Transformarea spațiului tău exterior nu este o mare problemă. Cu niște artă estetică de perete în locuri strategice, covoare frumoase, podele frumoase, mobilier clasic și verdeață potrivită, îți poți transforma camera de zi dintr-un spațiu plictisitor într-o capodopera uimitoare.

Însă, lucrurile nu sunt adesea ușoare atunci când decizi să-ți înfășești abilitățile decorative în exterior. De fapt, mulți proprietari consideră că decorarea în aer liber este descurajantă, plictisitoare și mai puțin plăcută. Uneori, pentru că le lipsesc abilitățile și cunoștințele necesare pentru a duce treaba la bun sfârșit. Alteori, din cauza lenei.

image - Spruce Up Your Backyard with These 5 Unique Tips
Îmbunătățiți-vă curtea din spate cu aceste 5 sfaturi unice

Dacă sunteți dornic să vă amenajați curtea, dar nu aveți cunoștințele, acest ghid vă va oferi informațiile necesare.

1. Cumpărați mobilier de terasă nou

Aruncă o privire atentă la mobilierul tău de terasă; sunt in forma buna? Dacă sunt vechi sau defecte, este timpul să le eliminați și să vă reîmprospătați zona de terasă cu mobilier de terasă nou și modern.

Pe lângă cumpărarea de mobilier de terasă noi pentru a le înlocui pe cele vechi, este posibil să doriți să faceți câteva completări importante. Ce lipsește în zona ta de terasă? Este un covor, o oglindă, un felinar, un raft, o umbrelă, un ghiveci de flori sau un balansoar? Adaugă-le pentru a spori atractivitatea și funcționalitatea zonei tale de terasă.

2. Iluminați căile cu lumini

În timpul zilei, soarele acționează ca o sursă de lumină. Dar ce se întâmplă noaptea? Cum îți navighează vizitatorii în curtea din spate până la casa ta?

Una dintre cele mai bune modalități de a rezolva acest lucru este prin instalarea de lumini pe căile dvs. Nu ne referim la becuri fluorescente de pe terasa ta. În schimb, ne referim la lumini de căi reale concepute pentru a ajuta oamenii să-și găsească drumul după întuneric.

Și demn de reținut este că aceste lumini nu vor servi doar ca sursă de iluminare, ci vor acționa și ca o piesă estetică.


Citeste si:


3. Instalarea unui gard de confidențialitate

Dacă sunteți unul dintre acei oameni care prețuiesc intimitatea, sunt șanse să petreceți mai mult timp în interior decât în aer liber. O modalitate bună de a vă transforma curtea într-un spațiu privat – unde nu va trebui să vă speriați de privirile indiscrete – este să instalați un gard de intimitate.

Deși există mai multe reguli de bricolaj concepute pentru a vă ajuta să faceți acest lucru, vă recomandăm să apelați la profesioniști. Puteți alege o companie de gardă de încredere, un om de mână sau o companie Purple Fencing pentru a executa munca eficient și la timp. De asemenea, asigurați-vă că determinați dacă vecinătatea dvs. permite o astfel de caracteristică înainte de a o instala.

4. Instalați focare

Există momente în care vrei să ieși afară și să te relaxezi, dar să te răzgândești din cauza vremii vii? Cu un focar instalat în curte, vă puteți relaxa și socializa în timp ce vă bucurați de briza liniștitoare a serii.

Pe lângă faptul că sunt o sursă de căldură, șemineele sunt, de asemenea, cunoscute că oferă un instrument excelent de gătit. Cea mai bună parte? Sunt o sursă bună de divertisment. Se poate sta lângă foc și se poate vedea cum trosnește în timp ce consumă buștenii.

5. Luați în considerare cumpărarea unei statui

De ce nu te-ai gândit să cumperi o statuie? Împodobirea curții cu o statuie este o modalitate unică de a spori atractivitatea casei tale și de a o scoate în evidență față de vecinii tăi.

Există o mulțime de statui uimitoare în curte acolo. Una sau două statui bine selectate, plasate în locații strategice din casa ta (cum ar fi grădina ta sau lângă intrarea principală) îi vor spori atractivitatea,

Concluzie

Decorarea curții tale nu trebuie să fie dificilă. De fapt, spre deosebire de spațiul interior, curtea din spate vă permite să încercați diferite tehnici decorative. Asigurați-vă că luați în considerare animalele de companie și copiii dvs. atunci când proiectați (dacă aveți).


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.