Dacă ești în căutarea unei modalități de a adăuga personalitate verandei tale, ai noroc. Există multe moduri unice și atrăgătoare din punct de vedere estetic de a vă decora veranda.

Această postare pe blog va discuta câteva dintre favorite. Deci, fie că sunteți în căutarea unui lucru tradițional sau ceva mai unic, acest articol vă va acoperi.

image - Try These Unique and Aesthetically Appealing Ways to Decorate Your Porch
Încercați aceste moduri unice și atrăgătoare din punct de vedere estetic de a vă decora veranda

Reflectați-vă personalitatea în decor

Una dintre modalitățile principale de a vă decora veranda este să vă reflectați personalitatea.

Acest lucru se poate face într-o varietate de moduri, dar unele dintre sugestiile foarte recomandate includ utilizarea de mobilier și accesorii care sunt unice pentru dvs. sau adăugarea de culori strălucitoare care exprimă cine sunteți.

Dacă sunteți genul de persoană căruia îi place să găzduiască întâlniri, luați în considerare câteva scaune suplimentare sau o masă mică. Acest lucru va oferi oaspeților tăi un loc unde să stea și să se relaxeze în timp ce se bucură de compania ta.

Puteți chiar să puneți pe verandă un semn care să vă reflecte personalitatea. De exemplu, dacă îți place grădinăritul, ia în considerare agățarea unui panou pe care scrie „Grădinarii sunt bineveniți”.

Sculptorii vechi de semne din lemn din spatele Calico Wood Signs sugerează că vă puteți personaliza chiar și semnul adăugând o monogramă sau un nume sculptat. Aceasta este o modalitate excelentă de a-ți arăta personalitatea și de a-ți face veranda mai primitoare pentru oaspeți.

Alegeți o temă

Un alt mod popular de a vă decora veranda este să alegeți o temă. Acest lucru poate fi orice, de la nautic la patriotic, și poate fi o modalitate excelentă de a adăuga personalitate verandă .

Dacă alegeți o temă, asigurați-vă că toate deciziile de decorare pe care le luați sunt bazate pe tema respectivă. Acest lucru va ajuta la crearea unui aspect mai coeziv pentru verandă.


Citeste si:


Fii creativ cu iluminarea ta

Adăugarea de iluminare este o altă modalitate excelentă de a îmbunătăți aspectul și senzația verandei dvs. Puteți fi cât de creativ doriți cu aceasta și există multe tipuri diferite de iluminat din care să alegeți.

precum șiruri de lumină, felinare sau chiar lumânări. Toate acestea pot adăuga o senzație caldă și primitoare verandei tale.

Dacă sunteți în căutarea ceva mai festiv, luați în considerare adăugarea de iluminat cu tematică de sărbători. Acest lucru vă va ajuta să vă aduceți pe dumneavoastră și pe oaspeții dvs. în spiritul sărbătorilor.

Adăugați puțină verdeață

O altă modalitate grozavă de a vă decora veranda este să adăugați puțină verdeață. Acest lucru se poate face în mai multe moduri, dar unele dintre cele mai populare includ plantele suspendate, plantele în ghivece sau chiar plasarea câtorva vaze pline cu flori proaspete.

Acest lucru nu numai că va adăuga puțină culoare și viață verandei dvs., dar poate ajuta și la crearea unei atmosfere mai relaxante.

Dacă nu sunteți sigur ce fel de plante să folosiți, luați în considerare să discutați cu o pepinieră locală sau un centru de grădinărit. Ei vă vor putea oferi câteva sugestii grozave în funcție de nevoile dvs. specifice.

image - Add Some Greenery

După cum puteți vedea, există multe moduri diferite de a vă decora veranda. Așadar, indiferent dacă căutați ceva tradițional sau ceva mai unic, există o mulțime de opțiuni din care să alegeți.

Doar asigurați-vă că vă reflectați personalitatea în decor și distrați-vă cu el. Verandă este un loc minunat pentru a-ți exprima creativitatea.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.