Când cumpărați o ușă de garaj, la un moment dat se pune întrebarea dacă veți instala singur ușa sau o veți cere să o instaleze un specialist.

image - Have a Garage Door Installed - 5 Steps to a New Garage Door
Instalați o ușă de garaj – 5 pași pentru o nouă ușă de garaj

De regulă, este recomandabil ca noua ușă să fie instalată profesional de către un partener de specialitate certificat. Acesta este singurul mod de a vă asigura că toate funcțiile importante, de la deschiderea și închiderea ușii de garaj până la programarea operatorului ușii de garaj, funcționează corect și mai ales în siguranță.

Asamblarea ușii de garaj este realizată de un profesionist în 5 pași, ceea ce înseamnă că nu aveți niciun efort. În acest sfat, vă vom arăta cât de ușor și convenabil este să aveți ușa de garaj instalată.

1. Sfaturi de la Partenerul Specialist

Serviciul complet include, mai presus de toate, sfaturi profesionale din partea unui partener specializat Garage Door Max .

Acest lucru vă va ajuta să găsiți o ușă de garaj și accesorii potrivite pentru nevoile și cerințele dumneavoastră. Aveți o varietate de accesorii din care să alegeți:

Unități uși de garaj

  • Opțiuni de deschidere cu un smartphone, un transmițător de mână sau alte elemente de control
  • Ventilatie optimizata a garajului folosind usa de garaj
  • Iluminat

2. Dimensiunile Garajului

Odată ce noua ușă de garaj a fost selectată, partenerul dumneavoastră de specialitate va efectua măsurătorile direct la locul dumneavoastră. Acest lucru va asigura că ușa de garaj se va potrivi în deschidere și va funcționa corect atunci când este instalată.


Citeste si:


3. Îndepărtarea și eliminarea Vechii Uși de Garaj

Dacă există o ușă de garaj veche, aceasta trebuie demontată cu toate componentele sale înainte de a putea fi instalată ușa nouă. Profesionist va elimina vechea poarta pentru tine.

Nu trebuie să oferiți niciun instrument pentru aceasta, deoarece partenerul dvs. de specialitate va aduce cu el instrumentele necesare.

Aruncarea vechii uși de garaj este de obicei complicată, deoarece este adesea voluminoasă și materialul trebuie eliminat într-un mod ecologic.

Când vă înlocuiți ușa de garaj de către un profesionist, nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic, deoarece ușa de garaj poate fi pur și simplu luată și aruncată după ce a fost îndepărtată.

4. Instalare profesională și sigură a ușii de garaj

După îndepărtarea ușii vechi, se instalează noua ușă de garaj. Pentru a face acest lucru, toate suporturile necesare sunt mai întâi montate pe garaj și apoi componentele noii uși sunt asamblate și instalate.

5. Punerea în funcţiune

După instalarea pieselor individuale, partenerul dumneavoastră de specialitate se va asigura că ușa rulează fără probleme în șine.

De asemenea, îți configurează accesorii precum emițătoare de mână sau aplicații smart home și le programează după dorințele tale. După un briefing și predare, puteți utiliza noua ușă de garaj cu toate funcțiile sale.

Găsiți rapid noua ușă de garaj cu un partener specializat. De obicei, un profesionist poate instala o nouă ușă de garaj într-o zi.

Acest lucru vă scutește de sarcina consumatoare de timp de a instala noua ușă de garaj și de a elimina cea veche. Înlocuirea ușii de garaj de către un profesionist este deosebit de convenabil pentru dvs.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.