Repararea spațiilor de acces și impermeabilizarea sunt locuri de muncă cel mai bine lăsate unui antreprenor profesionist. Un motiv pentru a apela profesioniștilor este că aceștia lucrează rapid la încapsulare și la instalarea barierei de vapori.

În al doilea rând, spațiile de acces cu târâtoare sunt adesea murdare, mucegăite și potențial infestate. Având în vedere asta, antreprenorii profesioniști știu cum să se protejeze în timpul lucrului lor!

image - Homeowners Guide: How to Properly Waterproof a Crawl Space
Ghidul proprietarilor de case: Cum să impermeabilizați corect un spațiu de acces

Cu toate acestea, dacă decideți să vă ocupați singur de această muncă, s-ar putea să rețineți câteva sfaturi despre cum să o faceți corect. La randul sau, nu vei pierde timp sau bani pe o metoda de hidroizolatie de proasta calitate.

Mai presus de toate, îți vei proteja casa împotriva daunelor cauzate de apă cât mai mult posibil! Vizitați site-ul nostru la Indianapolisfoundationrepairexperts.com pentru mai multe informații despre repararea și hidroizolarea spațiului de acces.

Sfaturi pentru repararea spațiului de acces și impermeabilizare

Începeți procesul de impermeabilizare cu un strat de Drylok sau altă vopsea impermeabilă concepută pentru subsoluri și spații de acces. Această vopsea ajută la blocarea umezelii și menține digurile și grinzile uscate.

În plus, lipirea unei foi subțiri de plastic dur și durabil pe pereții spațiului și pe pământ protejează o fundație împotriva daunelor cauzate de apă.

Asigurați-vă că alegeți cea mai groasă și mai rezistentă folie de plastic pe care o puteți găsi și utilizați capse grele sau adeziv de construcție în loc de lipici de calitate scăzută. Trageți elasticul întins în timp ce lucrați, pentru a ajuta la blocarea cât mai multă umezeală.

Proprietarii de proprietăți ar trebui să abordeze și problemele de drenaj care permit apei să se colecteze în spațiul de acces. Un dezumidificator conceput pentru spațiile târâtoare elimină umezeala din aer pe tot parcursul anului.

În plus, s-ar putea să sapi șanțuri în jurul casei tale și să instalezi un sistem de scurgere francez. Aceste conducte colectează, de asemenea, umiditatea, direcționând-o către un canal de scurgere sau un alt loc de scurgere.


Citeste si:


Ar trebui să impermeabilizați un spațiu de accesare?

Repararea spatiului de acces si hidroizolarea sunt investitii excelente pentru orice proprietate! Încapsularea de înaltă calitate sau alte opțiuni impermeabile evită umezeala excesivă în spațiu.

Pe de altă parte, rețineți ce se întâmplă adesea dacă neglijați reparațiile necesare și impermeabilizarea:

  • Umiditatea duce la putrezirea lemnului, riscând deteriorarea structurii.
  • Umiditatea prinsă ruginește sau corodează în alt mod țevile sanitare care trec pe partea inferioară a proprietății.
  • Excesul de umiditate corodează și cablurile electrice din spațiul de acces.
  • Insectele și alți dăunători care caută o sursă de apă ar putea infesta spațiul. Termitele și furnicile dulgher mestecă adesea lemnul, riscând daune costisitoare. De asemenea, rozătoarele mestecă lemnul, izolația și cablurile electrice!
  • Umiditatea în exces și în special apa stătătoare atrage și rețin praful, germenii, bacteriile și alți poluanți. Acestea își pot face apoi drum în structura ta. Hidroizolația spațiilor de acces protejează împotriva acestor iritanți și asigură o calitate mai curată a aerului exterior.

În plus, hidroizolația protejează articolele depozitate în spațiul de târaj și asigură un spațiu curat și uscat, gata de acces.

În unele cazuri, soluțiile de încapsulare sau alte reparații și hidroizolații cresc chiar și valoarea proprietăților!

Puteți impermeabiliza un spațiu de accesare din interior?

Cea mai bună modalitate de a impermeabiliza un spațiu de acces sau de a repara complet spațiul de acces este cu acoperiri exterioare și bariere de protecție. Cu toate acestea, adăugarea de vopsele impermeabile în spațiile interioare ajută, de asemenea, la blocarea pătrunderii umidității în spațiu.

Proprietarii de proprietăți ar trebui să fie atenți și la scurgerile de apă din interior și la alte probleme de instalații sanitare care ar putea risca să se acumuleze umezeală împreună cu nivelurile inferioare ale unei structuri.

