

Deci, dacă doriți să cumpărați imobile în Franța, vă puteți aștepta la o investiție utilă. De asemenea, dacă doriți să cumpărați o proprietate aici, piața este considerată foarte stabilă și, astfel, oferă o mulțime de oportunități de investiții.

Acestea sunt unele dintre cele mai bune oportunități de investiții imobiliare din întreaga lume. Dacă sunteți în căutarea unui mod sigur și sigur de a investi în proprietăți, oricare dintre acestea va fi o opțiune bună pentru dvs. Deci, dacă sunteți în căutarea unor proprietăți bune, puteți verifica unele dintre aceste opțiuni și puteți face alegerea.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.