În acest articol, vă voi ghida prin listele curate de uneltele esențiale de pictură de care veți avea nevoie pentru casa dvs. și, de asemenea, pentru ce este folosit fiecare dintre aceste instrumente.

Apropo, vezi aici pentru cei mai profesioniști Utopian Construct .

Instrumente esențiale de pictură pentru casa dvs. și utilizările acestora_62497763e44a3.jpeg

Uneltele esențiale de pictură pentru casa dvs. și utilizările acestora

Acest instrument este o necesitate pentru fiecare proprietar. Deschidetoarele de conserve ajută la deschiderea ușoară a capacului vopselelor.

Acest instrument ajută la evitarea pătării podelelor din apropierea pereților cu vopsele. Tot ce trebuie să faci este să pui cârpa pe jos lângă pereții pe care intenționezi să-i pictezi și te-ai economisit multe ore de curățare.

Vă ajută să amestecați vopselele într-un amestec fin. Nu trebuie să cheltuiești o avere pe asta, poți să improvizezi cu mânerul tău deteriorat

În cazuri excepționale în care peretele trebuie grunduit înainte de vopsire, un grund ajută la acest lucru. Acest lucru asigură că vopseaua acoperă orice vopsea existentă pe perete.

Rola de vopsea ajută la acoperirea unei suprafețe mari cu vopsele mai repede decât o puteți realiza cu pensulele. Sunt utilizate în special pentru zone precum tavane sau gips-carton.

După cum sugerează și numele, aveți nevoie de bandă de măsurat pentru a măsura unde doriți să pictați. În special în cazurile în care ați folosi mai mult de o culoare de vopsea pe același perete, vă ajută să obțineți precizie. De asemenea, ajută la determinarea de câte resurse veți avea nevoie pentru a finaliza treaba.


Descoperiti mai multe informatii pe Blogul nostru, dar si informatiile de pe Blogul Biroului de Arhitectura Utopian.


Al doilea instrument necesar pentru zugravirea casei de care ai nevoie este…Un stâlp de prelungire.

Acest instrument vă ajută să ajungeți în zonele în care nu puteți accesa ușor din cauza înălțimii. Tot ce trebuie să faceți este să înșurubați acest stâlp la rola de vopsea și sunteți gata.

Acest instrument vă ajută să vă asigurați că lucrați pe o suprafață netedă, folosindu-l pentru a umple și netezi găurile. De asemenea, ajută la răzuirea vopselelor existente de pe perete.

Nu toată lumea poate face față mirosului de vopsele. Indiferent dacă ești alergic, aparatul respirator ajută la filtrarea mirosurilor toxice ale vopselelor.

Al treilea instrument necesar pentru zugraveli este…Pulverizatorul de vopsea.

Pulverizatoarele de vopsea sunt instrumente care ajută la realizarea mai rapidă a lucrărilor. Ești scutit de rularea fizică a pensulelor, tot ce trebuie să faci este un spray. Dar este folosit mai ales pentru lucrări în aer liber.

Al treilea instrument necesar pentru zugraveli interioare sunt periile plate.

Periile plate sunt folosite pentru vopsirea zonelor mici care trebuie vopsite pentru a evita depășirea limitelor unde nu este necesară vopsea.

Veți avea nevoie de un burete de așteptare pentru a vă ușura munca de pictură și pentru a părea profesionist. În primul rând, aplicați buretele umed pe perete înainte de a aplica vopseaua, astfel încât vopseaua să se lipească ușor pe perete.

Veți avea nevoie de el pentru a ajunge la înălțimi unde stâlpii de prelungire nici măcar nu pot ajunge. Să presupunem că încerci să pictezi tavanul unui conac; iti poti imagina asta?

Ajută la marcarea punctelor pe perete și îl puteți folosi chiar și pentru designul peretelui.

 

Instrumente esențiale de pictură pentru casa dvs. și utilizările acestora_62497763e44a3.jpeg

Cauti un profesionist care să facă zugraveli interioare de care să fii mândru?

Echipa Utopian Construct este aici pentru tine!

Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.