Întotdeauna există ceva în casele noastre care nu bifează toate căsuțele la începutul fiecărui an. Jgheaburile pot fi rupte, chiuvetele pot curge sau podeaua poate fi dezvoltat niște pete.

Deși toate acestea sunt probleme nesemnificative, ele ne pot afecta standardele de viață și ne pot afecta confortul general.

Un proiect de îmbunătățire sau renovare a locuinței vă poate ajuta să rezolvați aceste probleme, oferind în același timp casei dvs. un aspect destul de nou. De asemenea, vă oferă oportunitatea perfectă de a încerca sau de a implementa noi idei de design.

În acest fel, vei fi întotdeauna sigur că casa ta este la standardele moderne. Dacă nu ești blocat de unde să începi, iată câteva proiecte de adăugat la lista ta.

image - Home Improvement Ideas You Should Try in 2022
Idei de îmbunătățire a locuinței pe care ar trebui să le încercați în 2022

1. Reîmprospătează-ți casa cu vopsea

În timp, casa ta necesită revopsire pentru a-și păstra aspectul original frumos. Aceasta poate fi la interior sau la exterior, în funcție de perspectiva generală.

Vara este cel mai bun moment pentru a începe proiectul de revopsire în casa ta. Vremea caldă va permite vopseaua să se lipească corect și va asigura că durează mai mult.

Cea mai bună parte este că pictura este un proiect de bricolaj pe care îl poți gestiona singur acasă. Pur și simplu identificați zonele din casa dvs. care au nevoie de înălțare și continuați cu sarcina. De asemenea, ajută să cunoașteți tipul de culori cu care se potrivește un proiect de pictură exterioară , la fel și pentru interior.


Citeste si:


2. Îmbunătățiți zonele exterioare

Un proiect de îmbunătățire a locuinței nu este niciodată complet fără înfrumusețarea exteriorului. Curtea, zona de grădină și gardurile au nevoie de mai multă atenție. Îmbunătățirea proiectului dvs. exterior, totuși, vine cu costuri diferite.

Dacă sunteți pregătit să renovați întreaga curte, veți avea nevoie de ceva timp pentru a o planifica. Dar există încă și alte îmbunătățiri simple de bricolaj pe care le puteți încerca pentru mult mai puțin.

De exemplu, plantarea unor flori în jurul curții din spate și de-a lungul trotuarelor vă poate anima curtea din față fără a cheltui mult.

De asemenea, puteți realiza aceleași îmbunătățiri prin eliminarea tuturor arbuștilor, plantelor și a oricăror copaci din jurul curții. Iluminatul exterior exterior poate, de asemenea, să vă îmbunătățească curtea și să-i dea un aspect de vis după care ați tânjit.

3. Înlocuiți aerul condiționat

Lăsarea AC-urilor cu filtre murdare este cauza principală a circulației murdăriei în casa dvs. Acest lucru provoacă mai multe alergii în întreaga casă, mai ales dacă AC funcționează în timpul verii.

Curățarea acestor aparate de aer condiționat este un proiect important de îmbunătățire a locuinței, care vă poate îmbunătăți spațiul de locuit.

Pe lângă curățarea filtrelor AC, luați în considerare o revizie completă a unității AC și obțineți una nouă. Pentru a completa designul modern al casei tale, alege un aparat de aer condiționat inteligent pentru fereastră .

AC vă menține confortabil fără a vă împiedica. Oferă un flux de aer mai bun decât unitățile normale de aer condiționat într-un mod ecologic și inteligent.

Gândul final

Ar trebui să desfășurați proiecte de îmbunătățire a locuinței cel puțin în fiecare an pentru a oferi casei dvs. un aspect reînnoit. De asemenea, servește ca o modalitate de a vă menține standardele de viață, păstrând în același timp casa modernă și frumoasă.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.