Când adopți pentru prima dată un câine, s-ar putea să subestimezi cât de mult bagaje vin cu el.

Nu vorbim de bagaj emoțional, deși acesta poate fi o mare parte din el, ci, mai degrabă, de numărul de provizii pentru animale de companie pe care le vor acumula. La fel ca oamenii, câinii au nevoie de hrană (și uneori de medicamente), recipiente pentru hrană, provizii de îngrijire și activități recreative. Au nevoie, de asemenea, de lese și, în mod discutabil, de haine de ploaie pentru câini.

image - Dog Owner’s Guide to Organising Pet Supplies Throughout the Home
Ghidul proprietarului de câini pentru organizarea proviziilor pentru animale de companie în toată casa

S-ar putea ca proprietarii de căței pentru prima dată să nu ia în considerare imensitatea acestor bunuri materiale sau că vor avea nevoie de un sistem care să le țină sub control. Dacă sunteți pe cale să primiți o grămadă de câini în umila voastră locuință, nu ești norocos că ai dat peste această postare?

Fără mai multe, iată ghidul tău pentru organizarea proviziilor pentru animale de companie și cum să le distribui în mod eficient în toată casa ta.

Alimente și recipiente

Unde le depozitați va depinde de preferințele dvs. Unii oameni păstrează mâncarea câinilor lor în bucătărie și le place să-și instaleze bolurile (pentru mâncare și apă) și acolo. Alții preferă să țină separat mesele umane și canine.

(Deși, dacă ați văzut cum unii câini pot înconjura masa cu ochi rugători, veți ști că acest lucru se poate dovedi dificil!)

Indiferent dacă câinele tău mănâncă în bucătărie sau într-o zonă umedă (cum ar fi rufele), consecvența este esențială. Păstrați mâncarea câinelui dvs. în cămară, dulap sau deasupra mașinii de spălat. Păstrați bolurile în apropiere și acest lucru va face o stație de mâncare funcțională!

Dacă câinele dvs. mănâncă hrană uscată, vă recomandăm să o păstrați într-un recipient de depozitare sau, dacă vă place, într-un dozator de hrană pentru câini. Dacă aveți un recipient deosebit de larg, poate doriți să investiți într-o linguriță pentru hrana pentru câini.

Medicament

Dacă câinele tău ia medicamente, atunci acest sfat va fi cel mai important dintre toate. Medicamentul este pe cât de mic, pe atât de critic. Dacă este greșit, poate fi dificil de recuperat sau înlocuit. De aceea, vă recomandăm să-l păstrați alături de orice medicament uman.

Păstrând împreună proviziile de familie, acestea vor fi mai ușor de localizat. Doar asigurați-vă că păstrați medicamentele pentru câini într-un recipient separat. Medicamentele umane și canine sunt ceva pe care cu siguranță doriți să o păstrați separat.

Medication

Dacă nu există membri non-canini ai familiei dumneavoastră care iau medicamente, asigurați-vă că depozitați medicamentele într-un loc ușor de reținut. Recomandăm bucătăria, deoarece acesta este spațiul de preparare a mâncării. Uneori aveți nevoie de spațiul de pe bancă pentru a zdrobi sau ascunde unele medicamente neplăcute în masa lor zilnică sau în untul de arahide.

Pentru a ține evidența dozelor zilnice ale lui Doggy, ar trebui să creați o listă de verificare sau, alternativ, să faceți așa cum fac bătrânii și să utilizați cutii de pastile pentru „zilele săptămânii”.


Citeste si:


Rechizite pentru plimbare

Vom ieși aici și vom ghici că tu, ca mulți alții, îți depozitezi cheile ușii în cârlige de lângă ușa din față. Când vine vorba de părăsirea casei, acesta este o modalitate atât de ingenioasă de a prinde ceea ce ai nevoie atunci când ai cea mai mare nevoie.

