Dacă nu sunteți confortabil cu constatările unei inspecții la domiciliu, aceasta poate reprezenta o oportunitate de a renunța la oferta dvs. Acest pas este important deoarece inspectarea poate economisi mii. Să vedem de ce nu trebuie ratată inspecția acasă:

image - Importance of Home Inspection
Importanța inspecției la domiciliu

1. Oferă o „ieșire”

O inspecție de calitate a locuinței poate dezvălui informații critice despre starea unei case și a sistemelor acesteia. Acest lucru îl face pe cumpărător să știe ce costuri, reparații și întreținere poate necesita casa imediat și în timp.

Dacă nu sunteți confortabil cu constatările dvs. din acest pas de cumpărare a proprietății, aceasta reprezintă de obicei o ultimă oportunitate de a renunța la achiziționarea unui loc nou, deoarece aceasta ar putea economisi mii.

2. Siguranța este pe primul loc

Când vă gândiți să cumpărați o casă, este important să verificați pericolele de siguranță, cum ar fi radonul, monoxidul de carbon și mucegaiul. Acestea ar trebui să fie testate de un inspector, astfel încât să poată pune în contract că, dacă aceste probleme sunt detectate în timpul inspecției, atunci aveți opțiunea de a vă anula oferta pentru această casă.

Este important ca cumpărătorii să fie pregătiți înainte de a face orice achiziție mare, cum ar fi case sau mașini. O modalitate bună de a face acest lucru ar fi ca inspectorii lor personali să se uite direct la proprietățile în care doresc să investească; aceste inspecții se numesc inspecții la domiciliu (HI).

3. Atașamente sau completări de fapte

O inspecție la domiciliu poate dezvălui dacă camerele, garajele modificate sau subsolurile au fost finalizate fără un permis adecvat și nu au respectat codul, potrivit Chantay Bridges de la Clear Choice Realty & Associates.

„Dacă o casă are adăugiri ilegale de camere care nu sunt permise, aceasta afectează utilizarea taxelor de asigurare și, cel mai important, valoarea totală. În esență, un cumpărător cumpără ceva care din punct de vedere legal nu există”, explică ea. Chiar și casele noi cu sisteme instalate incorect vor deveni „problema” financiară de rezolvat.

Dacă vă vindeți proprietatea în acest an, asigurați-vă că un inspector verifică permisele înainte de data limită.” Acest lucru îi face pe cumpărători conștienți că pot întâmpina probleme în continuare dacă ceea ce a fost găsit nu a fost legal.


Citeste si:


4. Protecție

Atunci când cumpărați o proprietate „așa cum este” blocată sau vânzarea în lipsă, inspecțiile la domiciliu sunt esențiale. Casele cu pensiune dezvoltă adesea probleme de mucegai care costă o mulțime de bani pentru a remedia și care prezintă probleme de sănătate.” Greg Haskett, vicepreședintele Serviciului de inspecție HomeTeam a spus că este obișnuit ca inspectorii să constate că liniile de instalații sanitare din cupru au fost îndepărtate de pe proprietăți de oameni care încearcă să le vândă pentru bani atunci când sunt blocate.

5. Un instrument de negociere

Agentul imobiliar Jennifer De Vivo de la De Vivo Realty, cu sediul în Orlando, spune că raportul de inspecție a locuinței prezintă o oportunitate de a solicita reparații și/sau de a solicita o reducere de preț sau un credit de la vânzător. Colaborați cu agentul imobiliar pentru a înțelege ce solicitări pot și ar trebui făcute pentru a negocia o afacere mai bună.

6. Determină costurile viitoare

Inspectorii de locuințe pot estima vârsta de instalare a sistemelor majore dintr-o casă, cum ar fi instalațiile sanitare, încălzirea și răcirea, și echipamentele critice, cum ar fi încălzitoarele de apă. Ei vor diagnostica condițiile actuale din cadrul structurii în sine pentru a vă spune cât timp au fost finisaje în interiorul acesteia.

