Instalarea unui gard pe proprietatea dumneavoastră oferă o mulțime de beneficii.

Nu numai că gardurile îmbunătățesc estetica curții dvs., dar vă sporesc intimitatea și securitatea și măresc valoarea totală a casei dvs.

În mod surprinzător, una dintre cele mai dificile decizii de luat în ceea ce privește exteriorul casei tale este cum să o închizi. După ce te-ai hotărât asupra funcției dorite a gardului tău, îți dai seama că sunt și mai multe decizii de luat!

image - Guides and Helpful Tips on Choosing the Best Fence for your Home and Property
Ghiduri și sfaturi utile pentru alegerea celui mai bun gard pentru casa și proprietatea dvs

În timp ce unele tipuri de gard sunt destul de ușor de instalat DIY, instalarea gardului este o sarcină care necesită abilități pentru a fi realizată. Adesea, trebuie să luați legătura cu o companie de garduri din Westchester, NY , pentru a finaliza treaba.

În acest articol, vom oferi sfaturi utile de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți cel mai bun gard pentru casa și proprietatea dvs.

Aflați despre diferitele tipuri de garduri

Dacă doriți să adăugați atât stil, cât și funcționalitate casei dvs., puteți conta pe un gard pentru a le oferi.

Deoarece există atât de multe tipuri și stiluri de gard din care să alegeți, deseori alegeți să vă bazați pe preferințele dvs. și pe orice credeți că se potrivește cu designul casei dvs.

Cu toate acestea, trebuie să știți mai multe despre diferitele tipuri de garduri pentru a lua o decizie informată atunci când alegeți tipul de gard care se va potrivi cel mai bine.

De exemplu, structura arhitecturală a casei dvs. face simplu să excludeți alte tipuri de garduri. Un gard din zale este evident nepotrivit pentru o casă tradițională sau în stil victorian.

Casele în stil mai vechi arată cel mai bine cu garduri din cărămidă sau metal ornamental, în timp ce o fermă sau o fermă modernă arată grozav cu un gard din lemn sau vinil. Designul și stilul gardului dvs. ar trebui să completeze stilul și designul casei dvs. și al interioarelor sale.

Indiferent de preferința dvs. și care sunt stilurile existente, alegerile principale pentru materialele pentru gard sunt următoarele:

Za

Veriga de lanț este un material de gard utilizat în general în proprietăți comerciale. Eficiența costurilor gardurilor cu zale le face o opțiune atrăgătoare pentru proprietarii de case care doresc să se asigure că animalele de companie și proprietatea lor sunt în siguranță și în siguranță.

Deși nu contribuie prea mult la confidențialitatea dvs., vă ține copiii și animalele de companie în bordură. De asemenea, este durabil, bine construit și nu necesită întreținere regulată. Deoarece sunt destul de simplu de instalat, sunt, de asemenea, o alegere populară pentru acoperirea unei suprafețe vaste.

Unul dintre dezavantajele utilizării zale pentru un gard este aspectul său utilitar, care poate face casa ta să arate ca o proprietate comercială.

Cu toate acestea, puteți ocoli cu ușurință acest lucru folosind stiluri acoperite cu vinil disponibile în culori de bază sau ca structură pe care să se târască plantele pe măsură ce cresc. Aceste viță de vie ajută la transformarea unui gard simplu și utilitar în ceva mai plăcut din punct de vedere estetic.


Citeste si:


Lemn

Lemnul este cel mai des folosit material de gard în Statele Unite. Acest gard clasic american este încă la modă în zilele noastre, deoarece poate fi construit în orice dimensiune, stil sau înălțime.

Un gard din lemn este încă una dintre cele mai atrăgătoare opțiuni de pe piață, deoarece oferă o senzație caldă și primitoare care completează diferite stiluri de design arhitectural.

Un gard din lemn are cele mai mici costuri de achiziție și instalare, iar dacă aveți pricepere, îl puteți instala singur și îl puteți transforma într-un proiect de bricolaj. Cel mai bine, lemnul este un material durabil care poate fi stilat sau vopsit singur.