De ce să nu faci un lucru similar pentru proviziile pentru plimbarea câinelui tău? Verificați capacitatea de încărcare a cârligelor dvs. și agățați-vă lesa, hamul și/sau pungile de tratare de ușă, după cum veți avea nevoie de ele.

Walk Supplies

Ce dragut! Imagine: Elegant Hound

Sfat profesionist: suporturile pentru cheile de la ușa din față probabil nu vor fi portante sau suficient de mari pentru a rezista la greutatea unei singure lese. Când spunem cârlige, ne referim la Command Hooks sau mai multe alternative estetice de adeziv.

Dacă ai cârlige încorporate lângă ușa din față sau în dulapul pentru haine de lângă ușa din față și mai bine! Dacă câinele tău poartă o haină de ploaie pentru câini, ai putea să o depozitezi și în dulapul pentru haine. Adorabil!

Rechizite de îngrijire

Cu cât prietenul tău este mai pufos, cu atât mai mult spațiu de depozitare vom avea nevoie aici. Dar la nivel de bază, cățelul tău nu ar trebui să aibă nevoie de mult mai mult decât șampon pentru câini, o perie de păr, accesorii dentare pentru câini (pastă de dinți și periuțe de dinți prietenoase cu câinii, da, acesta este un lucru) și pile de unghii Dremel.

De asemenea, nu poți uita un prosop sau două! Câinii nu sunt mofturoși, așa că nu trebuie să-ți irosești cea mai bună lenjerie pe ei. Nu vor observa dacă le desemnați câteva prosoape de plajă mai vechi, mai vechi, promitem!

Dacă aveți spațiu pentru dulap, puteți depozita toate acestea pe un raft separat din baie. Acest lucru vă va ajuta să vă păstrați proviziile umane și canine separate.

Alternativ, puteți păstra instrumentele de curățare ale lui Doggy într-o pungă de toaletă sau într-un coș mic. Dacă nu le puteți conține pe toate într-un singur container, atunci un organizator de perete suspendat cu mai multe buzunare poate fi în regulă. Faceți tot ce considerați necesar pentru a vă păstra materialele de îngrijire într-un singur loc!

Jucării

Fie că e cățeluș sau cățel adult, caninilor le place să se joace cu jucăriile. Oricine are copii mici vă poate spune că, atâta timp cât sunt jucării în casă, vor fi mizerie! S-ar putea să nu mai fii complet fără dezordine, dar există o modalitate de a organiza haosul: o cutie de jucării pentru furkid! Crezi că glumim? Mai gandeste-te.

Toys

Imagine: Elegant Hound

O cutie de jucării sau un cufăr robust este o soluție excelentă de depozitare. Este suficient de greu încât Doggy să nu-l răstoarne și suficient de mare pentru a ține tot ce iubește câinele tău.

Dacă credeți că o cutie de jucării este prea exagerată, puteți folosi și un coș de răchită, un recipient de depozitare generic sau un coș de depozitare pliabil.

Avantajul unora dintre aceste opțiuni este că sunt aproape de pământ, iar câinele tău își poate „aduce” jucăriile preferate după bunul plac.

Neputiții pleacă!

Când primiți un nou câine în locuința dvs., casa dvs. nu va fi curată. Cu toate acestea, va fi plin de dragoste și săruturi umede, ceea ce poate face ca mizeria să merite.

Așadar, deși poate fi o jucărie aici și s-ar putea să se scurgă mâncare acolo, cel mai bun mod de a organiza haosul este să existe un sistem. Dacă nimic altceva, vă va ajuta să vă păstrați elementele esențiale la îndemână oricând aveți nevoie de ele.

Fă-ți timp pentru a-ți organiza proviziile și viitorul vei fi mereu atât de recunoscător! Pe termen lung, se va economisi timp, ceea ce înseamnă că veți avea mai multe momente pentru îmbrățișări și sărutări canine. Și, când te gândești la asta, într-adevăr nu există o modalitate mai bună de a-ți petrece timpul.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.