Bucătăriile mici sunt un diavol de organizat, mai ales dacă nu ești obișnuit cu ele. Un lucru în plus pe blat și bucătăria ta va sfârși prin a arăta ca o zonă de război și este atât de ușor să arate dezordonat, chiar dacă te asiguri că o ții organizată și ții lucrurile bine la locul lor.

image - Storage Ideas for Small Kitchen
Idei de depozitare pentru o bucătărie mică

Nu este ușor, dar puțină creativitate și un pic de gândire pot contribui în mare măsură pentru a face bucătăria ta mică să arate ca un rai al bucătarului.

Continuați să citiți pentru a afla cum puteți maximiza spațiul și puteți depozita lucruri în bucătăria dvs. mică.

Tipul potrivit de dulapuri

Dulapurile potrivite sunt importante pentru fiecare bucătărie și cu atât mai mult dacă nu ai mult spațiu cu care să lucrezi. Nu este loc pentru modele voluminoase și complicate și vă sugerăm să păstrați totul simplu. Există nenumărate dulapuri de bucătărie minimaliste rta care ar fi ușor pentru portofel și ar fi grozave în bucătărie – verificați-le.

Indiferent de design pe care îl alegeți, asigurați-vă că modelele și stilurile nu ocupă prea mult spațiu, atât literal, cât și vizual. Ține-te de nuanțe deschise, neutre și de accesorii elegante de bucătărie.

Rafturi deschise

O altă modalitate excelentă de a menține dezordinea la minimum este să renunțați complet la dulapurile de bucătărie și să obțineți în schimb rafturi deschise. Dar aceasta este una dintre acele situații cu risc ridicat și cu recompensă ridicată. Dacă păstrați prea mult pe rafturi, bucătăria va arăta și mai rău decât atunci când avea dulapuri de bucătărie.

image - Open Shelves

Variați înălțimile în rafturile deschise, păstrați doar articolele esențiale în bucătărie și asigurați-vă că adăugați piese de decor minuscule sau suculente pe ele pentru a le face să arate bine.


Citeste si:


Faceți din depozitul dvs. parte a decorului

Rafturi deschise sau fără rafturi deschise, dacă aveți ceva în aer liber, faceți-l parte din decor. Acest lucru poate însemna să atârnați oale și tigăi de pereții expuși de cărămidă pentru a-i oferi o senzație rustică și să folosiți sticle și recipiente de depozitare pentru condimente și condimente.

În bucătăriile mici, lucruri precum sare, piper și unele sosuri pot fi lăsate afară lângă aragaz. Pe de altă parte, puteți depozita făina, legumele și orezul în borcane mari de sticlă pe rafturile bucătăriei, unde vor fi vizibile. Astfel economisiți spațiu în dulap pentru lucrurile care au nevoie de el mai mult.

Fii creativ în privința spațiului

Când lucrați cu spațiu de stocare limitat, trebuie să găsiți spațiu pentru a stoca lucrurile în locurile cele mai puțin probabile.

Lucruri precum un raft cu două niveluri în colț vă pot ajuta să depozitați mai multe lucruri acolo decât erați anterior. De asemenea, puteți folosi suporturi verticale pentru condimente pentru dulapurile dvs. pentru a profita de spațiul vertical – acest lucru lasă mai mult spațiu în dulapuri pentru alte lucruri și puteți depozita mai multe condimente acolo.

Există chiar și rafturi pentru lucruri aleatorii, cum ar fi hârtie de copt și sticle de oțet, pe care le puteți atârna peste ușile dulapurilor și puteți crea spațiu acolo unde nu există. Dacă doriți să eliberați mai mult spațiu pe tejghea, puteți obține un suport magnetic pentru cuțite care se lipește de perete și scăpa de blocul de cuțite.

Concentrați-vă pe eficiență

Uneori ne putem pierde atât de mult în felul în care arată bucătăria încât uităm că ar trebui să gătim în ea. Această parte a acestui articol este doar pentru a vă aminti că bucătăria dvs. trebuie să fie ușor de lucrat în mai mult decât trebuie să fie frumoasă și, uneori, trebuie doar să alegeți între cele două.

Păstrați săpunul de vase și prosoapele de hârtie lângă mașina de spălat vase, depozitați toate bolurile, cuțitele și plăcile de tăiat în jurul zonei de preparare a alimentelor și asigurați-vă că aveți toate condimentele, sosurile și uleiul lângă aragaz.

Dacă te gândești la ceea ce vei avea nevoie atunci când lucrezi la diferite zone ale bucătăriei și depozitezi toate articolele în consecință, vei fi mai mult decât mulțumit de bucătăria ta, chiar dacă nu arată cel mai bine.

Scopul tău ar trebui să fie să depozitezi totul în așa fel încât să nu fie nevoie să te plimbi sau să te miști prea mult pentru a obține ceea ce ai nevoie în timp ce faci ceva.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.