Decorațiile vă pot face casa să arate uimitoare și primitoare – nu există nicio îndoială despre asta.

Cu toate acestea, poate avea și un impact semnificativ asupra bugetului dvs. A face casa ta să semene cu cele văzute în reviste înseamnă să investești în articole de ultimă generație. Cu toate acestea, nu este necesar!

image - Budget-Friendly Decorating Ideas to Make Your Living Room Look Luxe
Idei de amenajare prietenoase cu bugetul pentru a face camera de zi să pară luxoasă

Înțelegeți că scopul dvs. este să vă faceți proprietatea să arate de lux și lux. Din fericire, puteți atinge acest obiectiv fără a vă pierde bugetul stabilit.

Regula de bază este să investești inteligent și nu mult. Acestea fiind spuse, haideți să aflăm câteva idei de decorare pe care le puteți încerca pentru a face spațiul dvs. de locuit să arate luxos!

Adăugați mulaje decorative pentru un aspect sofisticat

Adăugarea de mulaje decorative este una dintre modalitățile accesibile de a face spațiul dvs. de locuit să arate frumos și sofisticat. Modelarea ajută la adăugarea unei note profesionale decorului casei. Și, de asemenea, funcționează perfect cu conceptul de design minimal .

Puteți primi ajutor profesional sau puteți învăța să o faceți singur. Oricum, nu vă va împovăra buzunarele. De asemenea, dacă potriviți culoarea mulării cu pereții, va arăta mai elegant.


Citeste si:


Utilizați covoare pentru a adăuga o senzație confortabilă sufrageriei dvs

Covoarele sunt o modalitate sigură de a vă face spațiul confortabil. În plus, adaugă și texturi și culori în cameră, creând o aură primitoare.

De asemenea, sunt disponibile în diferite dimensiuni și stiluri pentru a se potrivi cu tema dvs. curentă. În plus, acestea funcționează grozav pentru ambele anotimpuri, adică vara și iarna.

De fapt, dacă locuiți într-o țară în care acum este vară, cum ar fi Australia, puteți utiliza în continuare această idee de decor. Pentru că covoarele vor ajuta la reținerea aerului fierbinte, păstrând în același timp aerul rece în interiorul casei. Astfel, camera va avea o temperatură confortabilă.

Sfat: pentru a găsi un covor la preț accesibil în apropierea dvs., încercați să căutați online. Puteți folosi cuvinte cheie sau termeni precum covoare online Australia sau covoare online lângă mine. Vă va ajuta să găsiți covoare de cea mai bună calitate, dar la prețuri accesibile pentru decorarea casei.

Afișați obiecte antice pentru a adăuga o notă de lux

O altă modalitate de a adăuga un aspect luxos casei și camerei dvs. este utilizarea articolelor antice sau de epocă. Le puteți găsi cu ușurință la magazinele second-hand din apropiere. Sau puteți căuta, de asemenea, printre articolele vechi stocate în casa dvs.

Cu toate acestea, nu ieși din greu cu elemente antice. În schimb, folosește una sau două piese doar pentru a atrage atenția oaspetelui. De asemenea, deoarece veți folosi mai puține articole, aveți opțiunea de a obține accesorii la scară largă.

De exemplu, dacă utilizați o oglindă cu ramă metalică. Puteți folosi o oglindă mare, în loc de una mică. Va ajuta la acoperirea unei părți mari a peretelui, făcând în cele din urmă locul dvs. să arate mai mare și frumos.

De asemenea, puteți folosi o vază veche de flori și puteți adăuga flori proaspete pentru a face locul dvs. să arate senin și plăcut.

Încheierea totul!

Aceste sfaturi vă vor asigura că spațiul dumneavoastră arată plăcut din punct de vedere estetic, fără a fi nevoie să cheltuiți o avere. Acordați atenție luminii, distanței și confortului. Restul vă va face automat locul luxos.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.