Bucătăriile de astăzi sunt formate în mare parte din dulapuri și un singur blat.

Cu toate acestea, designul bucătăriilor se extinde acum dincolo de aspectul convențional. Bucătăriile vin în forme lungi și subțiri, scurte și înguste, spațioase, rotunde și compacte. Bucătăriile diferite oferă caracteristici diferite.

O insulă este un tejghea sau un bar independent amplasat într-o zonă de bucătărie. Unitatea are de obicei o parte pentru prepararea alimentelor și o puteți folosi pentru depozitare și locuri suplimentare.

image - White Kitchen Island Design Ideas
Idei de amenajare a insulei de bucătărie albă

Insulele sunt completări grozave pentru zona dvs. de gătit. Le puteți folosi pentru a distra oaspeții, pentru a crea un spațiu suplimentar de relaxare sau pentru a crea zone suplimentare de gătit.

Dacă intenționați să construiți o casă nouă, este posibil să fiți interesat de designul insulei de bucătărie. Există multe tipuri de insule de bucătărie, cum ar fi lemn, marmură, granit, sticlă, metal și beton.

Caesarstone are un articol detaliat despre ideile moderne de amenajare a blatului de bucătărie. Faceți clic pe linkul de mai jos pentru a-l citi. https://www.caesarstone.ca/blog/types-of-kitchen-countertops-design-ideas/

Un design alb cu insulă de bucătărie poate fi cea mai bună alegere pentru a vă decora bucătăria. Este, de asemenea, cea mai populară alegere. Acest articol vă va spune câteva idei pentru un design alb de insulă de bucătărie.

Adăugarea Mesei Bistro

O insulă de bucătărie personalizată este scumpă și nu se potrivește tuturor. Puteți căuta o masă de lucru simplă sau o masă de bistro cu formă dreptunghiulară și un raft de jos pentru a fi folosit ca insulă de bucătărie.

Planificați cu atenție spațiul walkaround

Când vă gândiți cum să alegeți insula de dimensiunea potrivită, gândiți-vă la spațiul de care veți avea nevoie dincolo de ea. O insulă poate fi o caracteristică bună într-o bucătărie, dar consumă foarte mult spațiu. Este bine să vă gândiți la spațiul disponibil și să îl folosiți înainte de a adăuga unul în design.

Combinați și potriviți opțiunile de stocare pentru a se potrivi nevoilor dvs

În bucătăriile mici, plasarea unei insule de depozitare poate crește cantitatea de spațiu pentru dulap și sertare. Este o idee bună să aveți dulapuri și sertare pentru orice, de la plăci de tăiat la scaune și cutii de pâine.

Cu rafturi, puteți afișa cu ușurință articole care sunt prea mari pentru un sertar. De asemenea, puteți folosi rafturi deschise pentru a scoate în evidență alimentele pe care le gătiți cu plăcere.

Pentru a adăuga o notă familiară, proprietarii pot cumpăra o insulă cu cărți expuse. Acest lucru le permite să elibereze spațiu pe blat și să-și prezinte cărțile de bucate preferate.

Schimbarea materialelor din bucătărie

Deoarece bucătăriile trebuie să fie spațioase și funcționale, este o idee bună să schimbați materialele de pe suprafața insulei din bucătărie. Poate fi folosit în diferite scopuri, în funcție de locul în care îl plasați.

De exemplu, o insulă de bucătărie este adesea construită folosind piatra ca material pentru blat. Cu toate acestea, alte suprafețe pot fi create folosind lemn pentru idei de bar pentru micul dejun.


Citeste si:


Bar de mic dejun în formă de L

Formatul dulapului în formă de L a fost folosit de mult timp în bucătărie. Funcționează foarte bine și pentru insulele albe de bucătărie.

Un bar de mic dejun în formă de L poate crește numărul de mese din sufragerie în același spațiu ca o insulă. Acest stil este ideal pentru persoanele cărora le place să se distreze și să servească mâncare și băuturi.

Fii creativ

Dacă aveți mult spațiu în bucătărie, insula de bucătărie poate fi atât de mare pe cât doriți. Insulele de bucătărie sunt folosite în bucătăriile contemporane, dar le puteți face cu ușurință să se simtă un pic ca un cocktail bar adăugând locuri suplimentare pentru șase.

Adăugați neutre și texturi într-o bucătărie albă

Dacă sunteți în căutarea unui design modern al bucătăriei albe pentru a vă lumina și a lumina spațiul, atunci adăugarea texturii stratificate este compromisul perfect.

Albastrul cer este o culoare neutră și caldă. Deci, atunci când îi adaugi puțin negru, îl face să iasă în evidență.

Adăugarea mesei de sufragerie

Pe lângă faptul că are spațiu suplimentar pentru gătit, electrocasnice și blaturi, una dintre cele mai bune idei de bucătărie modernă în acest moment este adăugarea unei mese.

În urmă cu zece ani, existau în principal două înălțimi: înălțimea tejghelei și înălțimea barei. Există mai multe niveluri pentru a se potrivi diferitelor funcții, cum ar fi înălțimea barei. Este adesea folosit ca suprafata de lucru.

Când vă aflați într-un apartament mic și nu aveți o masă separată, ați putea fi înclinat să luați masa cu oaspeții dvs. pe insula de bucătărie. Cu toate acestea, dacă doriți să împărtășiți o experiență de luat masa, o masă de terasă poate servi acestui scop.

Adăugați culori

O insulă este o modalitate excelentă de a adăuga o notă de culoare unei bucătărie. Spațiul alb dintr-o bucătărie poate fi proiectat pentru a-i oferi o senzație de calm.

Dacă ai chef să faci ceva în orice moment, albii îți oferă acel sentiment de a fi în starea de spirit potrivită.

Zona de bucătărie trebuie să fie caldă și primitoare pentru a ușura tranziția dintre bucătărie și restul casei.

Pentru o piesă centrală spectaculoasă, folosește materiale atractive de lux. Marmura , granitul și furnirurile scumpe din lemn pot fi cele mai bune materiale de lux.

Iluminat

Iluminatul este un element integrant al designului bucătăriei și ar trebui să o planificați chiar la începutul procesului de proiectare a bucătăriei.

De asemenea, poate doriți să vă gândiți să aveți câteva coliere care au același număr de margele. Puteți alege și un alt tip de pandantiv pentru a îmbunătăți aspectul spațiului dvs.

Flexibilitate

Insulele albe de bucătărie nu sunt întotdeauna doar simple piese de mobilier. Îl puteți schimba în timp sau puteți crea un aspect mai relaxat, care este antiteza finisajului montat.

Insulele albe de bucătărie pot fi folosite în diferite scopuri, iar aceste utilizări includ pregătirea și mâncarea, depozitarea și afișarea.

Rafturi decorative

Rafturile decorative pot face o bucătărie mică să se simtă mai deschisă și ca o cameră de zi. Dar dacă nu folosiți spațiul amplu de depozitare al bucătăriei, rafturile ar putea adăuga doar dezordine vizuală.

Pentru a evita acest lucru, reproiectează zona cu un raft plutitor. Adaugă un singur punct focal și face ca o bucătărie mică să se simtă spațioasă și deschisă.

Concluzie

Insulele de bucătărie sunt una dintre cele mai populare tendințe de îmbunătățire a locuinței în acest moment. Cu toate acestea, când vine vorba de alegerea insulei albe de bucătărie, veți găsi diverse opțiuni pe piață. Insulele de bucătărie alb Idei de design menționate mai sus vă vor ajuta să vă proiectați bucătăria.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.