Cum îmi protejez spațiul de crawl de apă?

Proprietarii de proprietăți pot proteja un spațiu de târaj de deteriorarea apei și a umezelii cu câțiva pași simpli. Acestea sunt, de asemenea, o investiție bună, chiar dacă alegeți încapsularea profesională sau instalarea barierei de vapori.

Instalare pompă de bazin, scurgere franceză sau dezumidificator

Pompele de bazin colectează apa într-un punct scăzut sau într-o groapă și apoi pompează acea umiditate în altă locație. Acestea sunt excelente pentru zonele predispuse la inundații și apă stătătoare.

Drenurile franceze folosesc un sistem de țevi cu găuri perforate în lateral, îngropate la câțiva centimetri sub pământ. Aceste conducte colectează umezeala și apoi o direcționează către un punct de scurgere sau un dren din apropiere.

Drenurile franceze ar putea, de asemenea, să direcționeze acea umiditate către o caracteristică de amenajare a teritoriului sau o grădină! Puteți economisi apa, proteja fundația unei proprietăți și vă puteți bucura de un aer liber luxuriant cu o instalație de scurgere franceză.

Dezumidificatoarele de calitate comercială concepute pentru spațiile de acces protejează, de asemenea, împotriva putregaiului lemnului și a daunelor cauzate de apă.

Un profesionist ar trebui să le instaleze, pentru a asigura conectarea electrică corespunzătoare. El sau ea vă poate arăta și cum să întrețineți acel aparat de-a lungul anilor.

Clasificarea solului

Nivelarea solului se referă la panta sau înclinația solului. Solul exterior al proprietății dvs. ar trebui să se încline departe de casa sau clădirea comercială într-un unghi ușor. Acest lucru încurajează umiditatea din sol să fugă de la fundație.

Un inginer peisagist sau un antreprenor de reparații de fundație poate măsura panta respectivă și poate observa modificările necesare.

Jgheaburi

Asigurați-vă că jgheaburile sunt curate și fără înfundare pe tot parcursul anului, astfel încât să poată direcționa ploaia și zăpada care se topește departe de fundație. Jgheaburile înfundate lasă umezelii să curgă peste părțile lor laterale și să se adună în jurul unui spațiu de acces.

Curățarea regulată asigură că acestea rămân fără înfundare, permițând apei să curgă la burlanele din apropiere și departe de o structură.

Cât costă impermeabilizarea unui spațiu de accesare?

Încapsularea profesională a spațiului de acces sau instalarea barierei de vapori costă în medie între 3000 și 8000 USD. Mediile naționale ajung până la 1500 USD și până la 15 000 USD, în funcție de metodele de impermeabilizare și de dimensiunea spațiului.

Rețineți câteva informații adăugate despre costurile de impermeabilizare a spațiului de acces :

  • O curățare ușoară și o instalație de bază de barieră de vapori ar putea costa de la 2 USD la 4 USD pe metru pătrat sau de la 1500 USD la 4000 USD în medie. Aceste costuri nu includ reparațiile necesare sau problemele neașteptate, cum ar fi problemele de drenaj.
  • Hidroizolarea mai avansată cu curățarea mucegaiului, reparații minore și o barieră groasă de vapori ar putea costa în medie de la 3 la 7 USD pe picior pătrat sau de la 3000 la 8000 USD în medie. Acest cost poate include, de asemenea, o instalație de umidificator de calitate medie și o nouă izolație în jurul părții inferioare a unei structuri.
  • Hidroizolația de cea mai înaltă calitate include de obicei curățarea extinsă a mucegaiului, etanșarea, reparații structurale minore, dezumidificatoare de înaltă calitate și încapsularea completă. Acest proiect poate rula între 5 și 10 USD pe metru pătrat sau 5000 USD până la 15.000 USD în medie.

În timp ce aceste costuri pot părea abrupte pentru unii proprietari, rețineți că sunt de obicei mai ieftine decât eventuala reparație a fundației digului și grinzilor!

Multe dintre aceste soluții de impermeabilizare durează, de asemenea, zeci de ani și vă ajută să vă protejați structura împotriva mucegaiului, mucegaiului, putregaiului lemnului și a altor daune de-a lungul anilor.

Încapsularea completă poate crește, de asemenea, valorile proprietăților, după cum s-a spus! Având în vedere acest lucru, programați repararea spațiului de acces și impermeabilizarea proprietății dvs., după cum este necesar.

Acest lucru îi va asigura integritatea și valoarea structurală și va oferi și un spațiu curat și uscat sub structură.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.