O prezență de afaceri online trebuie să fie consecventă pentru a continua să primească noi clienți potențiali și o creștere impresionantă. North American Home Services a înregistrat un succes remarcabil în afacerile de servicii la domiciliu datorită strategiilor inteligente de marketing care le amintesc în permanență clienților existenți și noi de servicii.

Afacerile de servicii la domiciliu se confruntă cu dificultăți în identificarea strategiei de marketing ideală pentru a reflecta ceea ce oferă afacerea și pentru a obține noi clienți pentru a se extinde. Mulți furnizori de servicii se plâng că strategia lor de marketing nu dă rezultatul corect, neștiind ce fac greșit.

image - Great Ideas to Elevate your Home Services Marketing
Idei grozave pentru a-ți crește marketingul pentru servicii la domiciliu

Serviciile de marketing ar trebui să reflecte serviciile unice ale clientului dvs. pentru a ieși în evidență față de concurenți. Ideile de mai jos vă vor ajuta să cunoașteți modalități de a crește marketingul serviciilor la domiciliu atunci când aveți dificultăți în a dezvolta o strategie unică.

Prezență online puternică

Prezența online este necesară pentru societatea actuală, unde dezvoltarea tehnologiei a determinat companiile să treacă la serviciile online pentru a-și extinde prezența în afaceri online. A fi activ pe platformele de social media este esențial pentru a ajunge la baza diversificată de clienți prin postarea online a tuturor serviciilor actualizate.

Oamenii din zilele noastre sunt pe telefoanele lor în mare parte din timp în căutarea unor servicii profesionale și trebuie să profitați de asta pentru a continua să comunicați cu clienții.

Pe lângă faptul că aveți platforme de rețele sociale precum Facebook și Instagram, ar fi de ajutor dacă ați avea și un site web activ cu toate detaliile esențiale pentru a ajuta clienții să vă ajungă. Utilizarea unor instrumente precum gramatical vă poate ajuta să construiți o bucată bună de conținut pentru site-ul dvs. Consultați recenzia gramaticală pentru o mai bună înțelegere a produsului.

Site-ul ar trebui să fie funcțional și actualizat în fiecare săptămână, cu noi bloguri de la scriitori cu experiență, care vă pot exprima serviciile prin scrierea și educarea clienților. Ușurează contactul clienților, având un număr activ de apelat sau e-mail pentru a face întrebări directe fără întârzieri.

Clienții vizitează site-uri web pentru a afla despre afacere și pentru a vedea oferte și locații înainte de a investi în serviciile oferite.


Citeste si:


Plătiți pentru reclame

Reclamele sunt esențiale în care să investiți pentru a ajunge la clienții potențiali pentru a vă asigura că obțineți succesul de care aveți nevoie, diversificându-vă serviciile și promovându-le către diferiți clienți potențiali. Aplicați cuvinte cheie pentru a face căutarea dvs. în anunțuri Google puternică și pentru a ajuta oamenii să vă acceseze serviciile fără a avea probleme.

Alte platforme oferă reclame cu plată pe clic, care dau rezultate bune, deoarece sunteți sigur că fiecare client care face clic pe forum va vedea profilul companiei dvs. și serviciile oferite, ceea ce vă va oferi informații despre unde să aflați mai multe.

Reclamele sunt o strategie excelentă pentru a ajunge la potențiali clienți care vă pot angaja serviciile sau le pot recomanda cuiva care caută astfel de servicii.

Diversitatea marketingului online face posibilă găsirea nișei de marketing a afacerii dvs. în mod unic pentru a ieși în evidență față de concurenți. Un specialist în marketing vă poate ajuta să cunoașteți reclamele potrivite în care să investiți pentru a vă crește clienții potențiali și pentru a vă mări baza de clienți.

Utilizați recomandări

Recomandările sunt o modalitate excelentă de a ajuta clienții potențiali să câștige încredere în ceea ce oferiți înainte de a vă angaja serviciile. Trebuie să fii strategic pentru a convinge clienții că serviciile tale sunt grozave pentru a le câștiga încrederea și loialitatea.

Clienții existenți vă ajută să vă promovați afacerea, oferind recomandări prietenilor și familiei în căutarea unor servicii similare, testând serviciile de calitate furnizate anterior.

Puteți motiva clienții să ofere recomandări oferind reduceri și tichete cadou atunci când achiziționează un nou client pentru afacerea dvs. Urmăriți toate clienții potențiali și oferiți potențialilor clienți detalii esențiale despre serviciile pe care le doresc.

Recomandările sunt mai ieftine pentru a dobândi un nou client în afacere, deoarece nu va trebui să cheltuiți mult pe reduceri și tichete cadou.

Publicitate pentru influenți

În societatea modernă, influencerii au un număr mare de urmăritori online, ceea ce înseamnă că mai multe persoane își văd și văd postările atunci când sunteți în mențiuni. În timp ce căutați ceea ce este mai bine să investiți în strategia dvs. de marketing, ar trebui să vă gândiți să plătiți unui influencer pentru mențiuni pe paginile lor de socializare, ceea ce duce la achiziționarea de câțiva clienți potențiali.

Costul mențiunilor va depinde de cât de influent este cineva, iar bugetul tău va determina pe cine îți poți permite. Pentru a-l cunoaște pe influencerul potrivit cu care să lucrezi, ar trebui să-l cauți pe cel specializat în imobiliare și întreținerea locuințelor, deoarece mulți telespectatori pot fi interesați de serviciile pe care le oferi la domiciliu.

Influencerii au adepți fideli care au încredere în recomandările lor; astfel, mai mulți proprietari de afaceri au găsit succes în marketingul cu influenceri, deoarece ajută să ajungă la oameni din diferite locații. A fi prezentat de influenți va dezvolta o relație de afaceri cu aceștia, care poate duce la un acord de prețuri care va fi echitabil.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.