Potrivit rapoartelor Biroului Federal de Investigații (FBI), la fiecare 16 secunde, în SUA are loc o spargere la domiciliu.

În 90% din cazuri, casa este goală, ceea ce oferă hoților posibilitatea de a-ți viza casa. Astfel de cazuri creează o atmosferă înspăimântătoare pentru proprietari.

image - Try These Home Security Tips to Keep the Burglars at Bay
Încercați aceste sfaturi de securitate la domiciliu pentru a ține hoții la distanță

Cu toate acestea, în loc să se simtă frică, este timpul ca proprietarii de case să ia măsurile adecvate pentru ca securitatea casei să fie prioritatea lor.

Vă întrebați cum să țineți hoții la distanță și să vă păstrați casa în siguranță? Dacă da, continuați să citiți pentru a afla câteva sfaturi de securitate pentru a vă asigura proprietatea în siguranță pentru anii următori.

Configurați sisteme inteligente de securitate și alarmă

Știați că aproape 1,8 milioane de sisteme electronice de securitate pentru locuințe sunt instalate în fiecare an în SUA? Potrivit profesioniștilor, șansele de a pătrunde într-o casă cu sisteme de securitate sunt de trei ori mai mici.

Deci, dacă nu ați instalat încă sistemul de alarmă, trebuie să vă gândiți să le instalați acum.

În mod similar, ar trebui să instalați camere de securitate. Camerele pot face parte dintr-un sistem complet de securitate a locuinței sau pot funcționa pe cont propriu.

Vă va permite să urmăriți proprietatea în timp real, chiar și atunci când nu sunteți acasă. Cu toate acestea, asigurați-vă că camerele au următoarele caracteristici:

 • Vedere nocturnă
 • Detectarea miscarii
 • Discuție în două sensuri
 • Capabilitati Wi-Fi
 • Stocare locală și în cloud
 • Rezistent la intemperii (mai ales camere de exterior)

Adăugați un plus de securitate cu un câine

Unii oameni păstrează câini pentru a păzi proprietatea în loc să-i țină ca animale de companie. Cu siguranță pot ridica nivelul de securitate într-o mare măsură.

Cu toate acestea, nu orice rasă de câini este perfectă pentru pază. Cei mai buni câini de pază care vă pot proteja pe dvs. și familia dvs. includ:

 • Mastiff Tibetan
 • Airedale Terrier
 • Ciobănesc german
 • Bullmastiff
 • Cane Corso

În afară de acestea, există câteva alte rase pe care le puteți adopta pentru a vă proteja și a vă apăra proprietatea. Sunt prietenoși cu familia, ușor de disciplinat și antrenat.

Cea mai bună parte a folosirii câinilor pentru securitate este că aceștia veghează asupra intrușilor (oameni) și nu asupra proprietății. Deci, dacă vreo persoană suspectă intră în incinta dumneavoastră, va alerta proprietarii.

Notă: Dacă aveți un sistem de securitate cu detector de mișcare, asigurați-vă că este imun la animalele de companie. Ca să-i anunțe pe intruși și nu pe prietenul tău de blană.


Citeste si:


Nu neglijați siguranța în garaj

Hoții deseori pătrund în proprietate folosind puncte de intrare, adică ușa din față, ușa din spate, fereastră și garaj.

Da, ai citit bine! Potrivit rapoartelor, aproape 10% dintre spargerile au loc prin garaj. Prin urmare, este esențial să acordați atenție siguranței garajului.

Chiar dacă intrușii nu reușesc să intre în casă, aceștia pot fura obiectele prezente chiar în garaj. Așadar, trebuie să luați legătura cu profesioniști pentru a repara sau instala dispozitive de deschidere a ușilor de garaj.

Căutați dispozitive de deschidere care includ caracteristici precum Wi-Fi și compatibilitatea smartphone-urilor. De asemenea, puteți găsi dispozitive de deschidere care pot fi integrate în sistemele de automatizare ale casei dvs.