Toate componentele dintr-o locuință au o dată de expirare care este determinată de momentul în care necesită înlocuire, ceea ce îi ajută pe oameni să ia decizii importante de buget cu privire la casele lor, în timp ce determină ce tip de acoperire de asigurare sau garanții ar trebui să ia în considerare și pentru ele.

7. Stabiliți factorii care ar putea defalca tranzacțiile

Inspecțiile la domiciliu sunt cruciale și pot ajuta cumpărătorii să identifice câți bani sau efort suplimentar sunt dispuși și pot să cheltuiască pentru a-i duce acasă într-o stare care este acceptabilă personal. Dacă nu doriți să reparați probleme precum jgheaburi defecte, pereți crăpați sau tavane, poate că nu sunteți încă pregătit să vă găsiți casa de vis.

8. Aflați cum să vă protejați investiția mare

Inspecțiile la domiciliu sunt o investiție demnă. Ele pot ajuta proprietarii să identifice și să rezolve potențialele probleme cu locuințele lor, ceea ce ar putea economisi bani pe termen lung.

9. Dezvăluie imaginea de ansamblu pe care nu o poți vedea din exterior

Atunci când cumpără o casă, oamenii ar trebui să folosească inspecția locuinței Long Island NY pentru a înțelege nuanțele care ar putea fi cea mai mare achiziție pe care au făcut-o vreodată. Oamenii se îndrăgostesc de o proprietate bazată pe culoarea pereților, locație sau altceva; cu toate acestea, sunt complet orbi la problemele care pot transforma acea casă de vis într-un coșmar.

10. Asigurarea este esențială

Inspectorii de locuințe calificați pot face toate lucrurile discutate în același timp cu celelalte servicii ale lor și pot economisi timp și bani cumpărătorului casei pe termen lung. Unele companii de asigurări nu vor asigura o locuință dacă sunt găsite anumite condiții sau fără certificări.

Cumpărătorii de case ar trebui să găsească un inspector care are experiență de lucru cu asigurătorii înainte de a cumpăra, astfel încât să nu existe întârzieri atunci când au nevoie de acoperire imediat după închiderea unei noi proprietăți.

Este important ca cumpărătorii de case să analizeze ce tipuri de rapoarte necesită diferite asigurări și să întrebe despre disponibilitate în timpul inspecției.

Luați un inspector acasă cât de curând!

Agentul dvs. imobiliar vă poate oferi o listă de inspecții comune la domiciliu care sunt disponibile pentru cumpărătorii din zona dvs.

De asemenea, puteți cere recomandări de la inspectorul dvs. cu privire la specialiști suplimentari care ar putea ajuta la diagnosticarea oricăror probleme legate de starea sau istoricul casei, cum ar fi deteriorarea mucegaiului și a umezelii, care ar putea indica probleme structurale ascunse care nu sunt ușor vizibile la vizualizare. doar pentru scurt timp după semnarea documentelor de cumpărare.

Concluzie

Să nu uităm, călătoria de cumpărare a casei ar trebui să fie plăcută. Nu lăsați frica de o inspecție la domiciliu să vă aducă tot ce este mai bun. Deși costă bani, orice se poate repara.

Mult mai important să învățați cât mai multe posibil înainte de a finaliza contractul de cumpărare și de a semna un împrumut pentru o casă de pe piață cu multe probleme care necesită remediere sau modernizare – cel puțin mulți foști proprietari au făcut deja această lucrare, așa că trebuie să ia în considerare prețul oarecum, dar totuși ar putea. costă câteva mii de dolari dacă totul necesită revizii/înlocuiri ample de la fundație în sus!

Singura persoană care decide ce merită timp și bani este doar o singură cumpărătură care se uită la diverse proprietăți până când găsește o persoană de „vis” dispusă să plătească bani mari (deși sper să-i recupereze prin revânzare).


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.