O ușă cu ecran, care servește atât ca intrare, cât și ca fereastră către casa dvs., este adesea trecută cu vederea până când este spartă. Când ecranele devin rupte sau sunt prezente găuri, acestea trebuie reparate sau înlocuite.

În acest articol, veți afla cum vă puteți rectifica singur ușa cu ecran și când va fi nevoie de un specialist profesionist în repararea ușilor de ecran pe Riverside .

image - Significant Instructions About Screen Door Repair Riverside
Instrucțiuni semnificative despre repararea ușii ecranului Riverside

Pași esențiali despre repararea ușilor cu ecran Riverside

Înainte de a începe orice proiect de reparații, există câțiva pași care ar trebui luati mai întâi pentru a evita sau a minimiza orice probleme în timpul procesului.

Judecând Problema

Înainte de a începe să reparați ușa ecranului, este important să vă asigurați că ecranul este de fapt problema. Dacă ecranul este doar rupt, scoaterea acestuia din cadru și înlocuirea acestuia cu unul nou va fi relativ ușor. Dacă ecranul dvs. este rupt până la capăt, va trebui să îl măsurați pentru a cumpăra unul nou.


Citeste si:


Remedierea găurilor de pe ecran

Dacă puteți vedea lumina care trece prin găurile de pe ecran, nu este o idee bună să încercați să le remediați. Această lucrare va fi mult mai dificilă decât înlocuirea unui ecran rupt, deoarece va trebui să faceți noi găuri pentru a introduce plasa de sârmă și să vă asigurați că toate sunt perfect aliniate.

Dacă încercați această sarcină, încercați să lipiți găurile cu bandă adezivă sau calafate. Dacă nu vă simțiți confortabil să încercați să finalizați lucrarea, apelați în schimb o companie profesionistă de reparare a ușilor de la Riverside.

Precauții vechi pentru înlocuirea ecranului

Înainte de a scoate ușa veche a ecranului, asigurați-vă că este închisă complet și blocată. Un paravan deschis s-ar putea desprinde în timpul procesului de îndepărtare sau un arc din șina de alunecare s-ar putea slăbi. Dacă oricare dintre aceste lucruri se întâmplă, veți avea un timp mult mai dificil să vă finalizați proiectul fără a deteriora nicio parte a ușii sau șinele acesteia.

Dacă scoateți ecranul, dar lăsați ușa furtună intactă, asigurați-vă că o îndepărtați complet de pe urme înainte de a începe. În caz contrar, va trebui să scoateți întregul cadru al ușii pentru a elibera ecranul. Împingeți în jos fiecare colț sau capăt al cadrului până când acesta este suficient de slăbit încât să îl puteți ridica.

Scoaterea vechiului ecran

În acest moment, puteți acum să vă scoateți vechiul ecran și să îl măsurați pentru unul nou. După ce ați achiziționat noul ecran, sunteți gata să-l introduceți în cadru. Dacă aceasta nu este o muncă pe care vă simțiți confortabil să o faceți singur, toate instrumentele necesare pot fi achiziționate de la orice magazin de hardware.

Când reintroduceți ecranul și măsurați etanșeitatea acestuia în partea superioară a deschiderii, este important ca acesta să nu fie prea strâns sau prea slăbit. Ar trebui să cadă aproximativ un inch pe uşă când este eliberată; dacă nu, ajustați corespunzător până când atingeți acest nivel de încordare.

Reglarea rolelor

Dacă ușa ecranului nu se închide corect după înlocuirea ecranului, va trebui să faceți câteva ajustări la rolele de pe fiecare parte a ușii. Este posibil ca pista pentru ecran să nu fie aliniată cu rolele, ceea ce îl împiedică să se miște fără probleme; sau, unul dintre role poate să nu fie la nivel cu vecinii săi.

Înlocuire șenile

Dacă ușa ecranului încă nu se închide corect după reglarea tuturor mecanismelor și pieselor necesare, este posibil ca șinele de pe ambele părți ale ușii să fie înlocuite. Puteți achiziționa piese de schimb de la orice magazin de hardware și sunt foarte ușor de instalat.

In cele din urma

După ce ați finalizat toți acești pași de reparare a ușii cu ecran Riverside, ar trebui să aveți acum o ușă cu ecran care funcționează! Un pic de unsoare pentru cot și răbdare vă vor ajuta să vă păstrați casa în siguranță și în siguranță în această vară.

Aveți nevoie de o reparație profesională a ușilor cu ecran Riverside

Există mai multe motive pentru care s-ar putea să fie nevoie să angajați un serviciu profesional de reparare a ușilor de la Riverside, în loc să încercați singur munca. Dacă ecranul este deteriorat fără reparații, va trebui să achiziționați unul nou.

Acesta este singurul moment în care este recomandabil să încercați și să finalizați singur acest job. Va trebui să mergeți cu aceleași măsurători pe care le-ați folosit pentru vechea ușă, ceea ce nu este o operație ușoară dacă nu sunteți familiarizat cu aceste tipuri de măsurători.

Tăierea unui ecran la dimensiunea, lungimea și lățimea corecte poate fi extrem de dificilă pentru cineva fără instrumentele sau experiența adecvată, motiv pentru care este mai bine să angajați un profesionist pentru acest loc de muncă.

Un alt motiv pentru care ar putea fi necesar să apelați un expert în repararea ușilor de la Riverside pentru ajutor este dacă nu vă puteți închide sau deschide ușa. De multe ori ceva este în neregulă cu rolele de pe ambele părți ale ușii ecranului.

Dacă acesta este cazul, va trebui să achiziționați role de schimb și să solicitați un profesionist să le atașeze pentru dvs. O ușă care este dificil de deschis poate fi la fel de periculoasă pentru casa și familia ta ca una care este dificil de închis.

Concluzie

În concluzie, ușile cu ecran oferă un strat suplimentar de protecție împotriva elementelor pentru familia și casa ta. De asemenea, permit aerului proaspăt să circule în casa ta, ceea ce este benefic pentru costurile de încălzire și răcire.

Dacă nu sunteți conștient de potențialele pericole ale ușilor cu ecran, acestea pot deveni un pericol pentru siguranța familiei dumneavoastră. Cu toate acestea, puține cunoștințe și câteva ore de muncă pot preveni circumstanțe nefavorabile.

Vă rugăm să rețineți că, dacă lucrurile nu sunt în mâinile dvs., nu așteptați să sunați la un profesionist de la Riverside în repararea ușilor. Pentru că ei știu mai multe despre ușile tale cu ecran decât tine.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.