Astăzi, spațiul pieței digitale este la fel de mare ca și spațiile fizice ale pieței. De fapt, tot mai mulți oameni trec în spațiul digital pentru a cumpăra produse și pentru a beneficia de servicii. Internetul este plin de afaceri B2B și B2C care se ocupă exclusiv de spațiu virtual.

Pentru companiile care se pregătesc să-și taie panglica pe domeniile lor de site-uri web, precum și în magazinele lor offline, înțelegerea nuanțelor dinamicii dintre comerțul electronic și comerț este esențială.

image - Top Customer Online Review Tools for Small Business
Instrumente de evaluare online a clienților de top pentru întreprinderile mici

Pe vremuri, un client vă putea spune imediat dacă nu îi plăcea produsul sau serviciul dvs. Cu ajutorul acestui feedback, compania a putut face modificările necesare în produsul sau serviciul lor.

Cu toate acestea, feedback-ul devine dificil atunci când vine vorba de spații online. Internetul este plin până la refuz de boți și recenzii cumpărate. Acest lucru împiedică experiența de cumpărare fără probleme a clienților și înfrânge scopul de a-i determina pe clienții online să evalueze un produs sau un serviciu online.

În cele din urmă, dacă o afacere dorește să crească și să-și pună amprenta, o poate face doar oferind calitate clienților săi. Tacticile de marketing pot face doar ca afacerile să fie remarcate – după aceea, produsul sau serviciul vorbește.

Aici intervin instrumentele de evaluare online a clienților. Acestea sunt instrumente digitale care ajută companiile să obțină fără probleme recenzii autentice ale clienților. Un magazin de hardware poate folosi aceste instrumente digitale pentru a obține recenzii despre instrumente , iar o companie B2B le poate folosi pentru a obține feedback de la companiile pe care le deservesc.

Importanța recenziilor clienților și a feedback-ului onest

Recenziile autentice nu înseamnă neapărat recenzii negative. Un proprietar de afaceri poate afla rapid dacă o recenzie a produsului său este autentică sau falsă; nu contează dacă este pozitiv sau negativ. Evaluările autentice ale clienților îi ajută pe proprietarii de afaceri să ia măsuri și să își îmbunătățească produsele și serviciile.

De aceea, aproape toate aplicațiile și software-ul online solicită feedback de la utilizatorii lor în mod regulat. Pentru a supraviețui pe piața competitivă de astăzi, companiile se bazează pe clienți și clienți. Și dacă nu există o comunicare adecvată între o afacere și clientul său, atunci afacerea este sortită să fie condamnată.

Prin urmare, ar trebui să luați în considerare aceste instrumente de evaluare online a clienților dacă aveți o afacere mică. Nu ar trebui să angajați un inginer software pentru a dezvolta întregul back-end și front-end-ul unei platforme de evaluare a clienților și să o încorporeze în site-ul dvs. web.

Acest lucru poate fi destul de costisitor pentru o afacere mică care este în proces de a se impune pe piață. Există instrumente online de evaluare a clienților care pot integra tehnologia și pot oferi soluții. Iată o listă cu câteva instrumente de evaluare online a clienților pentru întreprinderile mici pe care cu siguranță ar trebui să le verificați!

  • Mparere

Mopinion este un software care ajută o afacere să adune toate feedback-urile într-un singur loc. Acesta colectează și analizează toate feedback-urile de la diferitele canale digitale ale unei afaceri în timp real. În plus, are o interfață de utilizare foarte prietenoasă.

Vizualizarea feedback-ului primit este o altă opțiune disponibilă în acest software pentru a înțelege mai bine feedback-ul analizat. În afară de asta, există o varietate de pachete. Astfel, chiar și o afacere mică poate folosi acest instrument.

De asemenea, puteți obține o încercare gratuită a Mopinion pe site-ul lor. Acest instrument poate ajuta o companie să obțină o imagine mai clară a ceea ce crede piața despre produsul sau serviciul său.

  • In linii mari

Broadly este un instrument online de evaluare a clienților pentru serviciile de afaceri locale. Dacă afacerea dvs. se bazează pe servicii, atunci cu siguranță ar trebui să încercați Broadly pentru a obține feedback adecvat și informații despre cum evoluează afacerea dvs. în zona dvs. locală.

În general, este puțin mai simplu decât alte instrumente de evaluare a clienților menționate în listă, dar uneori, simplitatea este cea mai bună opțiune. În general, poate ajuta o mică afacere bazată pe servicii să-și îmbunătățească experiența clienților, oferindu-le informații noi și interesante.

  • PowerReviews

PowerReviews este mai mult un gigant când vine vorba de instrumente de evaluare a clienților. Oferă clienților săi o varietate de soluții și integrări. Pe site-ul lor, puteți găsi o listă a unora dintre cei mai mari clienți ai lor și diverse studii de caz.

Opțiunile disponibile cu acest furnizor de instrumente de evaluare a clienților sunt multe, de la integrarea cu soluția de loialitate, platforma CRM și altele, până la analiza UGC, accelerarea colecțiilor, sindicarea UGC și evaluări și recenzii. Dacă afacerea dvs. crește deja ritmul, îi puteți contacta pentru a vă crește nivelul.

Instrumentele de evaluare online a clienților menționate în această listă sunt doar vârful aisbergului. Există multe instrumente digitale de tip mainstream, precum și subestimate, precum și furnizori de instrumente. Depinde de tine să examinezi cerințele afacerii și bugetului tău și să-l alegi pe cel care ți se potrivește cel mai bine.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.