Ești gata să te muți din casa părinților tăi și să te muți într-un loc al tău.

Dar nu sunteți pregătit financiar să cumpărați o casă; în schimb, simți că este potrivit să închiriezi o reședință. Închirierea unui apartament îți oferă libertatea financiară pe care altfel nu ai avea-o dacă ai plăti un avans pentru un credit ipotecar.

image - Questions to ask Before Renting Your First Home
Întrebări de pus înainte de a închiria prima casă

În plus, cumpărarea unei case vine cu responsabilități suplimentare de care nu prea ai nevoie într-o etapă tânără a vieții când vrei să te concentrezi pe cariera ta. Prin urmare, închirierea pare a fi cea mai potrivită opțiune în acest moment.

Dar când începi să cauți un apartament, de unde începi? Care sunt lucrurile pe care trebuie să le căutați atunci când închiriați un apartament? Acestea sunt întrebări valide și necesită examinări atente. Continuați să citiți acest articol pentru a afla mai multe despre procesul de închiriere a primei case.

Unde vrei sa traiesti?

Închirierea vă permite să alegeți locația dorită. Vă puteți imagina să cumpărați o casă în inima orașului New York? Majoritatea oamenilor nu. Dar mii locuiesc în apartamente închiriate în inima orașului, accesând cultura și viața înfloritoare a orașului.

Prin urmare, depinde de dvs. să decideți unde doriți să locuiți în funcție de cerințele dvs. Dacă trebuie să faceți naveta zilnic la locul de muncă, asigurați-vă că alegeți o locație aproape de locul de muncă. Imaginați-vă câți timp și bani puteți economisi trăind aproape de locul de muncă.

Ce tip de locuință doriți?

Când te gândești să închiriezi un loc, îți creezi o imagine despre cum ar trebui să arate casa ta. Există diferite opțiuni disponibile pentru închiriere.

De exemplu, se poate închiria un apartament, un duplex, un bungalou de lux și multe altele. În funcție de bugetul tău, poți alege tipul de locuință în care vrei să locuiești.

Diverse companii imobiliare, cum ar fi Wan Bridge Group , vă oferă diferite opțiuni la prețuri accesibile în diverse locații. Asigurați-vă că răsfoiți mai multe proprietăți înainte de a o selecta pe cea care se potrivește cerințelor dvs.


Citeste si:


Dar restricții?

Când începeți să locuiți într-un apartament închiriat, ar putea exista unele reguli și reglementări pe care trebuie să le urmați pentru a continua să locuiți acolo.

Prin urmare, citiți același lucru cu atenție înainte de a semna contractul pentru a evita circumstanțe incomode. De exemplu, proprietarul dumneavoastră permite să aibă câini și alte animale de companie în apartament? Clădirea acceptă animalele de companie? Dacă aveți un animal de companie și doriți să-l țineți cu dvs., aceste întrebări ar trebui să fie abordate mai întâi.

Cine este responsabil de întreținere?

Te muți în noua ta casă închiriată și, după trei zile, ți s-a rupt robinetul. Cine o să repare asta? Și cât va dura? Există agenți de pază disponibili 24×7 pentru clădire? Asigurați-vă că vorbiți în detaliu despre responsabilitățile de întreținere înainte de a vă muta în casa închiriată.

Pretul este negociabil? Răspunsul este un da ferm. Există întotdeauna loc de negociere atunci când vine vorba de stabilirea prețului chiriei.

Uneori, încheieți afacerea cu un broker, mai degrabă decât cu proprietarul însuși, așa că devine dificil să negociați prețul. Dar nu ezita să le spui că ai aprecia să scazi chiria.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.