Cu toate acestea, trebuie să țineți cont de faptul că lemnul poate necesita întreținere constantă. Poate fi necesar să aplicați un nou strat de vopsea sau vopsea la fiecare 2-3 ani sau să îl protejați de putregai.

Putregaiul este un alt inamic al lemnului, așa că trebuie să vă asigurați că lemnul pe care îl folosiți este tratat dacă doriți să reziste. Dar in functie de tipul de lemn pe care il alegeti; poate dura cu ușurință toată viața casei tale.

Vinil

Când vine vorba de materiale pentru garduri, vinilul este alegerea cu cea mai rapidă creștere în Statele Unite. Gardurile din vinil, cunoscute adesea sub numele de garduri din plastic, s-ar putea să nu fie cea mai accesibilă opțiune, dar oamenii o preferă pentru că nu necesită întreținere.

Trebuie pur și simplu să-l păstrați curat spălându-l cu un furtun de curte. Vine într-un număr aparent nesfârșit de culori și stiluri și poate simula materialele convenționale de gard, cum ar fi lemnul și aluminiul.

Nu se degradează, nu ruginește și nu necesită vopsire. De asemenea, rezistă la vopsea, ceea ce facilitează îndepărtarea graffiti-urilor sau a altor pete inestetice. În cele din urmă, poate fi destul de simplu de instalat ca proiect de bricolaj.

Singurul dezavantaj al vinilului este rezistența la tracțiune. Datorită compoziției sale de plastic goale, este predispus la rupere sau crăpare atunci când este supus unei presiuni excesive.

Dacă aveți câini mari și activi sau copii atletici cărora le place să se adăpostească în curte, poate doriți să alegeți un material mai rigid și mai rezistent.

Fier forjat

Gardurile din fier forjat sunt disponibile într-o varietate de stiluri. Unele sunt înalte, altele scunde, altele largi, iar altele sunt construite pe pereți perimetrali de cărămidă sau ciment.

Garduri metalice vă protejează proprietatea, păstrând-o în același timp un aspect grozav. Poate fi vopsit cu orice culoare doriți și poate rezista chiar și sute de ani.

Fierul forjat ornamental este standard în arhitectura clasică, tradițională sau mai veche. Cu toate acestea, acum există garduri de fier cu aspect mai modern, fără liniile obișnuite de agitație.

Indiferent de stilul arhitectural al casei tale, există un gard potrivit din aceste metale care îți va îmbunătăți proprietatea.

PVC

Dintre tipurile de gard din această listă, PVC-ul este cel mai puțin costisitor material de folosit în curtea ta. Poate fi folosit pentru a înlocui stâlpii și pichetele din lemn, dar în general nu este la fel de durabil.

Manșoanele din PVC sunt plasate deasupra stâlpilor din lemn, ceea ce asigură stabilitate gardului. Între timp, pariurile din PVC sunt fie prinse cu șuruburi, fie lipite de barele transversale.

Datorită compoziției PVC-ului, gardul este rezistent la elemente și de obicei durează ani de zile. Pe lângă faptul că este un material care necesită o întreținere redusă, și îl puteți construi pentru a forma diferite înălțimi.

PVC, ca și vinilul, nu este la fel de durabil ca alte materiale. De asemenea, trebuie să-l curățați în mod regulat, deoarece se poate murdari rapid. În cele din urmă, nu are același aspect ornamentat ca lemnul natural sau gardul metalic.

Specificați funcția principală a gardului dvs

Ar trebui să țineți cont de scopul principal pentru care construiți un gard.

De exemplu, un gard cu șine din lemn despicat nu va fi suficient dacă aveți nevoie de un gard robust pentru a ține animalele și copiii.

Între timp, un gard cu zale nu este cea mai bună opțiune pentru a obține mai multă confidențialitate. Dacă tot ce ai nevoie este un marcator de limită, ai la dispoziție multe opțiuni estetice.