Vă întrebați cum să găsiți un profesionist de încredere în repararea ușilor de garaj? Ei bine, este destul de ușor. Doar Google este serviciul de care aveți nevoie împreună cu locația dvs.

Să presupunem că locuiești în Phoenix. În acest caz, scrieți Repararea ușilor de garaj phoenix sau Experții ușilor de garaj din apropierea mea.

Asigurați-vă că contactați profesioniștii în prealabil și descrieți problema dvs., astfel încât aceștia să vă poată oferi o soluție și o cotație eficiente.

Utilizați lumini cu detector de mișcare

Iluminatul strategic vă poate ajuta să vă protejați proprietatea în timpul nopții de accesul neautorizat.

Puteți utiliza detectoare de mișcare în aer liber, iluminat de securitate lângă punctele de intrare (inclusiv garaj) și proiectoare. Acestea vor fi cu siguranță un factor de descurajare eficient pentru vizitatorii nedoriți.

De asemenea, puteți pune semne care indică utilizarea camerelor de securitate și a luminilor pentru a-i ține la distanță pe hoți.

De asemenea, puteți seta luminile de interior pe un cronometru pentru a pretinde că sunteți acasă, chiar și atunci când sunteți plecat.

Sfat: Folosiți luminile cu energie solară pentru a continua să economisiți la facturile de utilități, mai ales dacă plecați pentru o vacanță lungă.

Minimizați accesul la cheile casei sau la codul de acces

Hoții din zilele noastre devin deștepți; le este mai ușor să obțină acces la cheile casei sau să pirateze parola. Prin urmare, numai persoanele importante (membrii familiei) ar trebui să aibă acces la chei sau la codul de acces.

Unii oameni oferă chei suplimentare babysitterelor sau ajutoarelor. Dacă procedați și dumneavoastră la fel, vă recomandăm să evitați acest lucru sau să oferiți doar o cheie la ușa din față.

Țineți toate celelalte uși încuiate, în special camerele cu obiecte de valoare. Acest pas simplu poate ajuta la minimizarea riscului într-o mare măsură.

De asemenea, nu ascunde cheia în zone ușor de găsit, cum ar fi sub preș sau plantă.

Dacă aveți o încuietoare digitală, asigurați-vă că parola nu este ușor de ghicit. Evitați să utilizați o parolă precum ziua de naștere sau un număr precum 1234.

Stabiliți o conexiune bună cu vecinii dvs

În timpul vânătorii de case, majoritatea celor care caută o casă acordă atenție siguranței cartierului. Oferă o liniște sufletească că ei și proprietatea lor vor fi în siguranță.

Cu toate acestea, învățarea despre siguranța cartierului nu este suficientă. De asemenea, trebuie să stabiliți o legătură bună cu ei.

Se va asigura că ei supraveghează proprietatea dumneavoastră în absența dumneavoastră și raportează imediat poliției orice activitate suspectă.

De asemenea, le puteți solicita să colecteze orice pachet, ziare sau pachete pentru a indica faptul că sunteți acasă.

Bonus: Protejează zonele periculoase

Toate sfaturile menționate mai sus sunt pentru a ține intrușii la distanță; cu toate acestea, uneori devine esențial să protejați zonele periculoase de familia și prietenii predispuși la accidente.

Dacă casa ta are o piscină sau o clădire cu mai multe etaje, șansele de accidente de alunecare și cădere sunt mari. Prin urmare, ar trebui să instalați un gard în jurul perimetrelor și să creați câteva reguli pentru siguranța tuturor.

Pentru a rezuma totul

Securitatea casei tale este unul dintre multele lucruri care nu ar trebui niciodată compromise. Așadar, ar trebui să încercați sfaturile de securitate la domiciliu prezentate mai sus și să creați un mediu sigur și sănătos.

Înțelegeți că repararea securității casei nu ar trebui să fie o corvoadă. În schimb, pașii regulați, dar mici, pot ajuta la îndepărtarea potențialelor amenințări și hoți.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.