După cum știu bine locuitorii din New Jersey, această lună a fost cea mai rece din stat din iarna trecută. De fapt, în unele locuri, frisoanele vântului sunt la fel de scăzute ca unu sau chiar sub zero ( verificați aici ).

În consecință, din nou, datorită sistemelor de cuptoare, cu toții le-am pornit pentru prima dată în câteva luni și face iarna aspră mai suportabilă!

image - Furnace Installs and Repairs in Ridgewood, New Jersey
Instalări și reparații de cuptor în Ridgewood, New Jersey

Cu toate acestea, atunci când cuptorul tău se defectează exact când te-ai așteptat mai puțin, nimic nu este mai rău decât a trebui să îndure solstițiul de iarnă fără un cuptor eficient care să funcționeze perfect. Pe măsură ce aerul cald începe să sufle prin orificiile noastre de ventilație, mulți își găsesc confort în casele noastre.

Dar, din pacate pentru unii, apar multe probleme cu un sistem de incalzire, in mod exceptional atunci cand acesta nu este intretinut bine. A fi obligat să te ocupi de o reparație a cuptorului atunci când vremea se răcește deja este un adevărat inconvenient.

Problemele cuptorului pot varia de la diferiți factori. Poate fi din cauza vârstei sau a lipsei de întreținere. În cazul primei, poate fi necesar să vă înlocuiți complet sistemul de aer condiționat, în principal dacă acesta are o vechime între 15 și 30 de ani. Pentru acesta din urmă, poate fi necesar să determinați dacă necesită o reparație sau o înlocuire completă.

Când aveți nevoie de reparație sau înlocuire?

image - When Do You Need A Repair or Replacement?

Dacă ați neglijat cuptorul de mult timp, este posibil să observați că se confruntă cu defecțiuni frecvente. Cel puțin, veți fi conștienți de situație, mai ales dacă unitatea nu suflă aer cald.

Cu toate acestea, a decide dacă să obțineți o reparație sau o înlocuire poate fi dificilă și aproape sigur veți avea nevoie de asistența serviciilor de încălzire Ultimate Aire pentru a vă inspecta cuptorul înainte de a lua o decizie.

În majoritatea cazurilor vor apărea câteva probleme minore vizibile și, dacă observați oricare dintre aceste semne, ar trebui să contactați profesioniștii locali HVAC pentru asistență imediată.


Citeste si:


1. Temperatura inconsistentă

Întâmpinarea fluctuațiilor de temperatură în casa dvs. este un semn vădit că sistemul dvs. de încălzire nu produce o temperatură confortabilă în casa dvs. atât de eficient pe cât ar trebui să fie. Vei ști când se întâmplă când unele camere din casa ta sunt întotdeauna perfect confortabile, dar altele nu par să se încălzească suficient.

2. Zgomot inutil

Zgomotele puternice care vin din cuptorul dvs. sunt ceva ce nu puteți ignora. Când cuptorul dumneavoastră funcționează la performanță maximă, aproape că puteți uita că este chiar pornit. Pur și simplu își face funcția pentru a vă menține la o temperatură confortabilă atunci când vremea de afară este destul de rece.

Zgomotul non-stop al cuptorului, pe de altă parte, nu este doar distragător, ci poate fi și un indicator tipic al unei probleme mai grave.

De obicei, dacă sistemul dvs. de încălzire emite un sunet neobișnuit, cum ar fi un zgomot puternic sau un bâzâit, cel mai probabil se datorează unei probleme electrice cu cuptorul în sine. Prin urmare, este esențial să determinați sursa problemei cât mai curând posibil.

Sau, în caz contrar, ați putea ajunge să plătiți pentru reparații mai costisitoare din cauza daunelor neremediate cu care s-ar putea confrunta unitatea dvs.

3. Ciclism rapid

Cuptoarele de uz casnic ciclează de obicei între trei și opt ori pe oră și funcționează în medie de șapte până la douăzeci de minute pe zi. Dar dacă al tău merge și se oprește cu bicicleta mai des pentru fiecare minut sau două, asta este deja rupt! Și este posibil ca filtrele de aer înfundate să fie de vină pentru asta.

Ca urmare a neînlocuirii regulate a filtrelor, este posibil să observați că sistemul dvs. de încălzire produce un flux de aer limitat. Poate doriți să vă gândiți să vă înlocuiți filtrele de aer, astfel încât să nu vă îmbolnăviți și pe dvs. (verificați aici: https://littlethings.com/lifestyle/signs-air-conditioner-makes-you-sick ). Dar dacă acest lucru nu rezolvă problema, este semnul de a apela la profesioniști pentru ajutor.

4. Facturi mari la energie

Unul dintre motivele principale pentru care facturile dvs. de energie electrică cresc este că utilizați un cuptor vechi sau ineficient. Deoarece trebuie să muncească mai mult pentru a oferi același nivel de performanță, pot consuma mai multă energie decât ar trebui.

Ca rezultat, este posibil să aveți o creștere bruscă a facturilor de energie și ar putea fi și un indicator că cuptorul dumneavoastră funcționează mai puțin decât optim.

Înlocuirea unui sistem vechi de încălzire cu unități HVAC moderne poate fi mai eficientă din punct de vedere energetic. Ca să nu mai vorbim de faptul că pot necesita lucrări de reparații mai frecvente și cerințe de întreținere sporite.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.