Cunoașterea funcției gardului vă direcționează către înălțimea, construcția și materialul care vor servi cel mai bine acestui obiectiv. Motivele principale pentru care majoritatea oamenilor instalează garduri în jurul proprietății lor includ:

  • Confidențialitate
  • Pentru a ține animale de companie/animale înăuntru
  • Pentru a utiliza ca un blocator de vizualizare
  • Securitate și siguranță
  • Protecție împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile

Luați în considerare timpul pe care trebuie să-l petreceți pentru întreținere

Dacă nu doriți să vă dedicați mult timp și efort pentru întreținere, ar trebui să luați în considerare un gard din aluminiu sau vinil, deoarece necesită doar îngrijire minimă. Cu toate acestea, un dezavantaj al gardurilor din aluminiu sau vinil este că sunt greu de reparat dacă sunt deteriorate sau sparte.

Când înlocuiți o singură secțiune a gardului, poate fi dificil să găsiți materialul sau producătorul similar cu restul gardului.

Gardurile din lemn necesită cea mai mare atenție, deoarece necesită o retușare de vopsea sau vopsea la fiecare câțiva ani. În funcție de tipul de lemn pe care îl alegeți, compania dumneavoastră de gard vă poate recomanda o pată specifică pentru a-l proteja de razele UV, putregai sau dăunători. Deși acesta este cazul, lemnul este ușor de reparat, iar lamelele deteriorate pot fi înlocuite cu altele noi.

Stabilește cât ești dispus să cheltuiești

Iată câteva dintre costurile implicate de fiecare tip de gard pe care trebuie să le luați în considerare:

Gardurile din lemn au un clasic și au un preț rezonabil. Cu toate acestea, costul vopsirii și colorării de rutină se poate acumula în timp. Gardurile din lemn costă de obicei între 20 și 50 USD pe picior, cu garanții care durează până la 15 ani.

Pe de altă parte, gardurile de vinil pot fi realizate în întregime din vinil sau o combinație de vinil și lemn. Nu necesită vopsire, astfel încât costurile de întreținere sunt semnificativ mai mici în comparație cu lemnul.

În medie, costul mediu de instalare A este estimat a fi între 20 și 40 USD pe metru pătrat. Garanțiile sunt adesea mai lungi decât lemnul și durează cel puțin 20 de ani.

Între timp, gardurile tradiționale din fier și aluminiu vin într-o varietate de stiluri și modele. Puteți alege un design clasic din fier forjat, o carcasă înaltă și ascuțită pentru securitate sau un stil decorativ.

Gardurile metalice necesită puțină sau deloc întreținere. Cu toate acestea, dacă gardul dvs. metalic începe să ruginească sau să se corodeze, acesta este timpul de care aveți nevoie pentru a efectua retușuri. Costurile de instalare sunt aproximativ aceleași cu celelalte opțiuni, în jur de 25-30 USD pe picior. Garantiile sunt valabile cel putin 20 de ani.

În cele din urmă, gardurile de sârmă, cum ar fi zalele de lanț, sunt alegerea cea mai rentabilă, costând doar aproximativ 10 USD-15 USD pe metru pătrat. Gardurile de sârmă necesită, de asemenea, puțină întreținere. Durata de viață a garanției este de până la 15 ani, care se încadrează între lemn și celelalte materiale de gard.

Verificați restricțiile aplicabile în vecinătatea dvs

Ultimul punct important de luat în considerare este mai mult despre cei din jurul tău. Nu poți să construiești un gard nou în curtea ta dacă asociația de proprietari (HOA) din cartierul tău are reguli și reglementări specifice cu privire la tipul de gard pe care îl poți construi.

Multe orașe și HOA au prevederi specifice privind construirea de noi structuri. Unele locuri, de exemplu, permit garduri de intimitate, dar nu în partea din față a proprietății.

Înainte de a începe să construiți ceva, asigurați-vă că revizuiți și înțelegeți diferitele coduri care au fost stabilite în comunitatea dvs. Dacă construiți un gard care încalcă codurile menționate, veți fi forțat să îl îndepărtați sau riscați să plătiți amenzi.

Acum că ați învățat principiile de bază ale alegerii celui mai bun material de gard pentru proprietatea dvs., este timpul să determinați care este cel mai potrivit pentru dvs. Începeți astăzi și, înainte să vă dați seama, veți avea un gard nou minunat care vă împodobește curtea.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.